Nikde jsem nenašel diskuse ohledně těchto kufrů. Sada těchto kufrů včetně držáků se dá sehnat za 20 000,- Kč. Zajímaly by mě vaše zkušenosti, jestli to někdo používá. Líbí se mi systém upínání kufrů bez puků a cena...
není to moje, ale vypadá stejně, každopádně pokud jezdíte ve dvou, tak objem toho 58l je nedocenitelnej. byly sme v benátkách, všechny hardy, boty sme narvali do kufru a mohli lítat v kraťasích, takže pro tuhle kombinaci palec nahoru
Upravil pavelik_cz dne 27.10.2015 13:05
Otevřeš přes ten širší topcase boční kufry??Takhle z fotky to nejde moc poznat.Jinak už jsem kappu namontoval a pro mě je dostačující.Předtím jsem měl na bývalém GS namontován trax od Motechu a ten byl teda nic moc.
Upravil Honza12GSA dne 27.10.2015 17:47
1200GS napsal:
Otevřeš přes ten širší topcase boční kufry??Takhle z fotky to nejde moc poznat.Jinak už jsem kappu namontoval a pro mě je dostačující.Předtím jsem měl na bývalém GS namontován trax od Motechu a ten byl teda nic moc.
Já mám boční originál od BMW a top od GIVI 58l. Otevřít to jde, jen to trochu štrejchá a musíš to vyklonit. Ale nic hrozného. Jsem spokojený, je to super kufr.
Udělal jsem si polstrování dovnitř a světlo.
Pridám jednu poznámku k použitiu off-road ...... zdroj info. Motocykl 10/2014, pri používaní na XT660Z v Afrike(Namíbijská púšť a JAR) sa chlapom rozsypal systém upevnenia,tuším vydretý spodný plastový záves....
Upravil hidalgo dne 29.10.2015 14:56
Cesta je cieľ...
Ahojte mam dve oatazky
1.neprerabal niekto zamok na Givi kufry tak aby pasoval BMW kluc ?
a niekde som sa docital na nejakom Ang.fore ze niekto tam namontoval dialkove uzamykanie z RT teda asi len ten zamok tak ze otazka 2. je mozne pouzit z RT zamok kufra ktory by fungoval s klucom od LC za predpokladu ze je kluc vybaveny tlacitkami ako RT ?
bubocbr napsal:
Ahojte mam dve oatazky
1.neprerabal niekto zamok na Givi kufry tak aby pasoval BMW kluc ?
a niekde som sa docital na nejakom Ang.fore ze niekto tam namontoval dialkove uzamykanie z RT teda asi len ten zamok tak ze otazka 2. je mozne pouzit z RT zamok kufra ktory by fungoval s klucom od LC za predpokladu ze je kluc vybaveny tlacitkami ako RT ?
Měl jsem tyto kufry odemykatelné klíčem BMW od zapalpvání.
.