Nejde , ted sem to resil kvuli te blbe vyhlasce, mam nekolik let moto v poloprevodu, a bohuzel nestihnu zajet na STK a dohlasit do 30.6. a tudiz se musim rozloucit z technicakem Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
namork1 napsal:
No tak to je v prd... To asi taky nestihnu. Chtěl jsem zachránit Tatrana co X let kvete ve sklepě.
Romane a v jakém je stavu?Nešlo by udělat jen aby to svítilo a brzdilo a zkusit to "nějak"protáhnout STK?
.
To právě ještě nevím. Tatran je mojí matky. Dostala jej někdy v 68 za maturu, najezdila nějakých 6tis a teď hromadu let stojí. Naposledy jsem ho viděl někdy před deseti léty tak se uvidí. Byla by to škoda ...
U me se jedna o 2 kusy Jawa 23, je potreba komplet nova elektrika, novy lanka, brzdy a rozpohybovat motor
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já když jsem byl napodzim na STK s Jawou tak je vůbec nezajímalo, jestli to jezdí (tedy jestli běží motor). Chtěli viděl jen číslo rámu a motoru a funkčnost světel a klaksonu. Brzdy nekontrolovali vůbec, stejně tak gumy (ty byly tedy nové), vůle v kyvce, nic.
Chápu, že u těch dachlů bez motoru nesvítíš :-). Na druhou stranu to zase tak moc nechce a bylo by škoda přijít o TP.
Už mockrát se mi osvědčilo jít na STK v sobotu. Ne všude to jde, ale pokud ano, dporučuji.
schrek napsal:
U me se jedna o 2 kusy Jawa 23, je potreba komplet nova elektrika, novy lanka, brzdy a rozpohybovat motor
Asi je to blbost,ale říkám si jestli je na STK nutné aby běžel u těchto veteránů motor.Udělal bych světla a klakson na nějakou baterku a koupil lanka a zprovoznil brzdy.Jestli to bude někde případně trochu orezlé,tak by to mohli dát do lehkých závad.Nejsem technik na STK,tak mi moc nenadávejte.Jen přemýšlím jak to udělat aby se to dalo do konce června nějak jednoduše zvládnout.
.
schrek napsal:
Asi je to blbost,ale říkám si jestli je na STK nutné aby běžel u těchto veteránů motor.Udělal bych světla a klakson na nějakou baterku a koupil lanka a zprovoznil brzdy.Jestli to bude někde případně trochu orezlé,tak by to mohli dát do lehkých závad.Nejsem technik na STK,tak mi moc nenadávejte.Jen přemýšlím jak to udělat aby se to dalo do konce června nějak jednoduše zvládnout.
Přesně tak. Já nemám Jawu zrovna ve výstavním stavu a nějaké orezlinky, obouchané výfuky je vůbec nezajímaly. Zksil bych si dopředu ověřit STK nějakým dozem a uvídíte podle jejich přístupu, kde by to mohlo jít. Myslím, že když uvidí maníka, kterému není zrovna 15 let, bude jim jasné, že to je fanda a ne někdo, kdo bude honit moto co to dá :-).
schrek napsal:
Pavle blbost to není, já na tohle právě spoléhám. Ani si nepamatuju že bych někdy na TK musel startovat. U těch fichtlů je to samozřejmě jiný. Rezavý to asi bude jak prase ale tak snad alespoň TK na měsíc by mohla stačit...
Kluci přál bych vám,aby to vyšlo.
Honzo,budeš muset trochu máknout a ono t půjde i ten fechtl bude na nějakou baterku svítit.Těch pár drátů tam natáhneš za odpoledne,nějaké lanko v garáži najdeš a hurá na STK.
.
Ja letos prijel na technickou s GS, nel jsem mrtvou baterku, nechal jsem to bred stk a on pry proc to nechcipnu, tak jswm mu rikal, ze mam v prdeli baterku po zimnim spanku a on za uprimnost pak ani nechte videt, ze sviti svetla.
A napada me, jestli nejde treba dostat stk jen na 30 dni, ze je tam nejaka zavada a vytahnout papiry z depozitu. Ale nevim jestli to tak jde. Kazdopadne drzim palce.
Splněný sen moje 1100GS
schrek napsal:
Nejde , ted sem to resil kvuli te blbe vyhlasce, mam nekolik let moto v poloprevodu, a bohuzel nestihnu zajet na STK a dohlasit do 30.6. a tudiz se musim rozloucit z technicakem
A taky se rozluč s 25-50 tisíci Kč ve správním řízení. To totiž moc lidí neví. Není to jenom o tom že ti zanikne TP...
...a čo tak vložiť medzi doklady 3 kila na pivo alebo kavu. Uplne bežna prax v našich končinach.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.