Ahoj. Vím, že už to tu určitě někde bude, ale potřeboval bych poradit, jak sundat nádrž na 1150 GSA. Kdyby byl nějaký podrobný popis, nebo fotky, byl bych moc vděčný. Díky moc, Sláva.
Sundáš pravý černý plast pod nádrží (je tam jen nacvaknutý v gumách). Rozpojíš rychlospojky od palivových hadic (propojovací jde "skrz rám" na druhou stranu, takže jí musíš protáhnout na levou stranu). Rozpojíš konektor, který je také na pravé straně u těch rychlospojek. Opět na pravé straně rozšroubuješ imbus s matkou, který nádrž drží no a už jí jen vysuneš ze silenbloků a položíš někam...
Upravil zetor dne 06.12.2015 16:37
Pravy zetore pravy. A jeste dve hadicky odvzdusneni. A ta mala propojovaci jde blbe protahovat chce to najit vhodnou pozici pod alternatorem.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
A az ji budes davat zpet pohlidej si at ti dobre zapadne do gum na zobaku a mas dobre vsechny hadicky a konektor obcas se stane ze se chytne za baterku a taky bacha na ty kovove a gumove pouzdra co sou na sroub v ulozeni.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Plus bacha na bovdeny co jdou od klapek, může se stát že jeden vyskočí ven, a motorka je pak "neseřízená" takže je zkontroluj a případně vrať tam kam patří.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
servisak napsal:
to užije ale pořád drží tvar a nekroutí se jak na 1200 plastová. věř mi že jsem nějaky už plny sundal
Omlouvám se ti.1200 nemám a netušil jsem,že je tam plast.Myslel jsem jen na váhu a přístup.Když jsem sundával já nádrž poprvé tak by jsi se umlátil smíchy.Pro jistotu jsem zkušeně jednu rychlospojku ulomil
Koukám, že je toho docela dost, na co si dát pozor, ale snad to dobře dopadne Když to sundám a potom nasadím, bude to potřeba nějak odvzdušnit, nebo to rovnou pojede?
slava GS napsal:
Super, jen ještě musím nějak dostat ven benzín, jestli to půjde, protože těch 30 litrů by mi asi moc nepomohlo Hlavně když to bude poprvé
Ve dvou to zmaknes. V nejhorsim hadicej ten benzin vycucni ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vem hadičku, tu strč do nádrže jeden konec ućy prstem a pomalu ji vytáhni a otírej hadrem. Uvnitř hadice zůstane nasátý benzín. Ten konec kde jsi mel prst strč do kanystru o obsahu cca 30 litrů který bude pod nádrží motorky. No a princip spojených nádob zafunguje sám.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...