Na ten dominátor se vykašli.. fakt, je to papír, a to i Y svod a pak nemá to homo a není odladěný.. počkej si..
POTOK:
Není to jen o zvuku... prostě ta "laděná"koncovka je fakt laděná.. a zvýší neuvěřitelně požitek z jízdy... asi jsi to nevyzkoušel promiň ale asi ne
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
POTOK:
Není to jen o zvuku... prostě ta "laděná"koncovka je fakt laděná.. a zvýší neuvěřitelně požitek z jízdy... asi jsi to nevyzkoušel promiň ale asi ne
Párkrát jsem jel za moto s "laďákem" a opravdu je to "požitek z jízdy"!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Na motorkách jsem měl laďák vždy..A nejlepší byl na RC8.. Ta když střelila do vejfuku a šlehlo to pod botou tak jsem nadskakoval.. Úžasnej stroj..
kubas přiložený následující obrázek:
Trochu zaplevelim....
asi se zeptam blbe ale nejde vymenit oplechovani na Remus revolution ciste s estetickych duvodu. Jsou tam nejake nity tak snad jo. Kamos je klempir ,ale mozna jsem nit ja
S tema ladakama je to zvlastni. Jde vlastne vzdycky jen o utlumenou volnou rouru...to same plati o Y- svodu (bez utlumeni). Nejak mi nejde do hlavy, co tam ti vyrobci vlastne ladi?:-D Jde spis o serizeni zbytku na ten bezodporovej odfuk. Kazdopadne dvouval bez ladaku proste nema koule!:-D Jo a nejhezci zvuk ma jednoznacne Remus! Resit vyfukem a svodem narust vykonu o nejakej konik je u GS myslim uplna kravina. Jde o zvuk!:-D Tak ted to tu schytam...:-D
Milane a ostatni,kteri maji zaryto ze je to jen o zvuku tak neni.Uz sem to v jinem tematu psal (i Potok se k tomu vyjadril.Stejne jak tady...jsme kr...i a decka co si kupuji zvuk) inu pokud to nekdo nema,neprojede neciti rozdil zbytecny ho o tom presvedcovat.Hodne to pomuze spodku a ten motor je pak takovej "tocivejsi" vylozene si o ty otacky rika.Spotreba stejna,mozna jde trochu niz ale zas vic tahas tak je to "sul nul"...
Kasko napsal:
Má někdo zkušenosti s výfukem, popř. Y svodem od Creptusu?
Popř. může někdo doporučit, odkud vzít Y svod s tím, že možná v budoucnu vyměním i výfuk?
S Crepsusem tu byla jedna akce, která trvala tak dlouho, že to někteří nevydrželi a pro x těch kdo vydržel, včetně mě , přišlo zklámání v podobě blbě udělaného Y svodu, kde L sonda tam skoro nešla namontovat. Od té doby nevím, zda někdo Crepsus vůbec řešil. Na druhou stranu Ti co to mají funkční tak snad dobrý.
všude dobře.....doma GSA
Kasko napsal:
Má někdo zkušenosti s výfukem, popř. Y svodem od Creptusu?
Popř. může někdo doporučit, odkud vzít Y svod s tím, že možná v budoucnu vyměním i výfuk?
S Crepsusem tu byla jedna akce, která trvala tak dlouho, že to někteří nevydrželi a pro x těch kdo vydržel, včetně mě , přišlo zklámání v podobě blbě udělaného Y svodu, kde L sonda tam skoro nešla namontovat. Od té doby nevím, zda někdo Crepsus vůbec řešil. Na druhou stranu Ti co to mají funkční tak snad dobrý.
Já mám od něj taky Y svod.tem můj naštěstí pasoval krásně..
Creptus je určitě hodně šikovnej,akorát totálně nestíhá..
Kámoš má ted od něj krásnej ladák s karbonovou koncovkou,Řikal mu, že bude do
14 dnů ,nakonec se to táhlo přes měsíc a když pro něj jel,že je hotovej..
Tak ho nakonec před nim skoro celej vyrobil.:-)
Takže jestli má někdo přes zimu čas,tak by to mohlo na jaře klapnout..možná:-)
Upravil Mlha dne 22.10.2015 14:29
Tak to ti držím v Creptusu palce. Napiš pak jak to dopadlo. O nich by se dala natočit telenovela. Klidně tisíc dílů. Když jich polovičku neuvidíš ho.no se stane. Bo v každým dalším díle ti stejně řekne ,,za 14 dní" nebo ,,za měsíc".
ja by som vsetkym vyznavacom "ladenych" vyfukov made in Poland alebo made in PeknáDielna odporučil minimálne pri 1150GS dať dole iba pôvodnú koncovku a nechať tam katalyzátor
ušetríte na váhe, ušetríte na peniazoch a zvuk sa velmi mierne zlepší (je to určite tichšie ako akákoľvek kombinácia Y-zvodu a ladáku akejkolvek značky)
live fast, die young be wild, have fun