Tak po čekání než Česká pošta doručí balík do ruky odeslaný v úterý je konečně u mne. Filtry jsou zde! Kdo má zájem , prosím o adresu do PM.
Cena je 600Kč.
poštovné: balík 64,- dobírka 105,-
Je možno zaslat na dobírku nebo obyčejně s úhradou na učet předem.
Tj zaslat na účet 664,- pro jeden kus, dva kusy 1264,- atd...
Co se týče Slovenska tak Siso odjel na dovolenou a bude za cca 20dnů.
čú: 670100-2208148425/6210 do poznámky/zpráva příjemci vaše jméno.
machcomp přiložený následující obrázek:
[89.47Kb]
Upravil machcomp dne 20.07.2015 16:13
BMW F800GS Adventure
Mrkni se tady v osmistovkovým vlákně ,někde to tu je popsaný-nemám teď čas to hledat ale nic na tom není složitýho -hlavně dej majzla při sundávání hadičky z toho plastovýho ,,sršňa" pod sedadlem je to takový plastový lagric tak ať si ho neulomíš.
Tak filtr vyměněn. Ten původní jsem otevřel abych zjistil co tam je za nečistoty ,protože když jsem ho před časem vyplachoval tak odsud šlo takový černisko (saze-hodně jemný); z lícové strany filtrační papír černý -podle mne je to prach pocházející z plastu nádrže-teď jde jen o to zda je to ještě z novýho plastu (opláchnutý povrchový prach na plastu) nebo jestli ten plast pomalu vlivem agresivity benálu dále eroduje a bude pernamentně zanášet filtr, No mám najeto bez mála 70 tis/km tak když to vydrží dalších cca60 tis. tak si s tí hlavu asi dělat nebudu. Žádný jiný nečistoty krom těch sazí nenalezeny.
kim přiložený následující obrázek:
Při otěru o papír to špiní tudíž usuzuju že černé zabarvení je výlučne z nečistot a nikoli že by byla z jakýchkoli důvodů lícová strana filtru už z výroby černá
kim přiložený následující obrázek:
Počkej, od kdy má F800 plechovou nádrž? Hele dnes jsou technologie a materiály pro palivové nádrže opravdu už krapátko jinde. Ten černej šmír je z benzínu. Prostě bordel. Z nádrže-plastové to nemí.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
A nebo moc agresivní benzín a nejáka hadička to prostě nedalval a rozpouští se. EPDM si obecně neví rady třeba s ethanolem nebo technickým nenzínem v dlouhodobém užívání.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Samozdřejmě nemám na mysli nádrž u 800ky(v souvislosti s plech. materiálem) ale u jiných strojů vč sekaček atp které mají plechové nádrže a průhledné filtry a nevšiml jsem si že by byla filtr.patrona takhle černá; hadička u osmikila je před filtrem jenom jedna ta od čerpadla k filtru cca 12cm dlouhá- nevím jen logická úvaha -netvrdím že něco nepochází i z benálu ...
Uvidime az to rozkuchne nekdo jinej zda to bude stejny. Myslim si ze na rade je Maty a Machcomp
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
bohuzel ja se nepodivam me bylo kompletne vcetne cerpadla vymeneno v zaruce pred mesicem
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Při výměně pal. filtru po koupi mé 1150 jsem do starého filtru foukl a také vylítla černá břečka, takže si myslím, že to je nějaké úsada z benzínu. A to podle servisky měl filtr celkem málo najeto, ale byl tam docela dlouho.
Upravil Jirik dne 02.08.2015 16:17