Ahoj, nasadil jsem po zimě baterku a hned problém s abs. Dvakrát mi kontrolka zablikala, dvakrát mi i zhasla ale po pár metrech se zase rozsvítila a teď už jenom svítí. Loni mi ve svolávačce měnili brzdovou hadičku, nevím jestli by to s tím mohlo mít nějakou spojitost, zvlášť když jsem pak s motorkou najel ještě asi 500km než jsem zazimoval a problém nebyl. Hledal jsem tady čím by to mohlo být a dočetl jsem se že se leje a kontroluje brzdovka i v ABS "kostce". Tu jsem nezkontroloval, chlapi nemáte nekdo fotku nebo nákres kde přesně se dolívá? díky
GSA 2006
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Sundáš nádrž. Pod ní je modulátor tlaku ABS. Na něm jsou po levé straně (ve směru jízdy) dvě plastové zátky na imbus - vedou k nim přepadové hadičky. Zátky odšroubuješ a doleješ kapalinu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Novej napsal:
Tondo jsem lama ale zadny zaslepky nevidim
V tom případě máš sice ročník 2006, ale už "model 2007" - tzn. bez posilovače (vyráběné od 08/2006). Pak ale nebudeš nic dolévat do modulátoru. V tvém případě bude problém někde jinde - buď v samotném modulátoru (budou viset uhlíky) nebo bude problém v některém čidle - víc ti řekne diagnostika.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
To bude ono je to vyrobeny posledni mesic 2006. Tak jsem si dal rozborku a sborku. To je v pohode tak snad to bude neco rozumne drahyho:-))
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
když jsem to rozhodil vykoukl na mne nepřipojenej konektor, je v originál svazku, ale není nijak zaslepenej, od kud by mohl být?
Novej přiložený následující obrázek: