Tak jsem koukal, že k polici byl ježuch štědrej.. Teď jsem na frajery zvědavej, co zase provedou nebo koho porazej *pissed* Jinak u nás na D11 v úseku Chlumec - Hradec operuje červená octavia 1.9TDI. Včera je kolega předjiždel při zásaku na bezbranej Mercedes v nové M3. Měl tam za 5 a 8 tisíc otáček.. Ten hňup co stál u kufru, a nasazoval si vestu vyskočil asi metr do vzduchu
Asi měl strach o náš "dvouventil" Tlemím se jako pako ještě teď
BMW je BMW
Remus511 napsal:
...měl tam za 5 a 8 tisíc otáček..
... no a kvůli takovým "řidičům" právě ti policajti na té dálnici jsou. Ten Tvůj známý vůbec nemá mít řidičák. Podle mého odhadu M3 na osm tisíc otáček má na tacho kolem 250 Km. To by mě zajímalo, co by asi ten ocas dělal, kdyby někdo ve sto třiceti začal předjíždět dodávku co jede stovkou. A argument, že se má podívat pořádně do zpětného zrcátka, snad ani nepoužívej. Nikdo není schopen předvídat, že u nás někdo jede jako hovado... Možná, kdybys tam byl Ty, že by Tě ten obdiv k šílencům tak trochu přešel...
Ano, přesně tak, neměl by mít řidičák. Ovšem pokud by hoši dělali svou práci tak jak mají . Dálnice byla prázdná, neboj.. Oba si vážíme toho zdraví. Jedna moje perla z minulého týdne, jel jsem za Carrerou po D11 na Prahu. Naprosto slušně 140-150. A u benziny Esso, kde jelo jedno jediný auto v pravém pruhu se to stalo. Když byl chlapik téměř vedle toho Renaltu, dal to doleva a nikoho nepředjíždel. Výsledek je asi jasný, chlapík v Porsche se mu vychnul za cenu auta na totálku... a toho magora, co za to mohl jsem ještě musel dojiždět a vytláčet ze silinice, protože ujížděl..
Jinak asi každý občas provede nějakou klukovinu, a pokud ne, je mi ho líto.
Upravil Remus511 dne 16.12.2008 12:29
V tom s Radoskem úplně souhlasím on se totiž do zrcátka podívat mohl a než tam najede(mluvím o cca3-4vteřinách), tak už mu tam vletí takovej rychlík a troubí a bliká dálkovejma ono na tý naší klikatý dálnici za roh vidět není (mluvím o Praha-Brno) mě takhle chtěl jeden vyštvat, když jsem jel 180, tak jsem mu ukázal a v pohodičce se zařadil
Dříve, když mi to někdo říkal, jsem se čertil. Dnes vím, že je na tom hodně pravdy: Češi jsou velice špatní řidiči. Bezohlední, zmatkáři a nepředvídají. Řidiči z povolání počínaje a dušičkovými strejdy konče...
Bůh ví, že nejsem 100% předpisový řidič, ale představa auta jedoucího přes dvě kila v našem provozu mezi řidiči s výše uvedenými vlastnostmi je fakt nerozum a vyvolává ve mě násilnické sklony...
Radosek napsal:
Dříve, když mi to někdo říkal, jsem se čertil. Dnes vím, že je na tom hodně pravdy: Češi jsou velice špatní řidiči. Bezohlední, zmatkáři a nepředvídají. Řidiči z povolání počínaje a dušičkovými strejdy konče...
Bůh ví, že nejsem 100% předpisový řidič, ale představa auta jedoucího přes dvě kila v našem provozu mezi řidiči s výše uvedenými vlastnostmi je fakt nerozum a vyvolává ve mě násilnické sklony...
myslim, ze problemem u nas je nepredvidani s rychlou jizdou na jedny strane a nepozornost u tech co se casto vlecou ZAROVEN.
Kdyz jezdim rano ze SEDL... je casto tma, mlha.. obcas i mrzne.
Viditelnost 50m max a uplne bezne si to auta i dodavky kalej po OKRESCE do Pribrami 100-120. Tj. cca to samy, co je teoreticky mozny jet a ubrzdit za IDEALNICH podminek... fakt na vrazdu. Neprizpusobeni rychlosti stavu silnice a podminkam je FAKT MISTNI PRUSER.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
plnej souhlas, dálniční policie by měla fungovat(nejen ta)
jel jsem v noci po D1, předemnou kamion,dojíždím ho asi 150kou před kopečkem, vidím v dááálce za mnou v levým pruhu nějaký xenony, tak začnu přejíždět ten kamion (v kopečku jel tak 90), přátele v tu ránu byl ten pán s xenonama (a z Prahy) za mnou, troubil, blikal, tak jsem dopředjel a uhnul se mu a to co udělal on, to jsem ještě nežral
předjel mě (za troubení), zařadil se těsně přede mě a začal brzdit(lehce, jen bliknul brzdovým), pak vyhodil čtyřblinkr a brzdil*pissed*, asi jsem ho nasral protože jsem brzdil taky a přitom jsem netroubil ani neblikal , takže když jsme jeli asi 80 tak vypnul blinkry a odjel
osobně nevím jestli takovýho člověka pověsit na náměstí nebo ho spíš dát do léčebny, jestli to je spíš chudák nebo agresivní hovado
a ať se na mě nikdo nezlobí, ale takovýhle manévry až moc často předvádí řidiči BMW a Audin, takže ač mám BMW Motorrad, tak BMW Auto je pro mě něco jako 12 Ninja u motorek (případně Dukárna 1098 apod. motorky na kterých se obvykle dodržuje jen jeden předpis a to jízda vpravo)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
plnej souhlas, dálniční policie by měla fungovat(nejen ta)
jel jsem v noci po D1, předemnou kamion,dojíždím ho asi 150kou před kopečkem, vidím v dááálce za mnou v levým pruhu nějaký xenony, tak začnu přejíždět ten kamion (v kopečku jel tak 90), přátele v tu ránu byl ten pán s xenonama (a z Prahy) za mnou, troubil, blikal, tak jsem dopředjel a uhnul se mu a to co udělal on, to jsem ještě nežral
předjel mě (za troubení), zařadil se těsně přede mě a začal brzdit(lehce, jen bliknul brzdovým), pak vyhodil čtyřblinkr a brzdil*pissed*, asi jsem ho nasral protože jsem brzdil taky a přitom jsem netroubil ani neblikal , takže když jsme jeli asi 80 tak vypnul blinkry a odjel
osobně nevím jestli takovýho člověka pověsit na náměstí nebo ho spíš dát do léčebny, jestli to je spíš chudák nebo agresivní hovado
a ať se na mě nikdo nezlobí, ale takovýhle manévry až moc často předvádí řidiči BMW a Audin, takže ač mám BMW Motorrad, tak BMW Auto je pro mě něco jako 12 Ninja u motorek (případně Dukárna 1098 apod. motorky na kterých se obvykle dodržuje jen jeden předpis a to jízda vpravo)
Nezlob se na mě, ale určitě bych to nepaušalizoval. Nemyslím si, že všichni řidiči v BMW nebo AUDI jsou čuňata.. Prostě každý jednou někam pospíchá. A je jasný, že jinak se pospíchá v autě které má 300 a nebo 500 koní
Nestavím se ani na jednu stranu. Když se chci svést a je dálnice prazdná, nemám problém... Pochopitelně už jsem potkal řidiče, kteří jedou závodní "ERZETU" , pokud mě neohrozí tak se tomu zasměju.
Pokud máš poci, že každý který má ZX12R jede pokaždý jak hovado.. je mi tě líto. Mám ZX12R, ZZR1400, K1200R a můžu ti říct že už mě vykleplo tolik frajerů v kraťasech, že do tolika nemím počítat.. Sice silná motorka má potenciál, ale proto není špatná,nebo ano? Víš, někomu stačí mít ten pocit že tam ty koně jsou a občas v klidu zatáhnout.
To všechno je v osobnosti člověka, pokud je magor, jezdí jako magor. Pokud má sebevědomí, nemá mindráky a nezávidí. Potom nemá problém pustit rychlejšího před sebe...
V těchto hektických dnech kdy se stojí v Práglu fronty od 01hod a přijdeš tam ve 3 hod a máš číslo 85 na odhlášení přehlášení vraků skoda 120,lada,wartburg a vozů starších před 1990, dělá se opět samospráva jako když se stálo 3 dny v mariánkách před mototechnou v r1989 na favorita ls v barvě apollo pamatujete?
Emilio napsal:
Když se bude dodržovat rychlost,tak si esembáci nevydělají na jéžiška!
Jen se zasněte a představte si jak by se asi policisté měli,když by se vše dělalo tak jak má....Já vám to řeknu,NAHOVNO!Nikdo by tam nedělal,pokud nebudu počítat nadšence nebo takovéty lidičky co vyhledávají unyformu,však víte....
Trošku odbočím,všera jsem řešil s jedným dovozcem aut přihlašování,to by bylo na dlouho to vyprávět,jen se zmíním o úřednicích,ty tam dělají za třináct a kolik si nakonec nesou domu???
Tak jedna šikulka čtyřikrát do měsíce odchází za den s dvackou,další dny nemá cenu počítat a pak když mě to vše zařizuje za hezký úsměv,tak není divu,že nic nechce,proč asi......žádné hamty hamty ať mám víc než tamty.....
Takže když to zhrnu,tak kdyby se dělalo vše tak jak má,tak ty bohatý jsou stejně chudý jako ty co jim závidějí a to může jít o řidičák,techničák,herák no prostě všechno....
Kdo umí ten umí a kdo neumí tak čumí,případně závidí a tím vznikají pomluvy,anonimní telefonáty na policii do novy a tak.....
Takže k tématu,když vidím za sebou na dálnici xenony,uhnu a řeknu si s klídkem,tak šup šup jestli na to máš,třeba tě ještě potkám,ale zatím sem nikoho nepotkal,hlavně pamatujte na jednu věc,v dražším autě BMW nebo AUDIse jezdí trošku jinak než ve felícii,ale to vědi taky jen ty co to zkusili....
Na tvoje názory jsi tady celkem už asi zvikli všichni,ale s tímhle názorem to tady bude stát za hovno ještě dlouhodál jse na toto téma nemá cenu asi vyjadřovat.
To Radošek:Souhlasim s tebou jsem 20let na silnici denodenně
Na tvoje názory jsi tady celkem už asi zvikli všichni,ale s tímhle názorem to tady bude stát za hovno ještě dlouho*bye*dál jse na toto téma nemá cenu asi vyjadřovat.
To Radošek:Souhlasim s tebou jsem 20let na silnici denodenně*helpless*
Michal napsal:
Na tvoje názory jsi tady celkem už asi zvikli všichni,ale s tímhle názorem to tady bude stát za hovno ještě dlouhodál jse na toto téma nemá cenu asi vyjadřovat.
To Radošek:Souhlasim s tebou jsem 20let na silnici denodenně
Asi chceš zachraňovat svět.. klidně můžeš.. Ale než se rozeběhneš proti rozjetému vlaku cinkni, přijdu se podívat kdo uhne
Remus511 napsal:
Asi chceš zachraňovat svět.. klidně můžeš.. Ale než se rozeběhneš proti rozjetému vlaku cinkni, přijdu se podívat kdo uhne
staci nedelat ze Zeme horsi misto k zivotu -- a svoji troskou do mlyna muzes prispet i ty.
Treba tim ze se zamyslis nad souvislostma nez koupis soucastky od potencialnich corkaru.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pánové, když byste měli jako já auto s motorem z mrtvýho fárblajda a maximálkou 135km/h (citroen ax, 950ccm), tak na dálnici vůbec nepolezete, protože těch 7koní, co máš ve větrném pytli za náklaďákem navíc, ti srazí při předjíždění průvan a než se dostaneš do půlky návěsu, máš za prdelí 20nervních aut,kteří ti držej palce,abys manévr dokázal dřív,než přijde kopec.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /