budu potřebovat Interkom - na komunikaci s druhou motorkou. Hodně co tak pročítám tak si lidi Čínu pochvalují... má tady někdo osobní zkušenost s nějakým levnějším komunikátorem, nebo se nevyplatí šetřit? díky
budu potřebovat Interkom - na komunikaci s druhou motorkou. Hodně co tak pročítám tak si lidi Čínu pochvalují... má tady někdo osobní zkušenost s nějakým levnějším komunikátorem, nebo se nevyplatí šetřit? díky
Není to tak dávno se se to tu probíralo. Pokud chceš čínu, tak bych věděl o dvou sadách téměř nových myslím BT-cosi za dobrý peníz, ale za mně se vyplatí si připlatit. Už jen to, že máš dostupný servis u Interphone, čínu hodíš do koše a kvalita je úplně někde jinde.
Upravil joe dne 02.04.2015 05:34
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
priplatit priplatit jak radi vsichni, cina je sice levna, ale taky kvcalita je kus od kusu kamosovi funguje dobre ale druha sada co koupil umrela po 14 dnech
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ok..diky za názory.. Na m.cz jsem právě četl jak jsou vsichni spokojeni, tak me to zajimalo, jestli i uz tady udělala Čína díru do světa (jako např. s telefony)
Dival jsem se ze nova sada F4 pro dve motorky se da koupit za 5500... vystačím si s tímhle, nebo rovnou F5? (nikdy jsem interkom nemel)
Rovnou 5tky a mas pokoj do buducna. Ked budes chcet i navigaci i druhou motorku/ledvinku
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Já bral mě, tátovi a dvoum kamarádům F5 MC a moc spokojeni jsme tedy nebyli. Spárování nás čtyř vždy vydrželo tak prvních 30 sec. jízdy (byli jsme od sebe do 50 metrů bez překážek)... Baterka se dost lišila - mě konkrétně vydrží kolem 4-5 hodin a tátovi klidně 10... bez audiokitu jsem prakticky slyšel jen muziku z telefonu, kde jsem si na telefonu zesílil Bluetooth Audio na max a na interkomu taktéž - pomohlo až dokoupení AudioKitu pro Schubertky (dal jsem si to do uvexky). Mám tedy smíšené pocity... Jinak ovládání menu atd je parádní... Ale upřímně F4ka mi až na ten zatracený konektor asi vyhovovala více...
V globusu je ted akce pro motorkare a maji tam i nejake bt sady.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
HonzaGS-SV: jestli ti baterka vydrží jen 4h, tak je to jednoznačně na reklamaci. Pokud to není x let starý. Mám jednu z úplně prvních F5, používá se i v prodejně na předvádění a baterka pořád vydrží kolem 10h chodu.
Spárování že by nevydrželo víc než 30s - to jsem ještě za ty roky neslyšel. Jednoznačně musíš mít nějaký vadný kus. To prostě není možné. Párovací profil v tom přístroji vydrží i když se vyndá baterka, když se to totálně přez zimu vybije apod. Pořád to párování drží. Pochopitelně v sadě čtyř navigací stačí jedna, která takhle blbne a bude se to rozpojovat celé.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
3 z těch 4 interkomů vydrží kolem 4-6 hodin jen jedna dává těch 10... V reklamaci už jednou byla a vrátila se úplně stejná - 4-6 hodin na nabití... Říkám svojí zkušenost...
HonzaGS-SV napsal:
3 z těch 4 interkomů vydrží kolem 4-6 hodin jen jedna dává těch 10... V reklamaci už jednou byla a vrátila se úplně stejná - 4-6 hodin na nabití... Říkám svojí zkušenost...
tak ono značek interkomů je samozřejmě více .. Tady u nás ma největší podil italsky Interphone, celosvětově si myslím že americka SENA je větší.
A pak samozřejmě jsou různé mutace pod značkami výrobců helem (Schuberth, Nolan, Shark, Agv, Caberg, NEXX a jistě i další mají svoje interkomy.
Občas sem přijde zakazník právě z něčím z Ebay nebo Alibaby že to chce zkusit jestli mu to pujde do přilby...
Ja bych asi tady v tomhle případě opravdu nešetřil.. a koupil něco co ti bude sloužit, než neco s čim se budeš trápit.
A jestli Ti mohu poradit, když chceš ušetřit, tak kup třeba F4XT než nejnovější řadu MC.. je tam znatelny cenový rozdíl, ale mas jak záruku tak vyzkoušenou kvalitu. Jen ty starší řady postupně docházejí.. a budou jen nové...
3-4 hodiny je málo, jedíme tak 7 hodin a to nezavřem hubu a vždycky první odpadne konferenciér. Beru to už jako rádio v autě. Ne že by se bez toho nedalo jezdit, ale už si to bez toho nedovedu představit.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Jak píše Joe... já mám teda radši muziku ale taky víc jak 20km bez toho je nuda... řeším to zatím na kafe pauzách power bankou a dobíjím ale je to opruz... doufám, že po reklamaci to bude lepší...
HonzaGS-SV napsal:
Jak píše Joe... já mám teda radši muziku ale taky víc jak 20km bez toho je nuda... řeším to zatím na kafe pauzách power bankou a dobíjím ale je to opruz... doufám, že po reklamaci to bude lepší...
To se dá snadno vyzkoušet, předvést a pokud to vydrží jak píšeš 4h, tak není co řešit - jestli to je v záruce. My k tomu vždycky ze servisu dostáváme takový protokol a tam je uvedené, co se s tím dělalo atd. Takže kdyby se to vrátilo, že je všechno v pořádku, tak se to nabije, spáruje a nechá běžet a uvidí se, jestli je nebo není.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...