Co si myslíte o ruských údajně vlastencích na amerických motorkách, kteří se jedou předvést k nám na západ? http://www.novink...rkaru.html
Jak to ve skutečnosti je a není to jen další mediální masáž?
Mě osobně to přijde tak jak je to servírované médii dost zvrácené. Měli by jet minimálně na ruských strojích (i když je to také jen špatně okopírovaná západní technika) a ne na strojích jejich úhlavního nepřítele.
Doufám, že je němečtí Hells Angels a další kluby nejen v říši přivítají tak, jak si zaslouží.
Upravil Hrabe_X dne 14.04.2015 10:58
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Doufam ze je vymasirujou Polaci a pak hned nasi a Nemci (myslim MC )
Nechci aby pres moji zem jeli rusaci...
Upravil Kubrt dne 14.04.2015 10:47
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je tady na to už jiné vlákno.
Ale když už, tak přiznám, že mi jsou nesympatičtí ti lidé. Ať si jedou na čem chtějí, pokud je to podáno jako cesta u příležitosti konce 2.světové války, tak tenkrát byly USA koneckonců jejich spojenci. To bychom mohli víc kritizovat německé motogangy, kde je neonacistů dost a jezdí, jak jinak, na strojích svého válečného nepřítele a ochránce lidí všech ras a náboženství, mj. židů, které neonacisté moc rádi neměli. A když přijedou k nám, při spanilé jízdě celá Praha jásá...
Mně ta jízda nevzrušuje, pokud se budou chovat slušně.
Ivan napsal:
Je tady na to už jiné vlákno.
Ale když už, tak přiznám, že mi jsou nesympatičtí ti lidé. Ať si jedou na čem chtějí, pokud je to podáno jako cesta u příležitosti konce 2.světové války, tak tenkrát byly USA koneckonců jejich spojenci. To bychom mohli víc kritizovat německé motogangy, kde je neonacistů dost a jezdí, jak jinak, na strojích svého válečného nepřítele a ochránce lidí všech ras a náboženství, mj. židů, které neonacisté moc rádi neměli. A když přijedou k nám, při spanilé jízdě celá Praha jásá...
Mně ta jízda nevzrušuje, pokud se budou chovat slušně.
Pokud by jeli přes Ostravu , šel bych se na ně i podívat. Jinak nevadí , tak jak mi nevadila demonstratívní jízda Amerických obrněnců.
Souhlasím s Kubrtem. Rusáci by sem měli mít vstup jednou provždy zakázán. Ježí se mi všechny chlupy, když tuhle řeš slyším a stačí mi jenom ten pitomej přízvuk.
allroad napsal:
Honzo, chybí mi tam hlasovací možnost č. 3. Bohužel zařízení selhalo, asi nějaký ruský šotek .
Omlouvám se, anketu mi pokazil irský šotek jménem Jameson a nějak mi už nejde úpravou nastartovat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Já bych ty ruský šm…nepodceňoval. A už vůbec bych neslavil jejich vítězství. Je to jako když ti dům přepadnou útočníci a oni tě před nimi zachrání a potom ti znásilní ženu. Ať si zůstanou kde jsou mají tam místa dost! Komunismus = Fašismus já v tom rozdíl nevidím.
Lidé bděte!!
tomle1 napsal:
Souhlasím s Kubrtem. Rusáci by sem měli mít vstup jednou provždy zakázán. Ježí se mi všechny chlupy, když tuhle řeš slyším a stačí mi jenom ten pitomej přízvuk.
Jarka napsal:
Já bych ty ruský šm…nepodceňoval. A už vůbec bych neslavil jejich vítězství. Je to jako když ti dům přepadnou útočníci a oni tě před nimi zachrání a potom ti znásilní ženu. Ať si zůstanou kde jsou mají tam místa dost! Komunismus = Fašismus já v tom rozdíl nevidím.
Lidé bděte!!
No...já si zase myslím, že někteří nemají nic lepšího na práci než zakládat stále stejně hloupá vlákna a další někteří mají hned potřebu vyjádřit svou subjektivní národnostní nesnášenlivost. Pitváte se tady v konvojích a mužících na motorkách...a to důležité vám uniká. Raděj plaťte pořádně daně, aby se mohlo třeba vyplácet odškodné poslaneckým trafikantům. To přece nikomu nevadí.
Né, vůbec nejde o politiku, vůbec ne ruská propaganda, ty voéé, propagagnda jako prase, že je to nenapadlo dříve, při dřívějších výročí. Jasná provokace prtinova motorkář.netopířího gangu.
Nebýt mediální masáže, pes po nich neštěkne. Jak celá akce vyznívá, to každý rozumný člověk cítí. A cítit to je, jak vlk v prtinových nasrávačkách. Jestli se pletu, ať se propadnu Mě se to nelíbí. Asi tak.
Upravil JirkaHK dne 14.04.2015 14:49
no teď se konečně ukáže, jak silný jsou český MC v čele s Hells Angels, když se jim na území bude producírovat cizí klub v barvách. Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Slyšel jsem, že se na "západě" zase houfují Hells Angels, že pojedou po trase Londýn - Paříž - Brusel - Franfurkt - Plzeň - Berlín
a že se se svými ruskými kolegy sejdou v Berlíně a společně vzdají čest všem padlým vojákům, osvoboditelům od nacismu, za druhé světové války.
Popijí ruské vodky, pojedí špeku a zahulákají si spoustu amerických a britských heavymetalových hitů. Nemáte někdo nějaké přesnější informace?
Upravil JirkaHK dne 14.04.2015 15:17
milan enduroskola napsal:
no teď se konečně ukáže, jak silný jsou český MC v čele s Hells Angels, když se jim na území bude producírovat cizí klub v barvách.
milan enduroskola napsal:
no teď se konečně ukáže, jak silný jsou český MC v čele s Hells Angels, když se jim na území bude producírovat cizí klub v barvách.
Správný gentleman nepije před 10. Po desáté už je to jinak Takže pokud by chlapci v TT popíjeli před obědem, ale po desáté, je to naprostov pořádku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz