Já to zatím zkoušel jednou.. Od těch nejhorších a nejhrubších nečistot a kusů bahna a tak abych sed vyhnul sání a případným "elektrověcem" (sorry za ten výraz ) a na čisto hezky doma hadrou a kartáčem..
kačeR1100GS
blaser napsal:
Zdravim chlapaci,zkousel nekdo z vas umyt bramboru vapkou? Ma to kde zatect nebo pohoda nebo jak to vlastne umyvate. dik
ja chodim na jemnou WAPku u OMV v Praze na Plzensky...
davam pozor na elektrimu a nepriblizuju konec bliz nez tak 40cm k cemukoliv mimo plastovych ploch, takze tam uz je cca jen mlha.
Rozhodne neumyvam intenzitou paprsku kterej mne reze do ruky...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na Xchallenge jedine wapkou. Mam schvalne nejslabsi model od Bosche. Mimo stredu a laufu to beru uplne vsude. Kdyz to jeste zvladnu, tak po umyti jeste tak na 10 minut vyjedu, at to vsude poradne oschne.
Tohle tema je tu teprve asi po 164tý. Nebylo by spatny obcas nejdriv cist.
Wapkou urcite ano, ale s rozmyslem - samozrejme prat to z 10cm do konektoru, kabelu apod neni uplne to pravy orechovy.
Alda napsal:
Wapkou urcite ano, ale s rozmyslem - samozrejme prat to z 10cm do konektoru, kabelu apod neni uplne to pravy orechovy.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
peru do ní jen vapkou,akorát u ložisek jdu s pistolí dál,jinak stříkám úplně všude,akorát pak sednu jedu sní na vélet,takže nikde voda nezůstane,zkrátka umývám před jízdou
Alda napsal:
kdo má furt někde hledat od toho to tu je aby člověk napsal co potrebuje vědět a kdo chce tak ten mu poradí. a né aby nákej čouda arogantně psal že už to tu bylo, to mi příde divný né
basto napsal:
kdo má furt někde hledat od toho to tu je aby člověk napsal co potrebuje vědět a kdo chce tak ten mu poradí. a né aby nákej čouda arogantně psal že už to tu bylo, to mi příde divný né
klid... Alda se jen jeste uplne nevzil do role sluzebne starsiho uzivatele fora
17 cm
Alda napsal:
Na vetsine forech by takovy tema admin okamzite smazal a jeste hodinu nadaval. Ono je to totiz taky o tom, ze az prijde za rok nekdo novej a bude ho zajimat jestli ma mejt GSo wapkou - aby proste mohl vzit stary poradne prodrbany forum a precist si tech 100 nazoru. A ne prolejzat 15 stejnych threadu po 10ti odpovedich.
No a pokud jde o aroganci, vidim ji zatim jen ve tvym prispevku.
Upravil Alda dne 29.11.2008 12:32
kdo má furt někde hledat od toho to tu je aby člověk napsal co potrebuje vědět a kdo chce tak ten mu poradí. a né aby nákej čouda arogantně psal že už to tu bylo, to mi příde divný né[/quote]
mrkni treba tady, jsem se na to same ptal ja pred cca rokem. http://www.bmwgs....ead_id=451
trvalo to par vterin nez mi to vyhledalo okenko Hledání Google v levo uprostred.
Alda ma pravdu, timto zpusobem vznika hodne podobnych threadu a kdyz pak chce nekdo opravdu neco zjistit, tak je to vsechno rozdrobeno do mnoha odlisnych temat stejneho smyslu a nemusis se nakonec dobrat komplexni odpovedi.
toz tak ...
Na vetsine forech by takovy tema admin okamzite smazal a jeste hodinu nadaval. Ono je to totiz taky o tom, ze az prijde za rok nekdo novej a bude ho zajimat jestli ma mejt GSo wapkou - aby proste mohl vzit stary poradne prodrbany forum a precist si tech 100 nazoru. A ne prolejzat 15 stejnych threadu po 10ti odpovedich.
No a pokud jde o aroganci, vidim ji zatim jen ve tvym prispevku.
Aldo tohle myslim neni pravda... vetsina ZIVYCH for proste NENI v podstatne mire moderovana... za vyjimku povazuji treba zpravodajske weby typu BBC kam chodi radove miliony lidi.
Ja rikam.. nebudme nabubreli a budme radi, ze se tu VUBEC nekdo pta...
Jinak co kdybys napsal hezky clanek o myti wapkou, ktery bude dobre pristupny treba z googlu?
17 cm
mě se taky nechce hledat,to se radši optám,a když né já ,zkusí to někdo jiný,když vím,odpovím,pokud mě zrovna nenapadne nějaká chuj...na
na ostatních fórem to taky tak běží,moderátor zasahuje jen v případě nějakýho hnusu,jinak ne,fóra pak žijou a něco se tam děje,vobčas se uhne od tématu takže to žije a je tam i srandaa votom to je