Musím se pochlubit - letos se u nás Ježíšek opravdu činil
Až do domu mi dovláčel: - KN filtr
- nový olej
- olej. filtr
- chladící kapalinu
- brzdovou kapalinu
- řetězovou sadu
- svíčku
- tričko CZECH BMW MOTORRAD TEAM
- placatku kanystr
- a hlavně kufříky BIG HUSKY
Snad jsem na nic nezapomněl
Thomasson přiložený následující obrázek:
tak mě stylové Motorrad oblečení + bederní pás BMW
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Bledá závist.Já dostal prd. Teda papuče atd...
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tak já jsem dostal naděleny alu kryty hlav TT
sice jsem toho čekal víc, ale holt nemůžu chtít po chudákovi Ježíškovi toho moc, určitě na něj taky dolejhá finanční krize
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Tak já, pánové, jsem dostala sadu dámského nářadí od Narexu. Je růžovoučké a slaďoučké jak já Je v praktické brašně ( jak jinak, než růžovoučké ) a přesně pasuje do kufru Sice je to sráč z Číny, ale je to vtipný a jedno použití to snad taky vydrží :-)
Upravil Lucie dne 25.12.2008 09:57
Baforský fdoleček forever....
Lucie napsal:
Tak já, pánové, jsem dostala sadu dámského nářadí od Narexu. Je růžovoučké a slaďoučké jak já Je v praktické brašně ( jak jinak, než růžovoučké ) a přesně pasuje do kufru Sice je to sráč z Číny, ale je to vtipný a jedno použití to snad taky vydrží :-)
chacha... presne tuhle ruzovou sadu jsem letos dal skorosvagrovi
mel jsem v planu jeste jednu pro Emilia nebo Boba ale nakonec jsem byl linej pro ni jezdit....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2