Přátelé, kamarádi, po roce usilovné dřiny , pokud vše dopadne jak má, tak příští rok k nám přiletí čáp.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Emilio napsal:
jenom udělat....ale kdo by to uklidil
Udělat od Vjetrníka? Hoši nechcete odletět do teplých krajin společně.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Každé narozené dítko je pro mě jiskřička naděje, že mi bude někdo vydělávat na důchod.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak gratuluji, my máme termín porodu již zítra, ale našemu malému motorkáři se nějak nechce na svět, asi se mu u maminky líbí...
Ale pod vánočním stromkem už bude mít taky dáreček - baby silencer system...
Geralt přiložený následující obrázek:
[57.17Kb]
Upravil Geralt dne 09.12.2008 17:15
KTM 1190 Adventure R
Baltazar: no až bude kočárek od BMW, určitě na něj budeme mít pěkný kryty a sedátko s jinou výškou apod
Mimochodem, až pojedeš kolem, stav se na kafe, potřebuju probrat jednu technickou věc ohledně tvého oboru.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
to Baltazar: tak mám vyřídit pozdravy a gratulace od ženy...a jinak Ti pěkně děkuji, celý večer se nezastavila, že prý chce taky......prý by mne potom nechala jezdit samotného na moto, tak nevím, jestli je to dobrý kšeft
Vjetrnik napsal:
to Baltazar: tak mám vyřídit pozdravy a gratulace od ženy...a jinak Ti pěkně děkuji, celý večer se nezastavila, že prý chce taky......prý by mne potom nechala jezdit samotného na moto, tak nevím, jestli je to dobrý kšeft
Až budeš starší zjistíš že kšeft to je fakt dobrý, jo a že děkujem
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Vjetrnik napsal:
Vjetrnik ved si ešťe mladí.Spomenul som manželke že v 50 by sa malo spravyt ešťe jedno lebo je to v móďe.Radšej ma dá do tej doby vykastrovat