Pánové včera jsem šel po Prágrburgeru a co nevidím, od sv. Víta vyjel pán ve stejnokroji motočlena hradní stráže, ovšem nikoliv na R1100 RT, ale na R1150 GSA twinsparku ve stříbrný!! Tak nevím jestli to byl služební Advík nebo soukromej, ale tak jako tak vkus dobrej
Nejste to někdo místní?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Jo a jeden taky ma 1150gs v ty vyrocni modro bily barve.Ma na ni i drzaky alu kufru.Uz jsem za nima jel 2krat kus po Praze.Naposled vcera.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Údajně to používaj ke kurýrním účelům.Někde na netu je i fotka-na plégu má nálepku státního znaku.Já sem zase potkával F650GS v barvách vojenský policie.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kecal jsem s jedním na křižovatce při čekání na zelenou a byl v pohodě, žádný štres, jako kdyby byl na projížďce a né v práci Jooo to má někdo fachu Jak se tam tak čověk može dostatn nevíte negdo?
Brácha u nich dělal-jen u těch co stojí. Běhali po hradě v teplákách a nosili pneumatiky ke stromům-tím nacvičovali pokládání věnců k památníkům Jinak je tam nějakej ostřejší výběr postav - musíš mít nějakou výšku v úzkym rozmezí ,váhu taktéž.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jo a za slušný slušný chování ti tam nějaký šefík protáhne kakáč Vůbec jim to nezávidím. Kamaráda synátor to zkusil a po 2 letech utekl. Je to normální gumárna - to si raději Hrocha koupím. Ale jsou nátury, kterejm to vyhovuje a tohle je pro ně třešnička na dortu Nicméně není od věci vědět, že i v armádě nebo u polišů se najdou lidi s vkusem a smyslem pro BMW Takže spřízněné duše alespoň na motorce
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
a pak mají,nebo měli hradáci ještě několik 1150gs jako prej na vícvik na RT, řikali mi to kdysi v autecku, protože si tam zrovna hradáci přijeli nové stroje vyzvednout. sice mi přišlo scestný dělat vícvik na RT na uplně jinym podvozku ale budiš, proti gustu žádný dišputát
pazoutek napsal(a):
Kecal jsem s jedním na křižovatce při čekání na zelenou a byl v pohodě, žádný štres, jako kdyby byl na projížďce a né v práci Jooo to má někdo fachu Jak se tam tak čověk može dostatn nevíte negdo?
hochu,k nim se jen tak nedostaneš...to je flek,kterej si přihrává známej na známýho a hlavně tam berou na výběrovky asi 2 lidi z několika desítek... Když jsem ležel v ÚVNce tak jsem kecal s týpkem,kterej měl stejný zdrav.potíže jako já a ten u nich jezdí...štastný to muž
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
basto napsal(a):
a pak mají,nebo měli hradáci ještě několik 1150gs jako prej na vícvik na RT, řikali mi to kdysi v autecku, protože si tam zrovna hradáci přijeli nové stroje vyzvednout. sice mi přišlo scestný dělat vícvik na RT na uplně jinym podvozku ale budiš, proti gustu žádný dišputát