Ahoj,
na konci září jedu na jih, určitě Albánie (sever Řecka ?), tak na 14 dní.
Kdyby se chtěl někdo přidat... Zatím razím názor - rychlý přesun tam a užít si, když vyjde čas, vyrazit dříve zpět pod heslem :cesta je cíl. anebo taky na krev a na poslední chvíli. Pojedu na 1200 GSA , asi na Mitas 07 a tomu by měl odpovídat i přiměřený zájem o šotolinu. Ikdyž i té již v Albánii ubývá. Rozhodně ne ostrý OFF.
Vzhledem k cenám ubytování v tomto termínu ( max. 10 Eček /noc ) nepočítám se spaním venku, snad jen v místech kde to stojí za to s ohledem na panoramata při ranním svítání. Loni nás jelo 7 a nějak zásadní problém to nebyl. Tu partičku můžete vidět tady: http://parukar.ra...anie_2014/
v říjnu jsou příjemné teploty, neprší a ubytovací kapacity jsou liduprázdné, dobrá vyjednávací pozice na cenu
Včera jsme zrovna s bratrem probírali Albánii jako možný cíl.
Září vyhovuje, ročník narození podobný či shodný, lehká preference postele s nevyloučením venkovního přespání, vyloučení těžkého OFF (mám obuto Anaake 2 a Karroo 3 v záloze) také...
Předpokládám, že asi máš nějaké vybrané cíle a cesty, my tam ještě nebyli, takže nám je naprosto jedno kam pojedeme, jen si říkáme, že bychom chtěli Albánii poznat než ji pokryjí celou asfaltem.
Předběžně tedy zájem 2 bratrů, já bych jel určitě sám, jestli by Martin vzal kopretinku záleží na celkové dohodě.
Telefon v profilu máš, až by někdo z nás jel kolem ozvali bychom se a stavili na kus řeč.
mhoudek napsal:
To zni dobre, koukal jsem an fotky - chapu dobre, ze loni to jel nekdo na RTcku?
Ano jel, proč ne, je to jen o volbě silnic
takurčitě, byla to tortura nesjet na Mitas E10 z asfaltu, ale Romanovi jsme to slíbili, tak proto letos trošku šotolinky.
Ale Roman - luxus, jenže co se vrátil, už RT prodával
bluesbery napsal:
Možná bych se přidal, budu mít za sebou největší úkoly tohoto roku , tak bych podobný relax uvítal, navíc jsem v Albánii už 4 roky nebyl.
Já taky, dělám 26.9. Pivní Pouť v Černé Hoře , cca 8 000lidí a pak padáááám !!!
mhoudek napsal:
To zni dobre, koukal jsem an fotky - chapu dobre, ze loni to jel nekdo na RTcku?
Ano jel, proč ne, je to jen o volbě silnic
takurčitě, byla to tortura nesjet na Mitas E10 z asfaltu, ale Romanovi jsme to slíbili, tak proto letos trošku šotolinky.
Ale Roman - luxus, jenže co se vrátil, už RT prodával
jj pravda, volba byla jasná a jedenáctka to vyhrála, jezdit do Albánie a podobných zemí s RTčkem je zatím ještě "hřích"
To zni fakt dobre, Mel bych predbezne zajem. V lete jedu Rumunsko, ale takova podzimni projizdka zni dobre. navic kdyz uz to tam parta zna, je to hned jednodussi.
Předpokládám, že asi máš nějaké vybrané cíle a cesty, my tam ještě nebyli, takže nám je naprosto jedno kam pojedeme, jen si říkáme, že bychom chtěli Albánii poznat než ji pokryjí celou asfaltem.
Předběžně tedy zájem 2 bratrů, já bych jel určitě sám, jestli by Martin vzal kopretinku záleží na celkové dohodě.
Telefon v profilu máš, až by někdo z nás jel kolem ozvali bychom se a stavili na kus řeč.
Ok, beru na vědomí, nebo se se stavte na přelomu července s srpna na Cestovar 2015, který pořádáme s Vojtou Lavickým v pivovaru Černá Hora
Obecně nemám zatím žádné priority co se týká cílů v Albánii, čerpám z netu a tady na fóru, jako vy. Takže by to mohla být veřejná diskuze na toto téma...
Loňská diskuze : link je tady : http://www.bmwgs....rowstart=0
Osobně zatím , rád bych viděl oblast Theth , silnice SH 20;21;22;23...
a tudíž by byl hřích vynechat Komani jezera...
Upravil parukar dne 21.05.2015 11:02
Ty DUBE !!!!!!!!pan RICK tam byl taky, takže nemohu říci, že výlet je bez následků na duševní svěžesti,,, o té pohlavní ani nemluvím, bez té už vyjel
Upravil parukar dne 21.05.2015 11:17
Parukar napsal:
Obecně nemám zatím žádné priority co se týká cílů v Albánii, čerpám z netu a tady na fóru, jako vy. Takže by to mohla být veřejná diskuze na toto téma...
Zdar chlapi,
Komani - Fierze by měl letos od května už zase jezdit velký trajekt pro auta:
info www.komanilake.com
Ve Valboně je asfalt až do Rrogamu,tak čekám kdo z nás odtud dojde do Theth pěšky přes sedlo jako první,protože na motorce to dala už spousta z nás . Z Theth se dá i pěšky dále do Vusanje v Černé Hoře. Paradoxem je,že pěšky se dají tyto 3 údolí navštívit rychleji,než na motorce,která musí hory celé objíždět.Ale to jistě na těchto stránkách není pro nikoho výzva
Píšu to jen pro to, aby Vás nepřekvapilo,až potkáte ty samé tváře v různých údolích. Deja vu to není.To jen místní kluci chodí za babama přes kopec.
Parukar napsal:
Zdar chlapi,
Komani - Fierze by měl letos od května už zase jezdit velký trajekt pro auta:
info www.komanilake.com
Ve Valboně je asfalt až do Rrogamu,tak čekám kdo z nás odtud dojde do Theth pěšky přes sedlo jako první,protože na motorce to dala už spousta z nás . Z Theth se dá i pěšky dále do Vusanje v Černé Hoře. Paradoxem je,že pěšky se dají tyto 3 údolí navštívit rychleji,než na motorce,která musí hory celé objíždět.Ale to jistě na těchto stránkách není pro nikoho výzva
Píšu to jen pro to, aby Vás nepřekvapilo,až potkáte ty samé tváře v různých údolích. Deja vu to není.To jen místní kluci chodí za babama přes kopec.
Velký trajekt pro auta? Tak to je super, když jsem viděl fotky jak tahají motorky po úzké lávce na tu "kanoi" ještě jsem váhal .... takhle není co řešit.
Ahoj Pavle,
rád bych se připojil, mám jen omezení 30.9. musím být zpět. To znamená , že bych s Vámi vyjel a pak bych se odpojil, abych zvládl návrat. Problém nemám z ničím co jsi napsal, spaní kdekoliv, přesun rychlý. Gumy nahodím Karoo3. BMW 1200 GS a ///M3