ty vole hosi vy mate regulerne PMS...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bohužel už se nedozvíme,jak to pokračovalo v sekci "zkušenosti s prodejci" protože to bylo urychleně odstraněno,aby byli nadále všichni strašně hepy a kamarádi....
Děte už s tym mazáním kdejakýho prdu do řiti,pak ani lidi neví,proč spolu někeří z principu nesouhlasí ani v tom,jestli je den nebo noc...
Naštěstí existujou ještě weby,kde nikdo z ničím nekšeftuje a nesnaží se prodat nos mezi očima a proto se tam lidi nehádají...
V tomto případě, ŽENY... Copak jsi nepoznal, podle skloňování sloves, že to píše žena?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
V tomto případě, ŽENY... Copak jsi nepoznal, podle skloňování sloves, že to píše žena?
Nó,abych řekl pravdu tak jsem ty výlevy ani moc nečetl.ale když swat napsal "c.a.j.z.l.e" kak jsem si myslel že je to muž.
Upravil 3axap dne 09.07.2015 13:49
Smazal to Miloš. Demokraticky Celou dobu jsem komunikaci smeroval na Ježka a nevim proc se do toho motala schizofrenní Radka. Ale konečne ježek s radkou dosahli svého a Kadafi byl svržen. To to trvalo že
A jak rika zname ceske (ne moravske) prislovi: peníze vždycky az na prvnim místě.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
By mě zajímalo, jak se podle skloňování sloves pozná, zda pisatel je muž, či žena?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt: priklad: Neco jsem delal, neco jsem delala... to nepoznas ??
Jinak ADV reklama mi nevadila, ceny dobry, ale ty blaboly a narazky ve foru mi uz kolikrat nesedli...takze PA
Upravil xavier dne 09.07.2015 14:09
Aktualne 1250 GSA HP
Nó,abych řekl pravdu tak jsem ty výlevy ani moc nečetl.ale když swat napsal "c.a.j.z.l.e" kak jsem si myslel že je to muž.
Já taky ne, až to smazaný vlákno a tam právě psala osoba jmenem Radka, že podle skloňování sloves by Swat mohl poznat, že píše žena
xavier napsal:
Kubrt: priklad: Neco jsem delal, neco jsem delala... to nepoznas ??
Jinak ADV reklama mi nevadila, ceny dobry, ale ty blaboly a narazky ve foru mi uz kolikrat nesedli...takze PA
No, tak toho jsem si nevšimnul ani v jedom příspěvku od ADV ONE. Myslím těch v smazaném vlákně... S češtinou problém nemám, jako jiní, zde...