Jelikož mám bramboru od 09/2008 a je z roku 2001 a přivezená z Deutschu, chci v zimě vyměnit oleje,filtry,brzdovku,olej v kardanu. Má cenu dělat něco jiného, když vše funguje jak má? Popř. má smysl investovat do pancéřových hadic? Jakou má vlastně výměna smysl?
hadice se časem unavía při brždění se ti začne nafukovat,tím budeš muset víc mačkat páčku brzdy,proto je to lepší vyměnit
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Dan napsal:
Já si je objednal na http://www.h-e-l.... i s poštovným asi 4 500 Kč Tuším do týdne byly doma, pohoda
R 1100 GS s ABS modrý hadičky i banja - předvedu jestli chceš
Platils to kreditkou?
Me to nejak nechce moji mastercard vzit...
A paypal request prisel az na druhy den, to je normalka?
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Já jsem to cvaknul Paypalem, psal jsem jim i mejla a žádná reakce. Tak jsem se už už tloukl do palice a najednou zvoní pošťačka s velkou obálkou. Faktůra,komplet sada,podložky, návod v ČEŠTINĚ, nálepky, proste 1A. Já jsem spokojenej
chipGS hadice HELL ti viem objednat aj ja, dam ich karcicimu a on ti ich da ked sa stretnete
na margo ci sa to oplati myslim ze to povedal uplne presne bystricke, z pancierovymi mas na vecne casy pokoj a mozem povedat ze po presadnuti na 1150A ktora ich ma seriovo som ten rozdiel pocitil
Počet hadíc v 1 kite Banjo z nerezovej ocele alebo farebnom prevedení
EURO s DPH
Kit zložený z 1 brzd. Hadice € 41,-
Kit zložený z 2 brzd. Hadíc € 82,-
Kit zložený z 3 brzd. Hadíc €123,-
Kit zložený zo 4 brzd. Hadíc €164,-
Kit zložený z 6 brzd. Hadíc €246,-
KIT OBSAHUJE BRZDOVÉ HADICE , PRIETOKOVÉ SKRUTKY , PODLOŽKY A PRÍSLUŠENSTVO
raptor: na eres-racing.sk kaslu, jeste se ani neozvali, kdo vi jak to bude s dodavkami... objednal jsem si to z anglie nicmeeene diiik
Upravil ChipGS dne 29.05.2009 09:01
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Jen pro info, dal jsem pancerove hadice na predek, protoze jsem si rekl, ze po 7 letech uz na to maji narok. Samozrejme jsem rozdil oproti puvodnim vubec nepoznal, ale mam z toho alespon dobry pocit
BMW R1150GS MY02
Poptával jsem asi před měsícem výměnu pancéřových hadic v Carservisu, a bylo to asi za 5000 hadice a 1000 montáž.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
ChipGS : problémy??? Nééé nic, jen pak trpělivost s odvzdušněním. Ale sám nevím, stejně jako kluci, že bych pozoroval rozdíl při brždění to teda ne.
Ale říkal jsem si, že to tam dám, tak tam jsou