Můžete mi poradit,prosím. Jedu tento týden objednat nové GS a vůbec si nejsem jistý,zda mám do objednávky uvést i asistent řazení. Věřím,že je Vás tu víc,kteří to máte na svých GS a máte s tím zkušenosti. Je to dobrá věc? A objednali by jste si to ? Díky za postřehy...
Je to super vec ja stim spousty srandy. A kdyz ho neobjednas ted necha se to kdykolib dodelat ale bude to asi za jiny penize nez z vyroby.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Asi bude taky záležet jak se dotyčný k tomu bude chovat..asi bude rozdíl to tam házet v plné palbě nebo jen při optimálním vytáčení motoru.
Já mám něco podobného na Jawě od roku 1966 a furt funguje
Mám na nové z výroby od května. Je to skvělé a hlavně nahoru pod plynem si to užívám. Dolů je to taky pěkný ale když je sucho. Na mokru a polňačkách raději klasicky.
Skutečně odstraní asistent řazení ty hrozné rány při řazení?
To mě tedy mrzí že mě nejde dodělat, protože ty mordy jsou někdy hrozný
Upravil progranit dne 25.01.2016 13:19
Nechal jsem si to tam taky domontovat, cena cca.14000Kč i s prací. Řazení s tím je super a naopak to má prý převodovku šetřit. Rány nejsou vůbec žádné, pouze když tam dáš jedničku-protože tu musíš samozřejmě se spojkou
progranit má myslím první LC v ČR, takže to tam nepůjde, jinak taky můžu doporučit, u GS to nutnost není, ale člověk si rychle zvykne, u cesťáku RT je to super,škoda že to není na GT. Každopádně ještě jsem neviděl převodovku s asistentem, kde by začali vyskakovat kvalty, takže by to i mohlo převodovku šetřit, a nemuseli by to být jen povídačky
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
progranit napsal:
Kdyby to na mou šlo tak to taky hned chci, ale bohužel
Takže za mě objednej...
Pokud máš model. ročník 2014 a novější tak to jde dodělat. Tj. motorku vyrobenou cca od půlky roku 2013.
Nemám
Mám první LC prodané v ČR takže smůla
Na mojí motorce se "Servisák" učil jak se skládá
ale u něj je to jedno. První i tisící je vždy dokonalá
Upravil progranit dne 26.01.2016 10:58
Kluci děkuji Vám za rady a poznatky. Zitra to objednám i s asistentem a budu doufat,že mi řazeni pod plynem a bez spojky bude vyhovovat. A díky zdejšímu fóru vím,že to objednám tam,kde umí poskládat i tu tisící dokonale