Vy co jste viděli prví kusy této helmy na BVV Brno, co na to říkáte? Takový ten první pocit?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
jo taky se mi to zdálo nic moc....za tu cenu
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
...měl jsem dnes na hlavě Touratech verzi a sedí na hlavě parádně...jako mě vlastně každá Schuberth...a zpracování jak jsem u Schuberth zvyklý, také 1A...
Být to můj šálek kávy, tak jdu do ní...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Je to C3, jen je na ní jiná výklopná část. Štítek se mi zdál být hodně měkký a pružný, až bych měl o něj strach. Jel jsem tam skoro jen kvůli tomu, abych si ji vyzkoušel, nicméně je měli jen na malé kokosy, což mě také celkem zamrzelo.
No ale po obhlídce aspoň vím, že mě nějak moc neuchvátila a na zadek jsem si z ní nesedl, tím pádem nebude důvod si ji zkoušet někde jinde...
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
Tak hodnocení po 50km za ty prachy nic moc je pravda je tichá, výhled perfektní, větrání super ala ten štítek soudruzi někde udělali chybu,klepe se jak sulc v malých rychlostech se ani nehne ale ve vyšších to je katastrofa mlátí to s celou přilbou.
Podotýkám že to klepání je při jízdě vsedě, ve stoje se ani nehne tak nevím, zkoušel jsem i ruzně nastavit plexi , ale výsledek nic moc.Takže za mně kdyžtak štítek dolu a bude klid.No přinejhorším jsem si koupil předraženou C3.
baw napsal:
Tak hodnocení po 50km za ty prachy nic moc je pravda je tichá, výhled perfektní, větrání super ala ten štítek soudruzi někde udělali chybu,klepe se jak sulc v malých rychlostech se ani nehne ale ve vyšších to je katastrofa mlátí to s celou přilbou.
Podotýkám že to klepání je při jízdě vsedě, ve stoje se ani nehne tak nevím, zkoušel jsem i ruzně nastavit plexi , ale výsledek nic moc.Takže za mně kdyžtak štítek dolu a bude klid.No přinejhorším jsem si koupil předraženou C3.
nazdar, a skúšal si "štítek" v rôznych polohách? a prosím Ťa akú máš výšku, motorku, a plexi ( štandartné, alebo na gs máš z ADV?)
Upravil Bedo dne 15.03.2016 15:49
Béďo
Tak mě to nedalo a zavolal jsem do Geneze ohledně toho štítku je pravda že byly ochotní a vstřícní.Ale pak mě dostaly když mě oznámily že zkoušky této moderní enduro přilby na velká cestovní endura proběhly na NAHÁČÍCH? Načež mě bylo poraděno abych změnil posez či jiné pelxi! Takže za mě 3 varianty. Za 1 sundat plexi. Za 2 sundat štítek. Za 3 hodit jim přilbu na hlavu. Za mě bude asi bod č.3
Mel jsem ji na hlaven a fakt dost tezka 1690kg s tim ze vychazi z C3 a na cestovni enduro s ksiltem je tam dost malo mista u pusy a ja bych se asi v ni dusil
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schrek je korba, tuna sem, tuna tam - on to zvládne Navíc se pohybuje v oblasti strašného přetížení, protože jezdí téměř kosmickou rychlostí, takže je na to zvyklý
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Hosani jen si rejpejte,proste sem cekal, ze kdyz uz je to veleuznavany Schuberth tak to bude lehci, navic si nemylsim, ze je to konecne cislo, pani na vystave nebyla schopna vubec odpovedet a taky, ze to neni ani na ofiko strankach
Ta helma opravdu neni pro me , tyhle kombinace nejak nemusim, bud Enduro helmu nebo vyklapecku, ale ne mutanta. Samozrejme spousty lidi to myslim oslovi.
Co se tyka MODu od TT tak uz jsem to psal je to rozhodne lepsi jak ta E1 jelikoz je tam vic mista v predni casti u te E1 se proste clovek dusi
A kdyz jsem u te vahy ano je to podobne jak vsechny ostatni snad lehci je jen CABERG TOURMAX 1600g, ale ten rozdil nikdo nepozna.
Upravil schrek dne 17.03.2016 18:22
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček