Konvoj za humny a tady je ticho po pěšině. Jak to máte, pojedete zamávat jedoucí koloně , nebo protestovat ??
Hradec Králové - V neděli mezi 13.- 14.hodinou překročí hranice České republiky s Polskem v Náchodě konvoj spojenecké americké armády.
Kámoš z Náchoda dá v neděli hlášku. Pojedu zamávat.
Průjezd asi čtyřicítky vozidel je v kraji naplánovaný v souvislosti s návratem jednotek ze cvičení v Pobaltí a Polsku
Upravil JirkaHK dne 27.03.2015 20:40
Kovbojove budou chrapat u nas v Pardubicich na utvaru. Uz pro ne chystame mobilni sprchy...
Pokusim se od nich vysomrovat zvejku a cigara
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Kovbojove budou chrapat u nas v Pardubicich na utvaru. Uz pro ne chystame mobilni sprchy...
čokoláda a silonky by taky nebyly marné
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Kubrt napsal:
Jako pro mě?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Jako pro mě?
pro Tvoji milou, pšece
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Kubrt napsal:
Jako pro mě?
pro Tvoji milou, pšece
Ta už má silonek dost, ale já bych nějaký uvítal
Upravil Kubrt dne 27.03.2015 17:14
Kubrt napsal:
Jako pro mě?
pro Tvoji milou, pšece
Ta už má silonek dost, ale já bych nějaký uvítal
Jedny LUCKY STRIKE pro mě Dík předem Kubrte
Upravil JirkaHK dne 27.03.2015 17:17
Kubrt napsal:
Ne aby jsi udělal nějakou mezinárodní ostudu třeba se ožrat jak dobytek jak ty to umíš
JirkaHK napsal:
Konvoj za humny a tady je ticho po pěšině. Jak to máte, pojedete zamávat jedoucí koloně , nebo protestovat ??
Hradec Králové - V neděli překročí hranice České republiky s Polskem v Náchodě konvoj spojenecké americké armády. Čas průjezdu však zatím není znám.
Kámoš z Náchoda dá v neděli hlášku. Pojedu zamávat.
Průjezd asi čtyřicítky vozidel je v kraji naplánovaný v souvislosti s návratem jednotek ze cvičení v Pobaltí a Polsku
Já jsem mával v šedesátém osmémdoufám že se dočkám a jednou budu mávat znovu...
Kubrt napsal:
Ne aby jsi udělal nějakou mezinárodní ostudu třeba se ožrat jak dobytek jak ty to umíš
To nehrozí, leda bych s nima vyrazil na naše český pívo
Po těch jejich louhovanejch korkovejch špuntech akorát šavluju
Ani mavat ani protestovat, bo mam more jine prace. Ruzne jednotky NATO se nam tu motaji kazdou chvili, stejne jako nase jednotky ruzne jinde a jenom ausgerechnet z tohohle se dela humbuk... Me spis zajima, jak daleko ty Strykery dojedou po D1, pac po necem takovem jeste urcite nidke nejeli . Mno, a taky nechapu, jak si to nekdo muze vysvetlovat jako demostraci sily - protoze me "uprk" od hranic potencialniho nepritele moc silacky neprijde.
A jsem rad ze se nam tu motaji oni nebo obcas pripadne novodobej Wehrmacht, Holandani, Britove a ne rusacti mongoloidi.
Upravil Bubak dne 27.03.2015 17:59
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Pojedou z Náchoda do Pardubic přes Hradec? To bych se snad i přijel podívat, z Hořic to nemám daleko. Pokud někdo budete znát trasu a časy, prosím hoďte to sem. Díky moc.
Jo, a jsem na straně podporovatelů této akce.
Upravil Radek_S dne 27.03.2015 18:20