Zdravím, dnes mě uzemnil článek na Seznamu, USA pošle armádu do ČR vytvořit linii proti Rusku.
Nevím jak vy, ale já z toho nemám vůbec dobrý pocit. Z jedné strany utečenci z celého světa, z druhé strany US Army, no budiž nám země lehká.
Upravil bmwivo dne 05.03.2015 06:18
Ivoš.
No zřejmě je čas začít se psychicky připravovat na nejhorší. a ti co byli za režimu v lidovejch milicích a mají doma schovaný samopaly by je měli pomalu začít chystat.
[quote]bluesbery napsal:
Byli tu v 45. a škoda že nezůstali dýl... To by pak i 48.rok dopadnul jinak..[/quote
Nevím, v té době jsem tady ještě nebyl, a možná máš pravdu, ale si myslím, že by tu neměli co dělat ani jedni. Jenže jsme moc malinkatí a pro takové akce máme "dobrou polohu republiky" na to aby jsme to mohli ovlivnit. Vůbec z toho nemám radost, zase o krok blíže k válce, jako by nestačilo jak je to okolo nás roze....ý.
Trochu panika po tom, co se zjistilo, že nebezpečí z východu hrozí i nám...přišli na to, že nemáme bojeschopnou armádu...začínají se plánovat nákupy munice a zbraní, mluví se o zavedení povinných odvodů...docela mě dostalo, že u nás pracuje 130 ruských diplomatů - údajně druhý největší počet diplomatů v jedné zemi na světě...kují tady pikle s komančema..o tom žádná ... Ještě, že jsme součástí NATO...
Upravil tomtom dne 05.03.2015 07:32
nie som zastanca ani jednej strany citili by ste sa lepsie keby ti americania neprisli?
podla mna v danej situacii je to najlepsie co mozu urobit
Putinovi na stare kolena straší vo veži, kam prišiel Rus tam po ňom ostala spúšť roky rokúce
a ak by mal niekto pochybnosti stačí si pozrieť kde bolo pred 89 západné a východné nemecko
akurát ma mrzí že v tejto geopolitickej situácii neprídu až k nám... Polsko, Česko, Maďarsko... len aby nás niekto zasa nenechal Rusom :-/
Upravil raptor dne 05.03.2015 07:35
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
nie som zastanca ani jednej strany citili by ste sa lepsie keby ti americania neprisli?
podla mna v danej situacii je to najlepsie co mozu urobit
Putinovi na stare kolena straší vo veži, kam prišiel Rus tam po ňom ostala spúšť roky rokúce
a ak by mal niekto pochybnosti stačí si pozrieť kde bolo pred 89 západné a východné nemecko
akurát ma mrzí že v tejto geopolitickej situácii neprídu až k nám... Polsko, Česko, Maďarsko... len aby nás niekto zasa nenechal Rusom :-/
bluesbery napsal:
Byli tu v 45. a škoda že nezůstali dýl... To by pak i 48.rok dopadnul jinak..
Nelze než souhlasit !!!!!!
Přesně tak! ...o "záchraně" v 68. nemluvě
Myslím,že mít tady do r 1990 USA místo SSSR,tak by i ta místní mentalita možná byla jiná
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
suhlasím.. len veľká škoda že ako u vás tak u nás sú 25 rokov po nežnej pri vesle vo veľkom štýle komunisti a ich pohrobkovia
live fast, die young be wild, have fun
Jo, to je Sophiina volba. Jestli Rus a nebo Amík. On amík je jenom lépe oblečený rus. Přát si můžeme co chceme.
Ani Rus a ani Amík se nás stejně na nic ptát nebudou a když, tak jen "ze slušnosti" a kulové s tím naděláme.
Jako Československo jsme byli bezvýznamní po rozdělení už nejsme ani to.
Pouhé nárazníkové území a případné válečné kolbiště.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vám to milí bratia z čiech potrva dalšich 25 rokov až to pochopite ako to v skutočnosti je. Zaujimalo by ma či viete definiciu slova "Vlastizrada" ?
Upravil JRM66 dne 05.03.2015 09:21
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Ked bolo udajne vlastizradou sem pozvať rusakov tak potom čo je toto ked sem sa naseru amici? Väčšina z vás ani nevie že amici su v europe od 2 svet vojny a to konkretne v nemecku! Rusaci sa to nasačkovali 23 rokov po skončeni 2svet. vojny ked už cely čas boli amici za vašimi humnami, ale to je podľa vymytých mozgov už OK. Podme rozdeliť ameriku na menšie nezavisle štaty ktorých už nebude ovladať centralna amerika, ale ovce su napokon stale ovce stači ji dať dobreho ovsa a je im dobre. čo je na tom zle ak chce človek byť neutralny a spolupracovať z užitočnejšim partnerom ako z upirom? Všetko je len vecou propagandy a vyhrava vždy ten ktory ju ma lepšiu a ovlada media, hold aj to je demokracia ktorá nema nič spoločne z tou ospevovanou demokraciou ktorú ja osobne ani nepoznam!!!!
Upravil JRM66 dne 05.03.2015 09:52
JRM66: tak pokud si osobne nepoznal demokracii, doporucuju se odhlasit z pracaku, najit si praci, vydelat nejaky penize a podivat se do sveta at vis jak to ve svete chodi. Zajed se podivat do Ruska a pak to vem na opacnou stranu do USA. Zkus se demokraticky projevit tam i tam a uvidime, kde se ti povede lepe/hur.
že je v rusku iny system to vas trapi, lebo mne je to uprdele, že je iny system v juesej to mi je tiež u prdele tak pre toto tu mame mať zase ine intervenčne vojska, lebo niekto je niekde magor a my všetci to schvalujeme, nepočuvam žiadne radio a ani televizne spravy tak možno niesom tak vypatlany ako poniektory z vás, a tešiť sa z toho že sem pride druha strana zla je bezduche a dovolim si tvrdiť že sú to v mojich očiach novodoby vlastizradcovia krorý to jednoznačne na zaklade blabolov z medii schvaluju! Hold Vlastimil ma stále pravdu!