Zdravím všechny! I ty co vyjeli i ty co ještě zimují. V pondělí 9.3 bylo krásně, tak jsem vyrazil z České Lípy do Prahy, bohužel přes Dubský. Sice teplo, ale přeci jen nedrží to, písek všude, jel sem opatrně...
No a za Zakšínem v první ostřejší levý zatáčce si to jel pán na čopru, na výjezdu mu to ujelo, položil to a vlítnul přímo do mě. Motorka udělala stojku, všichni jsme se pěkně potloukli. Co dál, to je na policii a já doufám že pojišťovna bude mít rozum
No každopádně motorka to odnesla, je to smutný. Letos by natočila krásných 100 000 km Zkusím sem přihodit nějaký fotky a mám prosbu? Má to cenu řešit vůbec opravu? Nebo to nechat na díly a podívat se po 1150GS?
Předek to odnes... kolo, kotouče, vidlice, asi řidítka (nevím jestli krk řízení), zrcátka, blinkry, brzdy. Přední tlumič a výfuk Motor nevím jestli jede, zatím jsem nezkoušel.
Díky za odpovědi, Vojta
VojtaGS přiložený následující obrázek:
Co tam dat klasickou vidlici, když už je ta příležitost....
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Jojo byla to rána jako ****. Ještě, že je to takovej kus železa a nepřistála mi na zádech Právě nevím, proto se ptám... nebyla v TOP stavu, ale pečoval jsem o ní líp než o sebe No a co teď s tím...
VojtaGS přiložený následující obrázek:
jojo byl vrtulník, sanitky, hasiči, policajtů hromada... nic moc. Spolujezdkyně byla od pána čopráka. Ta to chudák odnesla nejvíc Byla to noha no, ale prý bude v pořádku! Taky jí držím palce
Každopádně začátek sezóny, tak řeším co s tím budu dělat...
Hlavne ze ste vsichni v pohode.jinak opravit se da vsecko...nejdriv se ale mrkni jesi nemas praskly blok v miste kde je uchyceny televr...
Kupredu spatki ni krok...
Dílů na opravu je celkem dost je jen otázka kolik jsi ochoten do opravy investovat. Kdyby jsi chtěl opravovat tak ti mužu nabídnout komplet výfuk bez katu řekněme za flašku když už jsi měl takovou smůlu. Díly jdou seznat třeba tady. http://www.tipmot...r-1100-gs/
milan enduroskola napsal:
Co tam dat klasickou vidlici, když už je ta příležitost....
Jako aby poznal,že nikdy není tak zle,aby nemohlo být hůř?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ja byt Tebou ,tak pockam kolik to spocita pojistovna. Jestli to uzavrou jako totalku,tak podle tabulek stanovi cenu jako to ma zdravi,vrak daj do aukce,ten se proda a zbytek Ti doplati na tu tabulkovou cenu. Mozna to bude nejlepsi reseni a koupis si nejakou 1150 a nebudes se muset delat s opravou tohohle. Zalezi k tomu pristoupi pojistovna. Jestli totalka za dobrou cenu,tak bych opravu neresil.
Zalezi jesi k ni ma citovy fstach...ja tu mou mam 10 let a skrz zlomeny vidle bich ju nenechal zabit...ja bich si ju spravil. Jo a esi budes opravovat tak ti dam zadarmo predni blatnik jesi je k.o.
Kupredu spatki ni krok...
Racek napsal:
Ja byt Tebou ,tak pockam kolik to spocita pojistovna. Jestli to uzavrou jako totalku,tak podle tabulek stanovi cenu jako to ma zdravi,vrak daj do aukce,ten se proda a zbytek Ti doplati na tu tabulkovou cenu. Mozna to bude nejlepsi reseni a koupis si nejakou 1150 a nebudes se muset delat s opravou tohohle. Zalezi k tomu pristoupi pojistovna. Jestli totalka za dobrou cenu,tak bych opravu neresil.
Ahoj hlavně,že jseš ok,motorka se pořeší souhlasím s Rackem sestřelil tě choprista,takže vina jeho, půjde plnění z jeho pojištění,pokud Halbich uzná totálku pojištovna ti to vyplatí,vrak prodáš a trošku doplatíš a budeš mít na 1150 GS pěknou nebouranou, bez starostí,nervů se sháněním dílů,čekat na servis,ale hlavně stále to bude bouchlá motka,se kterou já už bych jezdit nechtěl,také po pozdějším prodeji,pokud jseš slušnej a nechceš mít následné problémy , musíš kupcovi oznámit rozsah poškození a pokud mu ukážeš tyhle fotky stáváš se posledním majitel této 1100gs.