Zdarec pánové,
pár vláken jsem tu pročetl, ale nenašel jsem co hledám.
Vozím spacáky na bočních kufrech a už mě nebaví je rvát do igelit.pytlů a tak se Vás ptám, co kde koupit ( prodejce i stránky bych věděl), ale spíš mě jde o informaci, kolika litrovej vak koupit na běžnej letní spacák.
Pořízením nějakých vaků by odpadlo i zbytečný balení spacáku do futrálu. Spacák bych tím pádem balil rovnou do toho vaku.
Za odpovědi díky.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kolik litru to musis zkusit, ale treba www.Motovaky.cz maji vnitrni vaky do podkovy a ty jou nepromokavy a to tech se to pohodlne vleze, nebo mozna do obalu na stavit nebo stan
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj já vozim na spacák + karimatku a ještě se k tomu vejde nějaká mikina tenhle vak http://www.hiko.c...-20l-1508/. Na delší výlety vozím na každém bočním kufru jeden, vejdou se akorát.
Upravil GeorgPohodar dne 04.01.2016 13:27
na spacak ti staci obyc 15l vak treba z toho hika, mrkni na ty s ventilkem, lip se to pak bali, kor spacak ktery ma tendenci vsude lezt ven z obalu.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Vjetrník : loďák (Büsse) vozím místo topu, asi 50ti litrovej (možná kecám) a do něj narvu stan, karimatky a pár chujovin. Je suprovej, ale na spacak zbytečně velkej. Šlo mi spíš o něco menšího, do čeho natlačim jen spacák a hotovo.
Polštář si nevozim, protože muj anatomickej je zbytečně velkej
Ale na ty stránky hiko jsem už koukal a zaujal mě tam přesně ten vak, co vozí Georg.
Díky za tipy
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pokud tam budeš dávat jen spacák tak to bude dost malý balík. S tou karimatkou je to rozměrově akorát na kufr a nemusíš ho tam složitě přivazovat aby se nehýbal. Jestli chceš, tak až budu u pc tak ti můžu poslat foto jak tahle velikost vypadá na kufrech.
GeorgPohodar napsal:
Pokud tam budeš dávat jen spacák tak to bude dost malý balík. S tou karimatkou je to rozměrově akorát na kufr a nemusíš ho tam složitě přivazovat aby se nehýbal. Jestli chceš, tak až budu u pc tak ti můžu poslat foto jak tahle velikost vypadá na kufrech.
Jo, to by bylo super, za fotku budu rád.
Mě stačí fakt jen něco na ty spacáky,protože pak bych měl loďák se stanem zase prázdnej
takhle vypadá moje konfigurace... co pár dní se mění barevné provedení "vaků" na spacáky
Kubrt přiložený následující obrázek:
[269.31Kb]
Upravil Kubrt dne 04.01.2016 13:47
Mám vaky z vodáckých potřeb někde tady z Č.B. Myslím, že maji 20l...určitě doporučuju s ventilem. Jeden stál tuším cca. 450-500kč. Mám to tak akorát na spacák + něco k tomu a druhej na stan...
zetor přiložený následující obrázek:
Koukal jsem na hiko a i ten hgsport. Ještě jsem rozjel komunikaci s K-gear.
Jde o to, že čím menší ten vak na kufrech budu mít, tím líp pro mě, protože loďák z plotny mi zasahuje na kraje bočáků. Mám to holt složitější... jako všechno
Edit : dop.rdele co vozíš za spacáky, když to všechno narveš do jednoho loďáčku? To máš nějaký "hvězdářský, ne?
Upravil Kubrt dne 04.01.2016 15:53
Ahoj. Do vaků (Marselus) na bočních kufrech se vejdou spacáky bez obalů (jen složené) i s polštářkem. Dají se i výškově roztáhnout (zip) o cca 10cm.
Rosta64 přiložený následující obrázek:
Rosto diky, ale za 2200,- budu mit od hika tri lodaky a jeste mi zbyde na benal
To nevypada veru zle
Vyrobce Kgear cena?
Upravil Kubrt dne 04.01.2016 16:32