Nevim ted, ale kdysi davno (tak 5-6 let) jsem za nej daval asi 3500,- Ale je to uz fakt flouho, tak nevim presne...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Editovano v dalsim mem prispevku. Omylem jsem mystifikoval.
Samozrejme ze Milda taky dela Y svod s dirou a zavitem na lambdu.
Cena kterou jsem napsal, byla pred x lety. Ted jsou ceny jiny...
Upravil Kubrt dne 04.12.2015 09:23
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kupoval jsem u Mildy v Hradci a už nevím zda 2 nebo 2500 kč. za týden to bylo hotové a pasoval perfektně Ostatní slibovali včetně Sharon a bylo to na dva tři měsíce ale spíš až na to budou mít čas. Prostě kdo rychle dává dvakrát dává. Byl jsem spokojenej. J.C.
Tak Sharon je stejný jako Creptus ? Asi mi nějak nejde do hlavy, proč to ty lidi dělají takto ? Chápu, že člověk nemůže mít vše za dva dny, pokud nepůjde koupit něco co je skladem za 8 tis., ještě pochopím, že se čeká dva tři týdny, ale proč jsou z toho dva tři měsíce
všude dobře.....doma GSA
Sorry vsem, jsem blb. Spletl jsem si Sharon s Creptusem. Na Bigovi jsem mel Creptus a na Bawu jsem mel Y svod a koncovku od Sharonu a byl jsem spokojenej.
Ale, problem u Sharonu byl, ze vystup z Y svodu Sharon nemel prumer pasujici na origo koncovku, takze jsem nemohl pouzivat origo vyfuk.
U Mildy toto bylo v poradku.
Kubrt, mluvíš jen o svodu ? Koncovky ji měl jiné ? Protože jsem nepochopil :
mel Y svod a koncovku od Sharonu a byl jsem spokojenej...ale nemohl používat oriko výfuk..ty jsi to chtěl přehazovat sem tam ? Proč ?
všude dobře.....doma GSA
Hele, jestli Milda umí i to přísluško, tak bych mu třeba taky udělal kšeft.. Lambda je samozřejmost, ale co ten doraz centrálu a nějaké úchyty na ty origo montážní místa po katu? Dělá je taky nebo jsou to jen "holé trubky"?
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
yuri13 napsal:
Hele, jestli Milda umí i to přísluško, tak bych mu třeba taky udělal kšeft.. Lambda je samozřejmost, ale co ten doraz centrálu a nějaké úchyty na ty origo montážní místa po katu? Dělá je taky nebo jsou to jen "holé trubky"?
Dělá svody s dorazem na stojan a úchyty k stojanu tam nejsou ale vzhledem k tomu že je svod asi pětkrát lehčí než kat to nemá cenu řešit a problém jsem s tím neměl. Svod pasoval perfektně origo výfuk a pak i na Zach. J.C.
Lehčí sice je, ale zas je to pak už slušná délka trubek "v luftě" bez pevného uložení.. Minimálně pocitově by se mi víc líbilo, když by byl svod uchycený.. Třeba Touratechovský svod ten úchyt taky má..
Vyzjistií někdo cenu a jestli by se mu evt. chtělo přidat ty držáky? Stačí na to i dva kousky pásoviny, že ano.. Za mě tedy.. Nebo pokud by o ně stál ještě někdo..
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
tak ja jsem mu nakonec zavolal. Pry na to ted nema moc cas, ale v lednu by se do toho mohl pustit. To nam dava nejaky cas na pripadnou hromadnou objednavku.
Zminil jsem i ty uchyty na misto puvodnich drzaku na KAT a pry to neni problem udelat. Takze co si navymyslime, to by asi udelal. Cena rikal, bude 2500Kc/kus.
Vzhledem k casu se mi moc tu hromadnou objednavku nechce resit, ujmete se toho nekdo?
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Tak odteď kdož chce svody, ať mi napíše mail na: yuri13@seznam.cz , do předmětu napíše "Y-SVOD" a do mailu:
- celou adresu
- typ motorky
- typ koncovky (origo / laděná -> jaká? vnitřní + vnější průměr trubky?)
- závit na lambdu ano / ne
- doraz centrálu ano / ne
- držák na místo katu ano / ne
- evt. nějaké poznámky
Ať je to na jistotu.. Co jde a nejde pak určí Milda..
Budu to sbírat do 30.12. , pak to tady zkrekapituluju a pošlu tomu Mildovi.. Ok? Evt. to můžu pak dát někomu, kdo se s ním zná, aby to domluvil.. Ale tehdy bude objednávka závazná!
pepanek1150 napsal:
Kubrt, mluvíš jen o svodu ? Koncovky ji měl jiné ? Protože jsem nepochopil :
mel Y svod a koncovku od Sharonu a byl jsem spokojenej...ale nemohl používat oriko výfuk..ty jsi to chtěl přehazovat sem tam ? Proč ?
Mel jsem od Mildy Y svod, na ktery prumerove pasovala origo koncovka a misto ni jsem mel titanovy BSM.
Pak jsem vymenil za Y svod a koncovku Sharon. U toho je ale problem (alespon u toho meho kusu), ze Y svod mel na vystupu vetsi prumer nez origo koncovka a tim padem neslo pouzit orig.koncovku nebo homologovany vyfuk, o stejnem prumeru jako original.
Creptus, ani Sharon, ani BSM byly nehomo. A okolnosti uz i me dohnali k porizeni homo vyfuku.