Vyhozený prachy a ještě na sebe zbytečně upozorním. Stačí, že si mě takhle lidi pamatujou a ještě aby mě každej poznal i když se přeženu kolem
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To tak nejak souhlasi i s mym nazorem, nicmene obcas se na cestach dobre bavim a libi se mi, co lidi vymyslej. Verim, ze na motorkach bude hodne peknych kousku.
Upravil Alda dne 12.04.2016 07:42
včera sem byl ma zahájení v INVELTU a viděl jsem asi 3 kousky ale nepamatuju si je protože mi to přišlo zbytečné plněí paměti
... servis a diagnostika BMW Motorrad
já jsem to naživo viděl zatím jen jednou. Trolejbus v Brně.
spz DPMB 0xxx (místo xxx bylo číslo vozu, které měl i nastríkané na laku)
Docela mě překvapilo, že dotovaná instituce platí za takový nesmysl. Kolik by to asi stálo, kdyby to dali na celý vozový park.
No v Brně taky ne. Mají jen jakési to identifikační číslo nastříkané přímo na kastli.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Trolejbus je drážní vozidlo, platí pro něj jiné předpisy stejně jako pro vlaky, tramvaje, lanovky... To co mají v Brně není klasická RZ, ale jen jakási napodobenina z DPMB. Navíc obce a státní instituce jsou od těch poplatků osvobozeny tj. těch 10t. neplatí.
Upravil puchyyla dne 11.04.2016 20:15
U nas v Rumburku ma starosta RUM BURK1. Ma to na soukromym aute, takze za penize, nicmene tim umyslne prispel do mestsky kasy.
Ale tak o nem vime, ze je to dobrej starosta.
V pripade napr. MP to bude zadaco, resp. mesto by platilo samo sobe.