chtěl jsem se podívat, tak jako obvykle, na facebookovou stránku Touratechu a vyskočí na mě přihlašovací nebo registrační okno, které nemůžu nijak odstranit nebo vypnout a přes které nic nevidim a na nic nemůžu kliknout bohudík (ne bohužel) nejsem na facebooku a ani nehodlám být, takže pokud to nepůjde dát do prde.le, tak se tam již nepodívám. Považuji to za diskriminaci a nucení pořídit si u nich účet. Otázka zní: máte to na pc taky někdo z nefejsbůkařů a nevíte co s tim? Třeba jsem jen natvrdlej a něco nevidim?
jpbmw přiložený následující obrázek:
to Paul: ale ja nechci pouzivat jejich stranky jak sis jiste vsiml, bohuzel reklama a komerce nuti firmy,tim padem i Touratech, jejich stranky pouzivat, kdyby ten obsah byl jinde,rad se na nej podivam jinde...bez smirovani
to mara: doted jsem to taky tak delal,az ted mi tam vyskocilo to okno co se neda nikde zavrit, nevim co s tim, teda vim,ale zakladat ucet si fakt nebudu
Já se snažím prakticky všechno co dávám na FB dávat i na blog nebo sem. Pochopitelně občas přidám nějakou fotku nebo zprávu jen tam, protože je to prostě snadný. Nicméně teď to zkouším z telefonu a normálně to jde otevřít bez přihlášení.
www.facebook.com/touratech.cz atd...
Doplněno: právě jsem to zkoušel z počítače v IE i Firefoxu a oboje naprosto v pohodě jde i bez přihlášení.
Nicméně - i kdyby to zastavili a do budoucna někdy to nešlo, tak co ti brání udělat si fake profil s pomocí libovolného free mailu, který bys použil jen pro tu registraci.
TomasTT přiložený následující obrázek:
jpbmw napsal:
to Paul: ale ja nechci pouzivat jejich stranky jak sis jiste vsiml, bohuzel reklama a komerce nuti firmy,tim padem i Touratech, jejich stranky pouzivat, kdyby ten obsah byl jinde,rad se na nej podivam jinde...bez smirovani
Jinak bych ještě zaregoval na tu poznámku - nás facebook k ničemu nenutí. Prostě ho CHCEME používat. A protože jsme firma, nikoliv nezisková organizace, tak se snažíme vytvářet nějaký zisk a k tomu celkem logicky potřebujeme i nějakou tu komerci, čili nabízení obchodních příležitostí, zkrátka nabízení něčeho, co se dá koupit. To je komerce - obchod, obchodní styk. To firmy celkem běžně dělají
Ale Facebook nás k ničemu nenutí, používáme ho fakt proto, že nám vyhovuje, dobře se tam komunikuje, snadno se administruje a nakonec i ta reklama se tam tvoří celkem snadno. Protože třeba Google+ za tak přívětivý nepovažujeme, tak ho prostě nepoužíváme. Facebook je platforma, nic jiného. Nakonec i tady se musíš přihlásit abys mohl něco napsat, takže to je taky diskriminace?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
tady se fakt člověk pobaví
lidi , kteří se do nekonečna chlubí, že nemají fb a nakonec si začnou stěžovat, že si nemůžou prohlížet jeho obsah
Přitom půlka z nich je tam přihlášeno pod cizím jmenem a hltají ty drby víc, než normální člověk hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
lidi , kteří se do nekonečna chlubí, že nemají fb a nakonec si začnou stěžovat, že si nemůžou prohlížet jeho obsah
Přitom půlka z nich je tam přihlášeno pod cizím jmenem a hltají ty drby víc, než normální člověk
Nemám ho, nechodím tam, je mi ukradenej stejně jako Touratech....ale jak ty víš, že tam půlka lidí chodí pod cizím jménem.......fakt se tady člověk pobaví
Jinak bych ještě zaregoval na tu poznámku - nás facebook k ničemu nenutí. Prostě ho CHCEME používat. A protože jsme firma, nikoliv nezisková organizace, tak se snažíme vytvářet nějaký zisk a k tomu celkem logicky potřebujeme i nějakou tu komerci, čili nabízení obchodních příležitostí, zkrátka nabízení něčeho, co se dá koupit. To je komerce - obchod, obchodní styk. To firmy celkem běžně dělají
Ale Facebook nás k ničemu nenutí, používáme ho fakt proto, že nám vyhovuje, dobře se tam komunikuje, snadno se administruje a nakonec i ta reklama se tam tvoří celkem snadno. Protože třeba Google+ za tak přívětivý nepovažujeme, tak ho prostě nepoužíváme. Facebook je platforma, nic jiného. Nakonec i tady se musíš přihlásit abys mohl něco napsat, takže to je taky diskriminace?
Mimochodem, jak již bylo někde řečeno, je docela príma, jak všechny internetový anonymní nicky dostávají na FB svou podobu a tvář.
Mimochodem, jak již bylo někde řečeno, je docela príma, jak všechny internetový anonymní nicky dostávají na FB svou podobu a tvář.
To je sice fajn,ale tobě nevadí,že si všechno,co tam napíšeš a dáš fotku prohlíží "NĚKDO"? Kdo toho může "zneužít" pro svou potřebu v zájmu čehokoli? Mě osobně tedy vadí všechny ty Facebooky,GOOGLY,Cloudy a další srágory,který tě nutěj se registrovat a nejdou smazat z mobilu. A pořád někde vyskakujou a otravujou.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To je sice fajn,ale tobě nevadí,že si všechno,co tam napíšeš a dáš fotku prohlíží "NĚKDO"? Kdo toho může "zneužít" pro svou potřebu v zájmu čehokoli? Mě osobně tedy vadí všechny ty Facebooky,GOOGLY,Cloudy a další srágory,který tě nutěj se registrovat a nejdou smazat z mobilu. A pořád někde vyskakujou a otravujou.
Máš recht pane Bigr,mě už vyskakuje nabídka pampers ultra dry 4-9 kg na německých stránkách,ted jsem hledal sprintera a koupil jsem k němu megabox plenek za good price
Pokud vlastnis smartphone, smart TV atd, internet doma, pocitac (idealne s Win 10), musis se s tim smirit. Vzdycky bude mit nekdo prehled o tve poloze, o tom co delas, o tom co mackas na klavesnici. Uz i v aute je GSM a GPS modul, muzu volat tisnovou linku aniz bych vubec vlastnil telefon, jen zmacknu cudlik a zachrana prijede na souradnice, kde se auto povaluje......
Jsou jen dve moznosti - zit pod srubem bez mobilu nebo se s tim smirit. Fuckbook je asi to nejmensi....
Navic mit na FB ucet neznamena okamzite povinnost, vylejt tam komplet svuj zivot vcetne vsech rodinnych alb.
[quote]becka napsal:
A nevadí ti, že TADY jseš taky zaregistrovaný a dokonce máš v profilu veřejně dostupné údaje, které si může kdejaký robot vytáhnout? To je absolutně to samý, nebo v principu i horší, protože ani nemůžeš ovlivnit, kdo z lidí registrovaných na bmwgs.cz vidí tvoje soukromé údaje. Šance, že někdo "zneužije" tvoje jméno nebo e-mail (třeba jako fake adresu odesilatele pro odesílání spamu) je tady dokonce ještě vyšší než na tom FB. A mimochodem, že Google roboti prohlíží i tohle forum je více než jasný, podívej třeba na tohle, co o "tobě" google ví... http://www.google...gQ_AUIBigB*******************************
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nevidím to jako diskriminaci.
Kdo chce žít offlajn život, ať se do TT jede kouknout osobně do krámu na novinky. Vždyť dřív to nikdo jinak nedělal, když nebyl internet.
Já třeba FB nepoužívám, tak jsem smířenej s tím, že se na něj nepodívám (zda to jde offlajn nevím a neřeším).
Určitě jde vytvořit účet bez identity, kterej můžeš využívat, ale to mi přijde jako zbytečné. Anonymní účet nemůžeš používat na 100%, protože tě nikdo nezná a časem zjistíš, že tu identitu pomalu odkrýváš...
Jinak to mám na google, kde jsem si vytvořil jeden anonymní účet, abych mohl aktualizovat androida v telefonu a stahovat aplikace. Ten účet používá už minimálně 20 lidí na svejch telefonech. Takže ten profil bude pro agenty asi dost nečitelnej.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
timhle vlaknem jsem nechtel zalozit flame na facebook, ale chtel jsem poradit od nekoho kdo tomu rozumi,jak se zbavit toho prihlasovaciho okna,neni tam nic jinyho na co bych mohl kliknout a registrovat se nechci je mi jasny ze vsichni mame svoji pravdu,za kterou si budem stat do roztrhani tela,ale je fakt,ze pro nekoho kdo tam ucet nema je to vysilujici,porad to obchazet,vsude to na me vyskakuje,at uz facebook nebo google,stale to same,prihlas se,my jen prsticek strcime a hned zase pujdem proste si pripadam jak povl,nemuzu se nikam podivat,nic napsat, z telefonu nepripada v uvahu,ten se me pta porad,jen na pc mi to slo a ted tam daj tu blbost..., treba z telefonu se mi zacali po ukliknuti nahravat fotky na picassu a nez se mi to podarilo zastavit,tak jich tam par skocilo,nejdou smazat a to ani jako slozka v telefonu,proste volba smazat tam neni jak je to mozny? je to prece muj telefon a ja rozhoduju o tom,co v nem bude a ne nejaka zkur.vena aplikace
co nechci na fejs nedám..a jestli někdo žije v doměni že je anonymní tak je na omylu...když někdo bude chtít stejně ho profláknou a když někdo nedělá pi...čovi..ny..nemusí se bát..a jak už bylo napsáno..roboti si stejně stáhnou co chtějí...a pak chodí spamy..jako BOBOVI na plenky..hele nechceš prodat zrovna potřebuje pro malou:-)))))
http://czunici.ra...
Ale přece vůbec nejde o Touratech. My to nijak nenastavujeme, tohle je obecná věc a já včera ověřil, že naše (i všechny další firemní FB stránky kam se pravidelně dívám) bez přihlášení fungovaly.
Tak tedy pro jpbmw - zkus smazat dočasné soubory internetu v tvém prohlížeči a zejména cookies. Jsem si jistý, že to pomůže.
Nicméně dřív nebo později to fungovat nebude, fakt je zázrak, že zejména firemní stránky jsou přístupné pro neregistrované uživatele.
Pochopitelně že JDE používat internet téměř anonymně. Ale dá to prostě práci a člověk musí být důsledný. Nechceš, aby se jiné stránky dozvěděly co jsi hledal ve vyhledávači nebo co jsi nedávno prohlížel? No tak to přece musíš smazat. I dementní starý IE umožňuje v nastavení smazat kompletní historii včetně cookies při ukončení relace. Fakt to není tak děsný. Prostě v cookies zůstává uložený co člověk dělal a reklamní systémy podle obsahu těch cookies nabízí obdobné věci. Dělalo to už před mnoha lety, není to žádná novinka, jen ty reklamní bannery nebyly 10x na každém webu. Teď jsou reklamy všude a prakticky všichni používají stejný systém placených reklam od google, takže obsah těch reklam se modifikuje podle toho, kdo se na tu stránku dívá. Upřímně řečeno, jsem radši, když se mi nabízí v reklamách něco, co jsem fakt nedávno hledal (aktuálně mám všude reklamy na nějaké mikrofony, protože jsem hledal o víkendu určitý mikrofon) než abych tam měl reklamy na nějaké nesmysly. Když teď půjdu a budu si prohlížet a hledat třeba křovinořez, jsem si jistý, že se mi začne nabízet podobný sortiment. Nechci to? Smáznu cookies a historii a je to vyřízený.
Upravil TomasTT dne 07.12.2015 11:10