Bych jel hned, takže se zcela závazně a neodvolatelně hlásím, pokud zase neonemocním – a pokud bude skupina dodržovat rychlostní limity v zastavěných oblastech, nedávno jsem s jinou partou v tomhle směru udělal ne moc dobru zkušenost.
Vjetrnik napsal:
má být polojasno a 12 nad nulou....takže by to ještě i na tej silnici šlo...
asi pojedeme na Kokořín, Housku, Bezděz....
s nedeli predbezne pocitam...
ale mam modifikujici navrh -- jeli bychom tam, kde nebude na satelitu nizka oblacnost.. tak treba i sumava/nemecko?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi, jestli pojedete Šumava/Německo, už ve 12 hodin nebudeš mít další cíl, páč jestli se bude vyjíždět ve Tvých milovaných 4:45 středoevropského zimního času, tak na oběd nemáš co dělat
Bob: To jsi řek Ty, já bych držel hubu. Nemoralizuju a nepoučuju a nikomu jsem nic neříkal (na rozdíl od J., kterej mi nejdřív vyčinil, že trhám skupinu, když do vesnic brzdím na 65, a poté dodal „Na to musíš srát...“), ale třebaže jste fajn kluci, vyjížděk v tomhle složení se napříště účastnit nebudu. Už kvůli vlastní bezpečnosti nechci mít okolo sebe někoho, kdo ve vesnici a v mlze při teplotě okolo dvou stupňů jede 80+ a pak v zatáčce na nájezdu na dálnici div že nezastaví
Ale unášíme thread, kterej měj původně bejt o něčem jiným.
NP napsal:
Hicksi, jestli pojedete Šumava/Německo, už ve 12 hodin nebudeš mít další cíl, páč jestli se bude vyjíždět ve Tvých milovaných 4:45 středoevropského zimního času, tak na oběd nemáš co dělat
pravdu dis, sestro. To mi nedoslo
17 cm
Vjetrnik napsal:
to cerv: onehdá jsi se taky hlásil a nic.......takže jako by jsi se nehlásil....
pojedeme se kochat, teď už žádné broušení stojánkem a podobně...
No jo, to mě sklátila zlá choroba, ale přece jsem se omlouval smskou?! No, to je teď už jedno, spíš je důležitější, odkud a kdy by se jelo?
S Hicksem mám společnýho to, že začínám den ve tři ráno, ale mám obutý nový, ještě neobroušený špunty, takže přeochotně posečkám, až trochu oschnou silnice.
Jinak broušení stojánků mi rozhodně není proti mysli, právě naopak. Vadí mi jezdit rychle rovně a mezi lidma.
tak pokud nebude zítra tak, jak je tam teď, ale tak, jak slibovala předpověď tak budeme v 10:30 na benzíně na konci Líbeznice směr Mělník...plánovaná trasa Mělník-Kokořín-Houska-Bezděz a potom se uvidí...
Vjetrnik napsal:
tak pokud nebude zítra tak, jak je tam teď, ale tak, jak slibovala předpověď tak budeme v 10:30 na benzíně na konci Líbeznice směr Mělník...plánovaná trasa Mělník-Kokořín-Houska-Bezděz a potom se uvidí...
hele planujeme rip, terezin, okoli Rane a Oblika a nejspis projet Krusne hory...
Cca 300-500km... mozna bychom jeli chvili s vami.
Jeste to nemam doplanovane... nejak ted zapasim s Mapsource.
17 cm
Vjetrnik napsal:
na Ranou, jo? to bude zase letecky den....:-)))
no asi bude vjetrno, to jo...
17 cm
Vjetrnik napsal:
na Ranou, jo? to bude zase letecky den....:-)))
no asi bude vjetrno, to jo...
takze my mame trasu nasledujici... kdo se chce pridat, muze
Start cca za svitani, tak v 8 asi...
hicks přiložený následující obrázek:
[101.95Kb]
17 cm
Zúčastnění si mohou fotky stáhnout ve vysokém rozlišení nebo do galerie uploadovat svoje (tedy, to mohou i všichni ostatní, ale proč by to dělali, že.)
P.S. Sorry, Petře, ale z jízdních fotek vyšla jen ta poslední, náhodná. Měl jsem zaostřeno někam metr před foťák, ale na displeji jsem si toho nevšim. Holt balšája těchnika je na nic, když jsou ruce olšový.
Mám vzácný dar - nedar důležité vzkazy číst pozdě. Takže do Líbeznic k pumpě to mám tak asi kilometr a v neděli jsem seděl na zadku doma... Tak jo, ode dneška čtu rubriku Cestování - Tuzemsko v pátek přednostně...