Já nevím jak vám,ale mi to připadá jako pokus o napodobení Triumphu Speed Triple.Já čekal že se objeví cestovnější varianta GS800.Lepší krytí před větrem,atd,atd...
boGaS napsal:
...tak vám nevím, ale musí se uznat, že bmw má užasný talent úspěšně vyrábět s prodávat ošklivé věci, podlě mě si jí moc lidí nekoupí
Budeš se divit. Podívej se na ty naše motorky jak jsou ošklivý a kolik jich jezdí.
A navíc pořád se najde dost pozérů který nevědi co s prachama a koupí si to jen proto,že je to BMW a že je to momentálně IN. Sice k tomu nemaji žádnej vztah,ale to nevadí u stejně "postiženejch" kámošů zbohatlíků budou "COOL".
Už jsem měl s těmahle lidma tu "čest" a fakt jsou jinde...
Upravil BIGR dne 05.11.2008 16:46
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
ad A, 12GS a 1150GS jsou proti tomuhle nádherný a stylový, ale je to věc vkusu a názoru tj. subjektivní. ad B, s těma lidma Ti musím dát jen a jen za pravdu a o tomhle zbohatlickým fenoménu vím, jen jsem tím: "nebude tolik prodávat" myslel, že to nebude taková masovka jako bandit, hornet, fazer atd. a nebo ostatně i 12-ka
to boGaS a BIGR: se zbohatlickýma poznámkama na téma motorky střední třídy jste tak trochu MIMO...když si někdo pořizuje motorku jako masírku, pořídí si DUCATI, BENELLI, HARLEYE nebo BMW, ale né v základním modelu ale v TOP provedení, což u BMW je třeba K1200 nebo R1200, třeba i v provedení GS Adventure v plné elektrice...800 v naháčovitém provedení bude motorka, která si své zákazníky jistě najde, ale né díky NESMYSLŮM, co tu píšete, ale spíš díky tomu, že to bude naháč lehký, dostatečně výkonný a přitom za výrazně méně než třeba ono K1200...navíc motor 800 měl svůj základ v silničním cestovním modelu s polokapotou, který třeba v anglických testech porážel cesťáky typu Triumph Sprint nebo Ducati ST....
Vjetrnik napsal:
to boGaS a BIGR: se zbohatlickýma poznámkama na téma motorky střední třídy jste tak trochu MIMO...když si někdo pořizuje motorku jako masírku, pořídí si DUCATI, BENELLI, HARLEYE nebo BMW, ale né v základním modelu ale v TOP provedení, což u BMW je třeba K1200 nebo R1200, třeba i v provedení GS Adventure v plné elektrice...800 v naháčovitém provedení bude motorka, která si své zákazníky jistě najde, ale né díky NESMYSLŮM, co tu píšete, ale spíš díky tomu, že to bude naháč lehký, dostatečně výkonný a přitom za výrazně méně než třeba ono K1200...navíc motor 800 měl svůj základ v silničním cestovním modelu s polokapotou, který třeba v anglických testech porážel cesťáky typu Triumph Sprint nebo Ducati ST....
Vjetrníku já neříkám,že si tyhle motorky nekoupí normální lidi. To ti nikdo netvrdí. Ale najde se dost lidí,co se K1200 bojej a tak si koupí tohle. A taky mezi pozérama jsou držgrešle,který budou mít rádi BMW,ale koupí si klidně "sociální model" protože to stejně moc kámošů nepozná. Hlavně,že tam bude vrtule...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Vjetrnik napsal:
Vjetrníku já neříkám,že si tyhle motorky nekoupí normální lidi. To ti nikdo netvrdí. Ale najde se dost lidí,co se K1200 bojej a tak si koupí tohle. A taky mezi pozérama jsou držgrešle,který budou mít rádi BMW,ale koupí si klidně "sociální model" protože to stejně moc kámošů nepozná. Hlavně,že tam bude vrtule...
si teda tak nějak protiřečíš se mi zdá a jak se vlastně pozná onen zbohatlík
souhlas s Jelenem
Upravil Baltazar dne 05.11.2008 19:19
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Souhlasím s Vjetrníkem. Pozér-masážista-honibrk, si nechá dovézt z USA GW1800, která se díky kurzu a ojebu na celnici, se dá nyní dovézt a postavit na papíry za 400 litrú. To je pak masáž..... Big obsah, Big moto, Big majitel = King. .Měl jsem tu příležitost, naštěstí jen jednou, partičku těhle namyšlených a věčně nalitých nabobú, poznat osobně. Již jen z verbálních témat, neustále probíraných , zda je lepší Porsche turbo XX nebo XX Ferrari jsem si udělal obrázek. O motorkách tato společnost není, nikdy se o moto nebavili, ačkoliv jejich parta, alias "klub" to hlásá, že jsou motorkáři. Proto si také nemyslím , že BMW a nota béne střední třídny, maséry zaujme.....není dost IN pro maséry, dle mě.
..možná jsem trochu perverzní, ale mě se tyhle potvory opravdu líběj ..a velkýmu rocksterovi bych se už vůbec nebránil ..každopádně, myslíte si, že další generace R1200(1300)GS dostane taky řadovej 4vál?
Byl jsem u fotek rychlejší než u čtení, ale nevěřim tomu že BMW dělá koncepty jen tak. Možná první vlaštovky pro nového Cruisra.
Robert přiložený následující obrázek:
[196.11Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
abych rekl pravdu, tak je mi to docela jedno, zda se to bude vyrabet, nebo nebude.
nebo kdo si to koupi, socka, prachac, coolinmaserman ( dobry slovo )
ale opravdu jsem rad, ze nekdy nekdo vyrobil GS a ja jsem si ho mohl koupit.
a to je prej GS skaredy jak pytel zmiji *pissed* hulvati, hovada, hamba