Ahoj vsem, prvne preji krasne Vanoce, chci se zeptat co by jste delali, kdyby jste na internetu objevili vasi byvalou motorku, stocenou o bezmala 50 000 a s docela lzivymi udaji. Nehci delat zadneho mravokarcenebo dokonce udavace, ale proste tohle nemam rad. Diky a verim, ze me neukamenujete.
Upravil Alf dne 25.12.2008 13:41
asi bych si toho nevsimal ale verim tomu ze znals puvod motorky a ted je z toho vylozene vystavni kus s par tisici km nikdy nepolozena prej prodejci at ma stesti v prodeji a kupujicimu stesti pri koupi jinak je to bezna praxe
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
čao, je fain že jsi to sem napsal, kdybych byl kupující, tak je to informace k nezaplacení!!!
jinak někde je u těch inzerátů diskuze, tak bych to pod to hned napsal, nic jinýho ale nezmůžeš
tohle nemam rád! *pissed*
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Asi bich nedělal nic.dokud budou kupující tak blbí a kupovat to...Je nutné počítat minimálně 5000 za rok ať je na tacho kolik chce. Bohužel dnes se kupuje podle km a ne podle stavu,já teď koupil K 100 RT a má 135000 nebo sem si měl raději kůpit s poctivíma 50 ti tisícama ?
Kupredu spatki ni krok...
Nehodis sem na ten inzerat odkaz?At se muzem podivat?Taky jsem ted videl jednu se super km,v super stavu a hlavne za super penize.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hele,to je divny.Neni v tech km spis nechtena chyba?Ta motorka je urcite prodejna i s orig.km.Takhle to akorat vypada nesmyslne.A v ty servisce by muselo bejt jen razitko u 1tis.km.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Takze chyba tam neni, je tam druhy tachometr a motorka je urcite prodejna i s origo kilometrama, kdyz sla ode me mela neco pres 50 a halvne neni to puvod CR.
tak to je mazec jestli to nekdo koupí tak to bude fakt blb musej bejt vohmatany hefy stupny taky opotrebený a hlavne vubec nevypadá na fotkách na 4600km vypadá stejne jako kdyz pekně umeju mojí bramboru a ta má 76000km ale fakt jesli to prodá tak asi natrefí na nakyho noumu motorku ktera ma najeto 4600km a je už skoro 8 let stara bych si osobne nekoupil a to ani minybajk
můžeš udělat jednu věc a už jsem to viděl. vložit inzerát s odkazem na tenhle inzerát s tvými udaji. opravdu už jsem to jednou viděl v annonci
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
já sem takhle prodával kdysi varadero který mělo najeto 55tkm no a jak je mim zvykem tak si motorku různě podepisuju abych ji když by bylo potřeba poznal,no a na varaderu sem měl svoje telefoní číslo napasný zevnitř v ráfku no a asi tak dva roky co už jsem ho něměl mi najednou nekdo volá že si koupil varadero a že ho přezouvá a našel telefon tak skusil zavolat,no a tak semmu řikal že sme to před dvouma rokama vlastnil a tak chtěl o tý motorce něco vědět,no a jak sme tak kecali tak přišlo i na stav tachometru a co je smutný tak že ta motorka měla 37tkmasi někdo ty dva roky po mě jezdil jen pozadu no ale nenaděláš nic,je to takovej českej sportztáčet tachometr
basto napsal:
tak to je mazec jestli to nekdo koupí tak to bude fakt blb musej bejt vohmatany hefy stupny taky opotrebený a hlavne vubec nevypadá na fotkách na 4600km vypadá stejne jako kdyz pekně umeju mojí bramboru a ta má 76000km ale fakt jesli to prodá tak asi natrefí na nakyho noumu motorku ktera ma najeto 4600km a je už skoro 8 let stara bych si osobne nekoupil a to ani minybajk
chces mi tvrdit ze kdyby tam bylo napsano ze motorka ma najeto 100 000 km tak je vse v poradku rozumnej clovek se diva na celkovej stav a ne na kilometry(jak psal bohus)ja si myslim ze za ty prachy je to prodejny i kdyby tam mel napsano najeto 100km(pred mesicem byla v anonci za 159)
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
ANO chci ti tvrdit ze kdyby nela napsano 100 000km tak je vse v poradku. myslim ze tvoje uvaha je blbost. kdyz bude mít napsano ye ma najeto 100 000km a celkovy stav bude v pohode tak vym co se mi na ni asi tak muže posrat, co se asi tak mohlo vymenit a muzu udelat prevevci,A ne vyrazit treba do švecka a v nemecku zacne klouzat spojka krera ma vydrzet minImalne 60 000. ALE MOTO MA NAJETO JEN 4600KMHUPS CO STÍM MUŽE BÝT?????? TO BYL PRIKLAD. PROSTE STACET TACHO JE BLBOST, a NECHAPU PROČ TO LIDI DĚLAJTECKA. NIKDY BY JSEM SI NEKOUPIL MOTO Z CR OD BORCE KERÉHO NEZNAM.MUJ NÁZOR.
basto napsal:
ANO chci ti tvrdit ze kdyby nela napsano 100 000km tak je vse v poradku. myslim ze tvoje uvaha je blbost. kdyz bude mít napsano ye ma najeto 100 000km a celkovy stav bude v pohode tak vym co se mi na ni asi tak muže posrat, co se asi tak mohlo vymenit a muzu udelat prevevci,A ne vyrazit treba do švecka a v nemecku zacne klouzat spojka krera ma vydrzet minImalne 60 000. ALE MOTO MA NAJETO JEN 4600KMHUPS CO STÍM MUŽE BÝT?????? TO BYL PRIKLAD. PROSTE STACET TACHO JE BLBOST, a NECHAPU PROČ TO LIDI DĚLAJTECKA. NIKDY BY JSEM SI NEKOUPIL MOTO Z CR OD BORCE KERÉHO NEZNAM.MUJ NÁZOR.
borec z Německa kterýho neznáš je lepší?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Jo tak na tenhle inzerát už jsem koukal. To je snad jasný, že to nemá tyhle kilometry-proč by to pak mělo nový gumy? Zkusil bych mu zavolat jako zájemnce a schválně co Ti řekne (myslim, že nebude tvrdit, že to má 4600). Já jsem třeba koupil GS lehce padlý. Je to 2003 -najeto 13000km a vypadala jako nová dokonce má i gumy z roku 03 a na kolech origo závaží a mám i servisku, ale přesto tomu moc nevěřim. Dřív jsem taky koukal na kilometry, ale dneska už vim, že nesjou tak důležitý
To shimi: s tim označenim je to dobrej nápad
MALI napsal:
Jo tak na tenhle inzerát už jsem koukal. To je snad jasný, že to nemá tyhle kilometry-proč by to pak mělo nový gumy? Zkusil bych mu zavolat jako zájemnce a schválně co Ti řekne (myslim, že nebude tvrdit, že to má 4600). Já jsem třeba koupil GS lehce padlý. Je to 2003 -najeto 13000km a vypadala jako nová dokonce má i gumy z roku 03 a na kolech origo závaží a mám i servisku, ale přesto tomu moc nevěřim. Dřív jsem taky koukal na kilometry, ale dneska už vim, že nesjou tak důležitý
To shimi: s tim označenim je to dobrej nápad
tak si tak rikam ze by bylo skoda vyhazovat origainal gumy z roku 2003 kdyby nekdo chtel prodat motorku s malo kilometrama tak se mu budou hodit klidne je za malej obnos prenecham
Na zacatku r. 2005 jsem koupil CBR 600F, na tachometru 40000km.
Na konci roku 2005 jsem ji prodal s 56000km.
V lete 2008 jsem ji nasel v inzeratu s 32000km.
Nenadelas nic, nema cenu to resit, kdyz je takova kazda druha motorka..
Emilio napsal:
A je to určitě tvoje moto???
Jinak kámoš má 1150GS už mu dva roky trčí ve stodole,staví barák a nějak se do toho zažral a ve volných chvilkách dost chlastá nebo žere,naposledy byl za celou sezónu v beskydech a jednou v lese,jeho moto má nejeto origo 42tis,ale je zasraná jak jetel,myslím,že jí ještě nemyl.....Příští sezónu si maslím,že pojede tak dvakrát k rybníku....
Sice jí nemá v plánu prodat,jen jestli někdy na prodej dojde,tak už vidím jak se každý drbe za uchem.....
mam Pragovku z roku 2002... prvni majitel, najeto poctivych 9300km Minimum terenu... Na tachometru 9000 protoze chvili jsem mel urvanej nahon tachace...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
basto napsal:
borec z Německa kterýho neznáš je lepší?
bohužel ale je to tak nevym jak v německu ale ja mam moto ze svicarska a tam je ta mentalita uplne jina. myslim ze i rakusaci a nemci budou ok. muj nazor