HMMMMMMMMMM KAŽEJ ALE NENI MARIŇÁK ABY TI ROZUMĚL.....
TO BUDEŠ MUSET NA JINÝ STRÁNKY... [/quote]
No tak jsou jen 2 druhy lidi
Marinaci a ti co chteji byt Marinaky [/quote]
Tak to se pleteš. Lidi nejsou jen Mariňáci a ty,co se chtěji stát Mriňákama. Kromě toho existuje ještě spousta NORMÁLNÍCH lidí který maji naprosto normální nápady a netrpí zastydlou pubertou a nechtějí se stát hrdiny svých Amerických filmů.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
já myslel že heslo US Marines je: "No man left behind!"
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mosquito napsal:
Bigr s tou zastydlou pubertou bych v tvem pripade mlcel.
nic proti marinakum, ale nezapomen na IDF (izraeliti) a samozrejme Wehrrmacht Motorrad
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mosquito napsal:
Falcons ne to neni > to je mozna tak trochu heslo US NAVY SEAL's, ale USMC ma Semper FI
Tak jsem se nechal poučit a zjistil jsem že to je heslo US Rangers
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Falcon - u speslaku jsou hesla dosti podobna, ale tuleni jsou znamejsi tim ze nikdy nenechali na poli i mrtveho vojaka. Ranceri ty radeji strili do vlastnich
A Bigr nemyslel jsem to tim ze si nehrajes na vojacky, ale tim ze co prispevek to do nekoho rejpes > je videt ze si jedno velke nespokojene dite co mu berou jeho hracku a tak se vzteka
3/6 Marines SEMPER FI
Tady to zacina docela gumovatet.Kdyz jsem jeste bydlel na sidlisti,tak si tam parta kluku vzdycky hrala na vojaky.U tech dvanactiletejch to clovek chapal,ale byli tam asi 2 pres dvacet,holky netusili k cemu jako jsou,ale s tema umelejma pistolema a v maskacich to desne prozivali.Samozrejme jim nevadilo,ze z nich ma pul sidliste srandu,ale pro ty dvanactilety kluky to byli hrdinove.Akorat dnes jsou ty dvanactilety nekde jinde a ty dospeli jsou k normalnimu zivotu nepouzitelny.Na druhou stranu,pokud nikdo neblbne s ostrejma,tak at si treba hraje na piskovisti.To je kazdeho vec.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!