Kamarádi,kolegové,rádi bychom se s Jardou opět s Váma setkali na malém předvánočmím posezením nám dobře známém a vyzkoušeném místě v hostinci Pod Vrbou.Dobrá plzeň + kuchyně zabezpečená.
Máme rezervováno cca 20 míst tak se prosím hlašte kdo přijde kvůli objednávce kuchyně bude jako minule luxusní bůček,tataráček a jiné dobroty.
Doprava konečná metra C potom červený bus,popř.odvoz vozu želva.
...zatím nic neslibuji, nevím, jestli budu tou dobou ještě v Praze, pokud ano, rád vás uvidím
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Zastavim se na 50%. Mam to z Holesovic relativne kousek. Jen uz GSo nemam tj, ted vlastnim RT a RT-P. No a asi z bmwgs.cz fora nikoho moc neznam.....
když něco chces musíš pro to hlavne sam něco udelat a necekat ze samo se to nejak samo se vyresi se.....
karta napsal:
Zastavim se na 50%. Mam to z Holesovic relativne kousek. Jen uz GSo nemam tj, ted vlastnim RT a RT-P. No a asi z bmwgs.cz fora nikoho moc neznam.....
Tak poznáš...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jasně, že můžeš. Vítán je každý nekonfliktní "pacoš". Ale čekal jsem větší zájem. Zřejmě je ještě (pro někoho) brzy.
Já si zamlouvám dvě židle a trvalý přísun Svijanského moku. O pověstném bůčku a tataráku ani nemluvím, bych si uslintal klávesnici...
No, já společnost nejspíš neozdobím. Mám jednu akci tento pátek, potom hned ten další a toho 18.12. je v podstatě poslední pátek před svátkama a to už nedám. Navíc je to děsná pr del, odkud se dostat, je bez auta pro bělocha večer téměř nemožné a já, počestný alkoholik, bych mohl mít problém s nějakým orgánem. Celá léta se jim marně snažím vysvětlit, že po 8 pivech a flašce rumu není problém řídit, ale nějak to nechápou.
Fakt to jde a v pohodě. Nemůžu za to, že jiní jsou nebezpeční i střízlivý
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz