Jsem jedinej komu přijde, že se z místního fóra stala tržnice více či méně pochybných věcí? Nebo jak si mám vysvětlit, že Raptora málem ukamenovali za pár blinkrů a teď se tady prodávají bundy, kalhoty, rukavice, trička a já nevím co všechno za absolutně nereálný ceny? U každý kraviny se tady řeší záruka a možnost vrácení peněz, nebo i vyhrožuje právníkama a tady je vám to jedno? To mi hlava nebere..
co to tu je zas za BORDEL?!!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
chodim sem tak 3x za tyden a uprime jsem si toho prodeje ani nevsiml.
Uz davno se tu neresi co by se libilo me (napr: cestovani)....
Upravil dufino dne 11.03.2016 14:47
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
sipišmore!
17 cm
Tak tě to prase ještě nesežralo Kdyby jsi ho naušil rýt rovně a dle zadání "odtud potud" měl bych pro vás kšeft
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Paul napsal:
..... a teď se tady prodávají bundy, kalhoty, rukavice, trička a já nevím co všechno za absolutně nereálný ceny?....
A co když jsou naopak nereálný ceny v Renocaru, hm? Třeba ne každý má marži 300 %. Jen uvažuji, nic jsem tam nekupoval. Jen vím jak to chodí. Když vidím, za kolik prodáváme my výrobky a kolik je konečná cena, je mi často na zvracení....a je v tom započítán i vývoj těchto výrobků. Kolikrát je to jen prodejní politika.
MaO napsal:
A co když jsou naopak nereálný ceny v Renocaru, hm? Třeba ne každý má marži 300 %. Jen uvažuji, nic jsem tam nekupoval. Jen vím jak to chodí. Když vidím, za kolik prodáváme my výrobky a kolik je konečná cena, je mi často na zvracení....a je v tom započítán i vývoj těchto výrobků. Kolikrát je to jen prodejní politika.
Samozřejmě, že výrobní cena je několikanásobně menší, ale jelikož to má i originál katalogový BMW čísla, za tyhle ceny to je hodně podezřelý.
Já třeba to mám takhle: je nejvyšší čas opustit řadu modrobílejch a vrhnout se pod křídla nebo k oranžovejm
Když jsem před bezmála 5 lety kupoval GSA a přišel semka, tak bývalej majitel říkal, že tu končí, že už to stojí za hov.no. Tak mi pověz za co to stojí dneska?
A stejně jsi sem přišel, čteš a píšeš příspěvky. Jestli chceš prodat GSo kvůli tomu jaký má fórum tak ti držím palce u ostatních značek.
Každopádně to nemá nic společnýho s tím na co jsem ukazoval. Jde mi o to, že si tady desítky lidí totálně nevidí do huby. Dřív tady fungovala nějaká přirozená ochrana inzerce, teď je každýmu úplně u řitě co se tady prodává.
Paul napsal:
A stejně jsi sem přišel, čteš a píšeš příspěvky. Jestli chceš prodat GSo kvůli tomu jaký má fórum tak ti držím palce u ostatních značek.
Každopádně to nemá nic společnýho s tím na co jsem ukazoval. Jde mi o to, že si tady desítky lidí totálně nevidí do huby. Dřív tady fungovala nějaká přirozená ochrana inzerce, teď je každýmu úplně u řitě co se tady prodává.
Myslím,že za vším vidíš hned černotu.. Taky jsem nakoupil a jsem spokojený.. s paní jsem si psal a je příjemná takže nemam potřebu ji označovat za "překupníka kradeneho zboží" (jak to tu ve slušné mluvě podáváš)
Taky jsem se ji zeptal kde tolik věcí vzala a odpověď byla nasledující :
"Ahoj pochází ze zrušeného obchodu...dále jsem přebrala kontakt na prodej zboží od insolvenčního správce...kupuji v kontejnerech ne vždy se jedná o takové zboží, ale většinou si vybírám bmw, kde jsou součástí motodoplnky, mám v plánu si otevřít eshop jen jsem teprve v naprostém začátku."
Je mi jsné,že to nemyslíš nijak zle..
Při takových cenách si na nic stěžovat snad ani nemůžeš a věřím, že se najdou i tací kteří koupí napřiklad bundu za 8tis a za měsíc je budou prodavat za 14tis s tim,že je nová a nesedí velikost.. To je prostě česká povaha...
Paul napsal:
Tak GSA nejde z domu kvůli tomuto fóru, to bych musel bejt uplně na hlavu postavenej.
GSA 1250 Rallye 2024
Paul napsal:
Myslím,že za vším vidíš hned černotu.. Taky jsem nakoupil a jsem spokojený.. s paní jsem si psal a je příjemná takže nemam potřebu ji označovat za "překupníka kradeneho zboží" (jak to tu ve slušné mluvě podáváš)
Taky jsem se ji zeptal kde tolik věcí vzala a odpověď byla nasledující :
"Ahoj pochází ze zrušeného obchodu...dále jsem přebrala kontakt na prodej zboží od insolvenčního správce...kupuji v kontejnerech ne vždy se jedná o takové zboží, ale většinou si vybírám bmw, kde jsou součástí motodoplnky, mám v plánu si otevřít eshop jen jsem teprve v naprostém začátku."
Je mi jsné,že to nemyslíš nijak zle..
Při takových cenách si na nic stěžovat snad ani nemůžeš a věřím, že se najdou i tací kteří koupí napřiklad bundu za 8tis a za měsíc je budou prodavat za 14tis s tim,že je nová a nesedí velikost.. To je prostě česká povaha...
Presne tak kamarad kupuje stejnym zpusobem veci pro lesni hospodarstvi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak tě to prase ještě nesežralo Kdyby jsi ho naušil rýt rovně a dle zadání "odtud potud" měl bych pro vás kšeft
neumime.
Ale jestli chces natrhnout prdel tak neni problem jeste tak dva tejdny ma zoubky...
17 cm