Tak jsem včera pánové vyrazil do velkého města, v autě zadní pneu na 1200 GS s hřebíkem v pneu. Zastavím se v Moto....., zda by mě to na počkání opravili. ,,Jo počkejte si půl hoďky a uděláme to" zaznělo. Říkám si, paráda! Po hodině bylo hotovo a beru si kolo a povídám mu ,,uděláme to bez papíru, co jsem dlužnej". Vyhrkli na mě, že to necháme za 500,-Kč. Spadla mi čelist.
Tak nevím, jsem z levného kraje, nebo normální cena?
Nikos
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
Tak já jsem ve středu přezouval novou sadu na 12GS a přezutí a vyvážení obou kol ve Slavkově stálo 500,- s dokladem
Možná jsi tam měl velkou díru
musím dodat, že jsem gumy koupil u nich, což je asi taky dost důležitá informace
Upravil GSSG dne 15.04.2016 09:52
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Zdar, jestli myslíš velké město jako matičku Prahu, tak bohužel je to normální...
I když bych očekával "bez papíru" tak za 250,- boť rozdělá lepící sadu a bude potřebovat koupit novou + 250,- za půl hodinky ,protože bere 500,- h a ošidit se nenechá :-)
Jinak jsi mohl rovnou přezout
ceny v ve velkém městě 250 až 500,- za přezutí,vyvážení a likvidaci.
Já jednou dal za výměnu pneu+opravu ventilku zadního kola na choppera litr s odůvodněním: to víš, to je v chromu, to se blbě dělá, to se musí opatrně " :-D
Co mě nezabije, to mě zabije příště, až pojedu kolem
Tak v Rakovníku lepení nevím, ale zutí a obutí gumy bez vyvážení je za 100,-. Upřesňují že jsem tam měl jen sundana kola S montáži z a na motorku to bude asi dražší.
Upravil RobocopCap dne 15.04.2016 12:44
Upřímnost nadevše
Tak, já v Jablunkově přezutí za 250,-Kč za obě kola, ale měl jsem je sundané z moto. Jinak jsem se předtím ptál v Českém Těšíně u Motomira a po telefonu si řekli o 800,-Kč celkem ranec.
R1200GS 08
Pneu Šafránek, Českomoravská 317/12.. Minulý rok cena tuším 150 bez demontáže.. Ale nevím, jestli se něco nezměnilo. Kdyžtak si tam cinkni 266 311 207.
Jso to k.rvy hladný v Brně v Tuřanech v Moto-cosi přezutí dvou kol (21" +17"na mašinu bez vyvážení a bez papíru 500,- čistá práce cca 20min takže taxa 1500,-/hod nezdaněných.Ve Slavkově daleko příznivější ceny.
Jezdím leta letoucí přezouvat do Dolamoto ve Štěpánově u Přelouče. Dneska jsem to měl s vyvážením za 300,- a to jen proto, že tam byl "starej"
Jinak platívám i míň. Kola tam vozím sundaná z motorky...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
nForger napsal:
Pneu Šafránek, Českomoravská 317/12.. Minulý rok cena tuším 150 bez demontáže.. Ale nevím, jestli se něco nezměnilo. Kdyžtak si tam cinkni 266 311 207.
Jen jeste doplnimk aldovi ze je super a ta cena co si napsal je cena, kdyz doneses kola, jinak je to myslim 250 na kolo, kdyz dojedes s masinou
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček