Vzhledem k tomu, že za chvilku končím v práci, budu se do 5.1.2009 věnovat pití alkoholických nápojů v množství větším,než malém a budu tedy offlajn:
přeju Vám všem spoustu zdraví, štěstí, kilometrů bez potíží. Díky, že jste mě tady tolerovali, poradili, pokecali, osobně se setkali a věřím, že naše vzájemná komunikace bude dále pokračovat.
Milošovi specielně děkuju za vytvoření super stránek, které patří mezi mé nejoblíbenějšíí, přinesli mi kopec poznatků, zahnali nudu a umožnili mi poznat hromadu bezva xichtů, za kterými se skrývají super lidé.
Tož hezké Vánoce i další dny a příští rok zdar tady i jinde!
Hrabě_X
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[65.48Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Taky přeji všem návštěvníkúm této skvělé www stránky a lidem zde , ať již mají moto GS či jiné, nebo zatím jen o motorce uvažují, to je jedno, zkrátka všem svým známým i virtuálním přátelúm přeji v dalším roce mnoho štástných kilometrú na jeji momentálních či budoucích strojích. Přejeme skvělé zážitky z cest v příštím roce, se kterými se doufám podělíme mezi sebou a bude jich minimálně tolik, co letos. Zdar přátelé! Díky za plodné a někdy i neplodné diskuze, všem aktérúm co se zapojili , a přeji Vám vše nej, a ať se splní každému to, co si přeje v příštím roce. Zvlášť díky Tomovi TT, za rozšiřování obzorú a trpělivost.
Jsem velmi rád, že jsme Vás poznali , že patříme mezi Vás kolegové, i když někdy to zde jiskří v dobrém že, tak jako v každé rodince. Hezké svátky všem co mají rádi motorky přejí : Wing+ dcera Karolína
Upravil W dne 23.12.2008 16:44
fullsize na: www.hicks.cz17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kurňa chlapííí moc pěkný fotečky s přánímTohle jsem se ještě nenaučil budu muset říct dcéři,jestli se teda na mě nevyflákne
Takže taky přeju Hezké svátky,pevný zdraví a hodně kilometrů s pohodovým návratem
Děkuju všem za jejich postřehy a rady ušetřili mě hodně nervů např klapání tý podělaný KLAPKY Díky a ať nám to příští rok jezdí