Cesta prej průjezdná je,ale s přechodem to bude horší.Jedině poptat ambasádu.Jedeme tam koncem července a pro jistotu sem to naplánoval přes Altanbulag.
Přátelé, kamarádi... někteří to už nějakou dobu víte, pro některé je to nová informace, dnes konečně nadešel dlouho očekávaný den, kdy vyrážíme na vysněnou cestu na motorce do Pamíru a do Mongolska. Kolem poledne vyrážím směr východní Slovensko, kde se sejdeme všichni tři účastníci zájezdu a odkud pokračujeme směr Ukrajina... a dál na východ. Podle možnosti připojení k netu v jednotl.zemích se budu snažit občas poslat nějaké foto..
Tady je odkaz, kde bude zakreslována naše trasa a aktuální pozice :
Chlapaku hodne stesti at vse dopadne dobre. PS: na facu si oprav adresu mas to spatne ten SPOT poslal jsem zpravnou do dizkuze
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Asi za 2 dny budeme v Mongolsku.
Jak ho projedeme, tak se klidně ptej a nebo sleduj naše postřehy na našem webu nebo facebooku. Třeba se ti bude něco hodit. ;-). Jinak přeji krásnou cestu.
P.S.: Jsme v Altaji a jsou tu hrozná vedra, 30°C. Snad chytnete lepší počasí.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Fanous napsal:
Asi za 2 dny budeme v Mongolsku.
Jak ho projedeme, tak se klidně ptej a nebo sleduj naše postřehy na našem webu nebo facebooku. Třeba se ti bude něco hodit. ;-). Jinak přeji krásnou cestu.
P.S.: Jsme v Altaji a jsou tu hrozná vedra, 30°C. Snad chytnete lepší počasí.
Ok, budem ve spojení..
Ty zážitky v Moskvě jste měli skvělé... :-))
Zdarec chlapi
tak jsem včera večer jsem po 35 dnech dorazil zpátky.
Cestou do Pamíru, Mongolska , k Bajkalu , pohořím Altaj a jízdou nekonečnou Sibiří, jsme celkem projeli 11 zemí, 20 147 km,
nalili do nádrže 1000 litrů benzínu, dostali se do výšky až 4800 m n.m., setkali jseme se s mnoha
zajímavými lidmi, brodili motorky přes mongolské řeky, padali v pouštním písku, zírali s otevřenou pusou
na řeky Ob a Jenisej, vypili něco vodky, spali v jurtě, opravovali poškozené motorky, viděli mnoho historických památek, setkali se s vůdcem proletariátu,
navázali přátelství s několika lidmi a taky
na vlastní oči viděli, jak tvrdý a skromný život vedou lidé daleko na východ od nás… Važme si toho co tady máme !!
Nafotil jsem skoro 3000 fotek, postupně je protřídím a šupnu je sem.
Tady je naše kompletní trasa : http://www.sharey...m/2E3D6E0E
Upravil bluesbery dne 29.06.2016 10:35
Jako denní průměr 575 km bez dne volna, 35 dní po sobě se mi zdá dost, určitě bych neměl sílu poznávat lidi ani krajinu...Ale proti gustu...To jste borci, že jste takovou nálož zvládli
ondrejn napsal:
Jako denní průměr 575 km bez dne volna, 35 dní po sobě se mi zdá dost, určitě bych neměl sílu poznávat lidi ani krajinu...Ale proti gustu...To jste borci, že jste takovou nálož zvládli
Dny volna na poznávání všeho byly,ale cvrkot byl při přesunech do Pamíru, protože prvních 5 000 km po rovině byla nuda a pak z Bajkalu zpátky přes Rusko. V Obou případech jsme dělali denně přes 1000 km a při návratu poslední den jsme z Lotyšska domů udělali 1380 km na jeden zátah.. Tož tak... :-)
Upravil bluesbery dne 29.06.2016 11:21
Dejvidek napsal:
Jsem slysel, ze ti odesly oba tlumice... Co je na tom pravdy? Jinak to musela byt super cesta, klobuk dule...
Tekl mi olej jen z pravého předního teleskopu, kamarádovi odešel zadní tlumič a na nový čekal 9 dní v Taškentu. On pak volil trasu jinou bez Mongolska..
Měl jsem ještě díru v olejovým chladiči, osvědčený servis v Oshi (Zimmermann) vše spravil..
jste borci tesim se na kompletni fotky a hlavne sem rad ze SPOT zarizeni vydrzelo , zatim jsi prvni kdo s mou upravou najel tolik KM
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček