Zdravím všechny Mám takový zajímavý dotaz... kolik opravdu váží 1100GS? Plná s náplněmi?
Známý má 1200GS a vznikla zajímavá sázka o pár piv. Všude na internetu je udávaná váha 1100GS kolem 260kg. Což mi přijde dost málo, vzhledem k tomu kolik má nová 12ka. Tak jsem koukal do techničáku a tam je provozní hmotnost poctivých 318kg! Což mi přijde na takovou bestii reálný
Jak tedy s těmi váhami je? A mohl bych případně poprosit o nějaké další foto (stačí malý TP jen hmotnosti) abych měl nějaký důkaz? On mi tvrdí, že to na úřadě špatně přepsali
Díky za odpovědi! Vojta
nemluvím o maximální a povolený... provozní je ta třetí a to by měla bejt váha s náplněmi. V podstatě samotná motorka ne? 1100GS má max. 450 kg a z toho 318kg provozní. Je to možný?
VojtaGS napsal:
nemluvím o maximální a povolený... provozní je ta třetí a to by měla bejt váha s náplněmi. V podstatě samotná motorka ne? 1100GS má max. 450 kg a z toho 318kg provozní. Je to možný?
Jo,máš to blbě
Mr GS přiložený následující obrázek:
MikeR1 napsal:
Je třeba rozlišovat pohotovostní a provozní. Provozní je s jezdcem 75 kg. Pohotovostní jen s náplněmi. Ale na úřadech v tom kolikrát dělají bordel.
MikeR1 napsal:
Je třeba rozlišovat pohotovostní a provozní. Provozní je s jezdcem 75 kg. Pohotovostní jen s náplněmi. Ale na úřadech v tom kolikrát dělají bordel.
Provozní je prostě provozní hmotnost stroje nikoli však s jezdcem....
Jedu? Tedy žiju!
Čemu se můžem divit, když žijem v Absurdistánu.
To jsou naše úřady.
Když jsem přihlašoval R1150R, tak byl V TP typ R21, když jsem na to úředníka upozornil, že ten typ je GS, tak mi naznačil, abych byl rád, že mi vydali TP a raději v tom nešťoural.
Loni jsem přihlašoval malé obyč GS a to se v TP jmenuje F650GD DAKAR.
No a před x lety jsem tam přhlašoval Dakara a ten se jmenoval taky F650GD DAKAR.
Z třídveřového Citroena AX mi při vystavení druhopisu TP udělali pětidveřový.
Tak to jsou jen moje osobní zkušenosti s MěÚ Nýřany-to by jeden blil
A technici, co jsou za toto zodpovědní jsou arogantní ****ové, co si myslí, že jsou nadlidi.
Upravil rubi dne 16.03.2015 20:09
rubi napsal:
Čemu se můžem divit, když žijem v Absurdistánu.
To jsou naše úřady.
Když jsem přihlašoval R1150R, tak byl V TP typ R21, když jsem na to úředníka upozornil, že ten typ je GS, tak mi naznačil, abych byl rád, že mi vydali TP a raději v tom nešťoural.
Loni jsem přihlašoval malé obyč GS a to se v TP jmenuje F650GD DAKAR.
No a před x lety jsem tam přhlašoval Dakara a ten se jmenoval taky F650GD DAKAR.
Z třídveřového Citroena AX mi při vystavení druhopisu TP udělali pětidveřový.
Tak to jsou jen moje osobní zkušenosti s MěÚ Nýřany-to by jeden blil
A technici, co jsou za toto zodpovědní jsou arogantní ****ové, co si myslí, že jsou nadlidi.
Bordel v tom je... ale ten typ jak píšeš, například F 650 GS má typ R13, F 650 GS je jen obchodní označení.
jardajerman@seznam.cz
rubi napsal:
Já vím, že je to R13, ale ten úřad z toho udělal GD Dakar a to z obyč i Dakara.
Typem udělali z eRka GéeSo.
Ale tím ti vlastně z motorky udělali v podstatě neprodejnou, protože když na to potencionální kupující přijde (a upozornit ho samozřejmě musíš) tak ti to že to podělali na úřadu, nikdy neuvěří. a upřímně ani já bych nevěřil tomu že v tom není podvod.
rubi napsal:
Já vím, že je to R13, ale ten úřad z toho udělal GD Dakar a to z obyč i Dakara.
Typem udělali z eRka GéeSo.
Ale tím ti vlastně z motorky udělali v podstatě neprodejnou, protože když na to potencionální kupující přijde (a upozornit ho samozřejmě musíš) tak ti to že to podělali na úřadu, nikdy neuvěří. a upřímně ani já bych nevěřil tomu že v tom není podvod.
přesně tak. Tohle se nevyplatí nechat jen tak. Máš asi 2 roky (nejsem si jistej) na opravu. Takže bych zašel na evidenčku, kde ti zapíšou co je to za typ a s tím pak znovu na úřad k technikům ať to opraví.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
koukám, že to není jen tak To s tím jezdcem mi někdo říkal taky... dobře, beru. 318-75=243kg. Ale to teda nový Báwo váží 150kg bez jezdce? :-) Takže já mám v techničáku váhu s jezdcem a normálně má 243kg bez jezdce! Tak to jsem **** asi prohrál sázku
Já mám v TP váhu 243 - 255 kg :-) ... a počítám že s kuframa těch 260 kg mít bude, chtělo by to jet někam zvážit na váhu ;-)
Anakin přiložený následující obrázek:
Dle knížečky k moto Service und Technik R1100GS je hmotnost 243kg včetně všech náplní a plné nádrže benzínu. Jde o provozní hmotnost samostatného vozidla s náplněmi bez příslušenství (kufry, padáky, aj.). Při výletu dvou pašíků v souhrnné hmotnosti 200kg už nemusí kufry montovat, páč jim do 450kg zbývá 7kg
Ve velkém TP mám taky jen jednu cifru 243kg. Těch ..až 255 bude lidová tvořivost úředníka při dovozu. A těch 318kg je úplně špatně.
Upravil rak72 dne 25.03.2015 02:14