Kup si od nekeho to pouzdro z f650 a nastrkej si do neho co potrebujes...ja to tak udelal do kacka. Ono to pouzro by mozna slo z barzceho ale na tom z efka je napsany BMW...
Kupredu spatki ni krok...
NÁŘADÍ MÁM OBJEDNANÉ. JEŠTĚ BYCH SE CHTĚL ZEPTAT ZDA NĚKDO NEMÁ NA PRODEJ DEFLEKTOR NE PLEXI. MÁM HO EL. NASTAVITELNÉ ALE V HORNÍ POLOZE KDY NA MĚ NEFOUKÁ MÁM PŘED OČIMA HRANU A KDYŽ HO O NĚCO SNÍŽÍM TAK UŽ JE TO HLUČNÉ. DÍKY I ZA TIPY. J.C.
Ahoj Mílo,kup si rovnou od Ztechniku to velké plégo a máš pokoj,takhle budeš koukat přes tři hrany a stejně to nebude ono.Není úplně levné,ale funguje 100%.Momentálně 189eur.http://www.ebay.d...2351451ea7
NO BYLO BY TO SUPER ŘEŠENÍ, NO UVIDÍM JE TO PĚT TISÍC NA DRUHOU STRANU TO MOJE UŽ MÁ NĚCO ZA SEBOU A NOVÝ UŽ NIKDY NEBUDE. JEŠTĚ SE OZVU ALE BUDU POTŘEBOVAT NĚKOHO KDO TO DOKÁŽE POSLAT DO ČECH. DÍKY ZA TYP. J.C.
Chtěl bych poradit. Mám nové plexi giwi které je na výšku supr a vyřešilo můj problem s větrem ale jeho průhlednost je o něco horší než u origo plexi. trochu jako kdybych koukal přez igelit. Má s tím někdo zkušenosti, jestli by se to dalo nějak vyleštit nebo je to běžný stav. Díky. J.C.
Přípravek na odmušení.
Pak voda a jar
Na závěr ho přejedu takovou mastnou leštěnkou, a je na chvilku jak nový.
Na RT jsem ho dal přeleštit a borec nadával jak sviňa, že to nešlo. Údajně se s tím nadrbal a výsledek nic moc.
Já ho sundám z motorky, nechám odmočit a pak buď jarovou vodou, nebo šampónem na mytí motorky umyju.
Vodu pak stáhnu jelenicí a nakonec použiju vosk od Turtlu a vyleštim. Plexi je jak nové.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jara Cimrman napsal:
Chtěl bych poradit. Mám nové plexi giwi které je na výšku supr a vyřešilo můj problem s větrem ale jeho průhlednost je o něco horší než u origo plexi. trochu jako kdybych koukal přez igelit. Má s tím někdo zkušenosti, jestli by se to dalo nějak vyleštit nebo je to běžný stav. Díky. J.C.
tak si sneho sloupni ten ochranny igelit
Kupredu spatki ni krok...
Pred mesiacom som menil vsetky loziska v diferaku, po 2000km (tento tyzden) klietka na lozisku rozpadnuta, ostal som stat v Bosne.
Vraveli mi, ze mechanik zle vymedzil volu, no to iste sa stalo dalsim styrom ludom s tymto istym loziskom a kazde robil iny mechanik, pricim 2 z nich robili v bmw.
Teraz sme v HR s novym loziskom (take iste FAG, ine som narychlo nezohnal), tak uvidim ked pridem domov. Podlozku som daval tu istu, tak bude najlepsie vidiet, ci to bolo zle vymedzenou volou. Zatial iba 330km na novom lozisku