To já budu ten víkend asi dost cestovat a také jsem se kvůli tomu nerozčiloval nestojí to za to ještě by mě rupla cévka a tahal bych nohu a s moto bych měl utrum jako eman ten zas musí vypisovat žádanky o povolení k výjezdu
Já už budu na cestě na Balkán.... Doufám.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Tak Medo hlavně at ti zase bobeš doveze tam i zpět v pohodě kdyby ne tak piš nebo volej taky mě doma stojí vlek
Děláš jak kdyby 11tky musely mít na delší cestu objednaný odtah!
To musí mít jiná objemová řada, nebudu jmenovat....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Medik napsal:
Tak Medo hlavně at ti zase bobeš doveze tam i zpět v pohodě kdyby ne tak piš nebo volej taky mě doma stojí vlek
Nestraš, zatím mě venku Boeš nikdy nenechal. Jen ta prasklá předlohovka v Plzni znamenala vozejk. Dojet se dá, dokud se motor točí a funguje převod na kolo
Vřele doufám, že jsem si všechnu smůlu vybral loni. Zadní tlumič v Rumunsku ve dvou a ta převodovka v Plzni mě stačili až až.
Je to sice "staré železo", ale únava materiálu se projevuje....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Sice tohle téma moc nechápu, ale aspoň si tu nikdo nenadává :-) takže na TT ale jel bych i do Nedamova...tt se mi docela líbilo, až na to jídlo ale to je drobnost a i když nejsem žádný jejich fanoušek zákazník, je třeba uznat že tam byla vidět za akcí kus práce. O nedamově si nechám povyprávět a třeba to příště vyjde na obě. Tak jak tak ať se to všem moc vydaří.