...no u nás to dnes vypadalo jarně - 5 stupínků (na sluníčku víc), sucho (jen trocha sněhu po příkopech)...tak jsem vyjel a dal alespoň symbolických 50km
...neco mi říká, že bychom mohli jezdit i na Štedrý den
Tak teda aby to bylo uplne presne, kalendarni jaro zacne v roce 2009 jiz 20.3. ve 12:44 stredoevropskeho casu presne v tuto chvili protne Slunce pomyslne rovnik. Ale je to fuk, protoze na GS se jezdi porad....
GS 1200 R Adventure
Tak už jen 42 dní a JARO je tady.I když teď zrovna padá sníh a je bílo jak na severní točně.
Tak to je ten pravý čas na snění a plánování.Podzimní se doufám stane pravidlem a co jarní setkání?
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
abbe napsal:
Tak už jen 42 dní a JARO je tady.I když teď zrovna padá sníh a je bílo jak na severní točně.
Tak to je ten pravý čas na snění a plánování.Podzimní se doufám stane pravidlem a co jarní setkání?
Mam v planu udelat jarni setkani.Ale zase neco mensiho,jako jsem delal loni.Tak kolem 20lidi.Samozrejme muze prijet kdo chce.Chci to tak v pulce kvetna.Dokonce uz mam domluveny stany u hospody zadarmo,moznost piti sveho tvrdeho alkoholu primo v hospode a dalsi vychytavky.Pro ty zhejckany bude i omezeny pocet mist ubytovani v soukromi 10min.pesky od hospody.Jinak hospoda je trochu hardcore(chcani do zlabku atd),ale ma vynikajici pivo a nekomercni pristup.Takze nebude to pro kazdeho,ale tem otrlejsim by se to mohlo libit.Ale prijde mi to zatim brzo inzerovat to 3mesice predem.Jo krome silnicni vyjizdky bude zase i lehci off-road.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!