Zima je alespoň tady v Práglu pořád v nedohlednu a tak zatím stále, prakticky každej den jezdím-ano, furt v džínách. Na nějakou tu vyjížďku jsem se sice kvůli práci dlouho nedostal, ale když budu moct, určitě ještě někam vyrazím. Jinak lidí na motorkách a zejména na GS potkávám ještě poměrně dost. Co vy?
Maiali nel Fango!
Jo jo, tady u nás na severu (Prahy) už to fučí... Ale jezdit se dá krásně a když se nabalím, nějaký ten kilásek "utrhnu". Minulou sobotu jsem byl v Bělé p. B. a pokud nebude v sobotu megahnusně, pojedu na výlet alespoň na pár hodin. Chystáme se známými silvestrovský vejšlap z Větrušic do Měšic a já se nabídl, že na motorce vytyčím terénní turistickou trasu.
Tak jen doufám že někde po okolních lesích nehodím tlamu...
Upravil radosek dne 09.12.2008 11:28
morabo napsal:
Zima je alespoň tady v Práglu pořád v nedohlednu a tak zatím stále, prakticky každej den jezdím-ano, furt v džínách. Na nějakou tu vyjížďku jsem se sice kvůli práci dlouho nedostal, ale když budu moct, určitě ještě někam vyrazím. Jinak lidí na motorkách a zejména na GS potkávám ještě poměrně dost. Co vy?
ja taky jezdim, skoro denne.. ale na fichtlu...
Jinak silnice jsou porad fest prosoleny
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
My jsme jezdili ještě než napadl ten sníh a WR jsem umýval asi dvě hodiny, příšerný bahno. Je to naprd, strašně rychle se stmívá a na zamrzlých loužích to nebylo nic moc... Já to zabalil až než bude alespoň +10
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jo pánové, jako čerstvý majitel se snažím dohnat ostatní, Navíc to nadšení z každé jízdy. Přesto když jedu ráno do práce je to pěkně "o držku", protože mám stále problémy se zamžením a zamrzáním hledí, takže nevidím námrazu a jiné "s..č.y". Alespoň díky tomu zdravě nepřestanu.
Navíc jsem si zakoupil a testuji BOCO rybano, které ve spojení s Rally2 PRO mi na 0°C stačí.
Takže několikrát do týdne jedu z Písku do Strakonic, ráno přímo, odpoledne zkratkou přes Blatnou či Vlachovo Březí.
Přidám několik postřehů
- zvuk studeného boxeru po nastartování je nic moc a při rozjezdu bez zahřátí mám co dělat aby nechcípl.
- rukavice BMW ProSummer, jak název napovídá nejsou pro zimu, ale ve spojení s vyhřívanými hefty se dá přežít,(máte horké dlaně, klouby a hřbet promrzlý)
- velká výhoda je, že nemusíte motorku pořád mýt - je to totiž zbytečné.
Upravil mid dne 15.12.2008 22:54
Mirek
dnes to bylo i se solíjel sem olomouc,rýmařov,karlova studánka,jeseník a zpět,nahoře to trošičku klouzalo a bylo i nasolenopo návratu sem to na pumpě vodsolil a dal ještě 20 km na uschnutí,před jízdou sem všechny hliníky nastříkal jakýmsi olejíčkem,takže by to mělo být f pohodě
přesto že se na hvězdě válel poprašek sněhu,nikde nebyla značka zimní výbava
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
dnes to bylo i se solíjel sem olomouc,rýmařov,karlova studánka,jeseník a zpět,nahoře to trošičku klouzalo a bylo i nasolenopo návratu sem to na pumpě vodsolil a dal ještě 20 km na uschnutí,před jízdou sem všechny hliníky nastříkal jakýmsi olejíčkem,takže by to mělo být f pohodě
Nejel jsi náhodou přes Šternberk a Hlásnici?Vezl jsem zrovna bramboru ze servisu a nějakého šílence jsme potkali právě za tím Šternberkem.Bílý WV Transporter kolem 11hodiny.
Upravil pavelgs dne 15.12.2008 08:21
bystricke napsal:
Nejel jsi náhodou přes Šternberk a Hlásnici?Vezl jsem zrovna bramboru ze servisu a nějakého šílence jsme potkali právě za tím Šternberkem.Bílý WV Transporter kolem 11hodiny.
ja,pokud se nepletu,bílý vůz,černá okna,elektronyněco sem tam potkal,byl sem to já,sem zešílela jel sem to projet
Emilio napsal:
Hele Bystřické,v Jesu mám dobrou kámošku,to bys jí tam mohl občas dojet pozdravovat,ale nelekni se nemravných nabídek,tyhle holky s tytulem to mají snad od narození......
jestli je aspoň tak hezká jak játak ju budu klidně od tebe pozdravovat co se do ní vleze
ty brďoasi nic pro mě,já to mám rád na zajíčkatrrrrrrrrr a hurá do ledničky
jezdím do jeseníku často,bo sem rodák a do 18 sem tam bydlel,do lyžování sem chodil a místo tenisu sem hrál voleybal,závodně v minulém století
Podľa SHMU počasie cez sviatky pekné, takže zvysoka kašlem na preplnené dopravné prostriedky a domov sa chystám na Hrošíkovi Aspoň ho konečne poriadne v garáži umyjem, navoskujem a šup sa naspäť na cesty. GSA 1150 nepozná pojem "koniec sezóny"
Jo jo,to je už taková klasika.Taky jsem myslel,že jsi počtu(ale zase se tam procpala nějaká hovězinaale nevadí kluci se nenechali otrávit
Já taky nejezdi mam staženou řit, že s tim někde fláknu jak je to poplivaný a to v prosinci fakt nemusim stačí až na jaře