Zdravim vsechny. Tak jsem dneska na polnackach a louce trenoval lehke enduro a na polni ceste jsem s sebou plesknul, protoze jem se dostal do vyjete koleje. Snazil jsem se drzet rad nacerpanych na Radarce, tj. cumet dopredu, mit volne ruce a stejne jssem sel k zemi. Mam malicko odrenou ruku, helmu, botu, p.r.d.e.l a urazil jsem nadobku na brzdovou kapalinu. Ovsem me ego utrpelo asi nejvice... Nejake rady, jak se jezdi na podobnych cestach? ????????????????
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Ja si dal vcera off v Mrsklesech u Olmiku s partickou BoxerMorava a taky jsem to jednou polozil. Ovsem nebyl tam snad nikdo, kdo by projel vse bez padu. Na ego se vyser a rikej si, mohlo byt i hur!;-) A rada jak na to? Byt porad ve stupackach, netahat to rukama a nebat se pridat plyn:-)
Upravil Miran dne 12.07.2015 20:30
Ja jsem se snazil mit volne ruce, stal jsem ve stupackach, drzel se kolenama
pekne pod plynem a na zemi jsem byl rychleji, nez jsem stacil zaregistrovat problem. Jsem zvyklej padat na lyzich jako ze hodne, ale tohle je jine????????
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Ja jsem se snazil mit volne ruce, stal jsem ve stupackach, drzel se kolenama
pekne pod plynem a na zemi jsem byl rychleji, nez jsem stacil zaregistrovat problem. Jsem zvyklej padat na lyzich jako ze hodne, ale tohle je jine????????
Jo a dobry taky je, odpustit si tlak v pneu do terenu. Motorka tak neposkakuje po nerovnostech. Kazdopadne, kdo jezdi off tak ten proste i obcas spadne. Takze hlavu vzhuru a trenovat!;-)
Hele buď rád, že to bylo jen na polňačce a v mírné rychlosti.. I když teda škody celkem máš. Chce to prostě vybrat dobrou kolej a držet rovnováhu, ale stejně tě vždycky něco překvapí. Hlavně hodně cvičit a nabírat zkušenosti, nejsi první, ani poslední a určitě to nebyl ani poslední pád na offroadu. Já už mam zlomenejch asi 5 spojkovejch páček a blinkrů, než jsem koupil blastry.. začátky jsou vždycky těžký.
Do it my way...
Njn mam se proste hodne co ucit.. jeste musim vymyslet, jak dam dokupy nadobku na brzdovku a zkusim to znovu Nevali se nahodou nekomu jedna na vypujceni doma z okoli Benesova ? Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
Zdravim vsechny. Tak jsem dneska na polnackach a louce trenoval lehke enduro a na polni ceste jsem s sebou plesknul, protoze jem se dostal do vyjete koleje. Snazil jsem se drzet rad nacerpanych na Radarce, tj. cumet dopredu, mit volne ruce a stejne jssem sel k zemi. Mam malicko odrenou ruku, helmu, botu, p.r.d.e.l a urazil jsem nadobku na brzdovou kapalinu. Ovsem me ego utrpelo asi nejvice... Nejake rady, jak se jezdi na podobnych cestach? ????????????????
Někdy přijed k nám do Klecan u Prahé a já ti ukážu pár off cestiček na nácvik výjezdů apod.
nicholas1 napsal:
Někdy přijed k nám do Klecan u Prahé a já ti ukážu pár off cestiček na nácvik výjezdů apod.
Jsem kousek od Klecan, nějaké tipy? Z Lomu mezi D8 a Veltrusama nás se ženou už vyhání, chtělo by to něco nového na trénování Klidně PM.
KTM LC8 Adventure https://www.youtu...WjP3kIj_fw
Jeste Ti v popisu tvého padu chybí jedna důležitá vec: plyn- pořad přidávat zejména u velkých endur, ale někdy ani to nepomůže, ale rozhodne to zachrání většinu padu..!!
Ok Pavle prijedu. Na silnici uz jsi mo to vysvetlil a ukazal
Ok plyn - ja to drzel pod plynem, a fakt jsem ani nepostrehnul, ze letim na usta. Nemrzi me, ze jsem letel, mrzi me, ze jsem nemel zapnutou kameru na helmeNikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Já jsem upadl před pár dny ve slovinských Alpách. Při sjíždění z jednoho z passů v ostré zatáčce jsem přebrzdil přední kolo. Nějaký šrám na motorce samozřejmě byl, ale plně naložený a ve dvou, dalo se to očekávat. Nalítali jsme ke 3000 km, tak se to holt občas stane.