rád bych se s Vámi podělil o to, co s přítelkyní Kačkou už nějakou tu dobu chystáme. Zvážili jsme všechna pro a proti, vyslechli veškeré dobře míněné rady a konečně jsme se rozhodli - SPLNÍME SI SEN! VYDÁME SE NA CESTU KOLEM SVĚTA. Na mojí nejmilejší 1150 GS. Protože žijem jen jednou. A protože svět je velkej a plnej dobrodružství a krás. A protože až budem starý, už na to nebudem mít koule.
Vyrážíme z Čech směrem na východ do Vladivostoku. Po vylodění v Anchorage (Aljaška) se napojíme na Panamericanu. Cílem naší výpravy je městečko Ushuaia (Argentina).
Je to předběžný plán, takový "mustr". Naše plánovaná trasa se může měnit každým dnem. Nikam nespěcháme. Je nám jedno jestli se vrátíme za rok nebo za dva. To bude záležet na okolnostech naší cesty. Budeme mít dost času všechno poctivě zdokumentovat tak, abyste mohli naše dobrodružství prožívat s námi. Novinky z příprav i ze samotné cesty budeme pravidelně zveřejňovat na našich stránkách (www.wayaway.cz) a na facebooku (www.facebook.com/...).
Pokud Vás náš velký výlet zaujal, neváhejte nás kontaktovat, sdílet a lajkovat. Budeme vděčni za jakoukoliv podporu, radu či pomoc.
Ty vole,ve dvou na jedný motorce?Tak to je mazec...to bych nedal
Good luck! Těším se na zprávy a foto
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Protože je to poslední šance.... Nejsem Pesimista, ale když vidím co se to všechno kolem děje...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak koukám, že jsi u Žlábka dopadl na výbornou. Já tu tvojí plechovku už mám připravenou na bastlení taky Ale nechám ji černou, nerad chodím na úřady
Tak ať se vám oběma daří a dle vodáckých a trempských zkušeností - když to spolu vydržíte, tak vás už jen tak něco nerozdělí. A to nemám na myslí motorku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
Vsem co jedou drzime palce, nevim cim to je , ale letos ledou snad vsichni
Já NE. Jedu jako loni do naší oblíbené destinace-do p*r*d*e*l*e. A si se tam potkám s dost známejma...
Ale držím palce opravdovým cestovatelům,ať je cesta krásná a bez problémů.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak koukám, že jsi u Žlábka dopadl na výbornou. Já tu tvojí plechovku už mám připravenou na bastlení taky Ale nechám ji černou, nerad chodím na úřady
Tak ať se vám oběma daří a dle vodáckých a trempských zkušeností - když to spolu vydržíte, tak vás už jen tak něco nerozdělí. A to nemám na myslí motorku
No tak ať hlavně plechovka dobře poslouží ;-)
Díky moc :-).
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017