Vie niekto podať aktuálne ( 2014 ) info o stave cesty Vermosh - Hani i Hotit ? Naposledy som tam bol v 2011 a bola to šotolina až na posledných pár km od HiH.
Glock-plastik fantastik :-)
Dík za info. A čo tak Koplik Theth Shkoder ? Tam sa niečo zmenilo ? Asfaltka bola len Koplik Boge.
Ďalšie info by som rád o ceste Bajram Curri -Valbone
Z boge je už asfalt až do sedla nad thethem. Dopuručuju však jižní cestu - lotaj,prekal,kir tam je to fakt super místy až lehce střední off :-)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já si snad nedovedu představit vyasfaltovat středověkou stezku přes Kir.Do Theth to asi v budoucnu udělají.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
TOLI napsal:
Z boge je už asfalt až do sedla nad thethem. Dopuručuju však jižní cestu - lotaj,prekal,kir tam je to fakt super místy až lehce střední off :-)
Katastrofa koukám ze Albánie pro me už ztratila kouzlo loni tam ještě nebyl :/
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
TOLI napsal:
Katastrofa koukám ze Albánie pro me už ztratila kouzlo loni tam ještě nebyl :/
Veď práve...o2-3 roky všade asfalt.
minulý rok jsem byl v albánii sólo a o Théth potvrzuju výše napsané. z Boge do sedla byl čilý pracovní ruch kvůli asfaltování. cestou přes Kir jsem ale určitě dokázal své kamenito-off roadové maximum :-)
letos chci vzít k Ochridskému jezeru přítelkyni a ve dvou si toho na nezpevněném povrchu moc nedovolím. čili na cestu SH20 z černohorského Plav do Hani Hotit si ve s batůžkem můžu už bez obav troufnout?
jak je na tom prosím vás SH 22 od hranic z kosova okolo Bajram Curri až po napojení na SH5 (tu jsem už projel)?
zná někdo prosím stav SH 31 z Kukes až pod Peshkopi na SH6 na makedonské hranice?
TOLI napsal:
Všade ne- chce to opustit profláklý místa a najít vlastní- a že jich je.
...kolega ide na TDM takže som rád, že som ho presvedčil aspoň na Theth. Potom ťaháme Bajram curri a dole k Ohridskému jazeru.
Upravil glock7 dne 17.03.2015 23:34
Lada89 napsal:
minulý rok jsem byl v albánii sólo a o Théth potvrzuju výše napsané. z Boge do sedla byl čilý pracovní ruch kvůli asfaltování. cestou přes Kir jsem ale určitě dokázal své kamenito-off roadové maximum :-)
letos chci vzít k Ochridskému jezeru přítelkyni a ve dvou si toho na nezpevněném povrchu moc nedovolím. čili na cestu SH20 z černohorského Plav do Hani Hotit si ve s batůžkem můžu už bez obav troufnout?
jak je na tom prosím vás SH 22 od hranic z kosova okolo Bajram Curri až po napojení na SH5 (tu jsem už projel)?
zná někdo prosím stav SH 31 z Kukes až pod Peshkopi na SH6 na makedonské hranice?
Lada89 napsal:
díky
Jel jsem Albánii loni v září s batůžkem,vstupoval jsem u Vermoshe a po SH 20 do Kopliku asi 30 km off před serpentynama asfaltka až do Kopliku.Cesta Do Theth asfaltka až do sedla,mám tušení že to budou letos dělat ze sedla dolů do Theth.Z Theth spodem přes Lotaj,Kir apod.místy pro jízdu ve dvojko masakr,některé úseky musel batůžek pěšky,ale dalo se.Z Bajram do Valbony čilý stavební ruch,asi v polovině trasy asfaltka až na konec Valbony.Sh 22 v klidu asfalt,zajímavější Sh 23 z Bajram do Kukes.Z Kukes do Peshkopi nová parádní asfaltka,dá se jet i stará šotolinovka,pozor navigace ji nevidí povede po nové.
SAM...ťažko povedať, v r. 2014 úplne na..no. Tento rok som to preto posunul až na jun , dúfam, že počasie bude ok.
Čo máte v pláne ?
Upravil glock7 dne 04.04.2015 21:20
glock7 napsal:
SAM...ťažko povedať, v r. 2014 úplne na..no. Tento rok som to preto posunul až na jun , dúfam, že počasie bude ok.
Čo máte v pláne ?
tak konkretne zatial nic.povozit sa,popozerat ako sa tam zije.trasy budeme vybert az na mieste.kamarat chce ist k moru 1-2 dni,tak ja pojdem do bufetu na pivo.prazit sa na slnku-to nemusim.najlepsie nic konkretne neplanovat,lebo aj tak to nevyjde.vecer pojdeme do senku a tam dohodneme na rano cas odchodu.mozno pojdeme aj my az v juni,lebo chcu ist s nami aj dvaja z ciech.