Kam se chystate? Vloni toho bylo hodne, opravdu jsem si sezonu maximalne uzil. Splnil priority, ale na letosni rok zatim zadnej napad, az je to divny.
Blby je, ze se mi fakt moc libi v Alpach, ale prece kurva nepojedu zase na Stelvio
logicky, pokud nedojde k nějaké nanadálé změně jedu do Maroka 20/3
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Pokud chceš zůstat v rámci západu tak Skandinávie nebo Británie, to máš na několik sezon.
Sám je pomalu naplánuju, ale ještě potřebuju letos doprozkoumat alpy, v loni jsem stihl jen půlku...
planu dost...otazka, co povinnosti a prace dovoli...v kvetnu MonteNegro a potom se uvidi, jeste jedna cesta by mela byt koncem leta, otazka kam....Jezisek mi prinesl pruvodne Francii, tak nevim, co tim chtel rict......
Já chtěl o prázdninách Francii, ale asik to bude jenom okolo Livigna, pro kořalku, až se to narodí aby bylo co pít
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Do francie jezdime poslední 3 roky každy leto. Nejvíc se nám líbí dole u Perpignanu- argeles sur mer. pyreneje na dohled, Andora na dohled- krasna krajina- off road.
A koncem léta snad albánie, nebo alespoň o5 rumunsko
hlavně, že je pivo ftlamě
Jelikož letos dokončuju stavbu a mám asi dva měsíce nevybraný dovolený, tak bych vyrazil někam dál, minimálně Turecko, když teda někoho seženu sám napojedu
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
martas napsal:
A do Irska vas to nikoho nelaka? Jinak koncem dubna taky Maroko tak doufam Docu ze se tam nekde nesrazime M.
leda při naší poruše, jinak asi nééééé
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Francie je taky lakadlo, vydali jsme se tam letos, ale zkoncili jsme zase jen v Italii, je krasna.
Mam velkej problem s jazykovou barierou, neumim proste nic, dohodnu maximalne chrapani v turistickych mistech Evropy, tim koncim.
Jezdime na blind, nic nerezervujem, nikdy nevime jak daleko dojedem a kazdej den spime jinde. O to je to tezsi..
Alda napsal:
Francie je taky lakadlo, vydali jsme se tam letos, ale zkoncili jsme zase jen v Italii, je krasna.
Mam velkej problem s jazykovou barierou, neumim proste nic, dohodnu maximalne chrapani v turistickych mistech Evropy, tim koncim.
Jezdime na blind, nic nerezervujem, nikdy nevime jak daleko dojedem a kazdej den spime jinde. O to je to tezsi..
no já myslím, že o to je to zábavnější, a my měli ještě i stany a bylo to super
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
tak tento rok padlo s partiou jasné rozhodnutie : MAROKO v apríli (duben) tak na 20 dní. takže začíname s plánovaním.... ideme 3 ks 12 GSA a 1 ks12GS
Béďo
Baltazar: no zajimavejsi to urcite je, ale pocity obcas hrozny. Letos jsem zabloudil v Rakousku, odjeli jsme totalne mimo Alpy, za sebou ten den 500km a bylo 19:30h - to uz jsem se sakra potil, kdyz jsme nemohli sehnat ubytovani. Mimo Alpy totalne mrtvo, zadny penzaky, nic.
Alda:to chce mit i stan a v pripade nouze ho pouzit je to taky fajn
Jinak ja letos jedu letos prvne s pritelkyni do Francie a Svycarska uvidime podle casu a jak se nam bude kde libit,treba dojedu az k atlantiku ,na chlapskou dovolenou pojedu az pak asi nekam do gruzie nebo maroko,to se jeste rozhodne.