Na sajdu prijde rada az neprehodim kopyto pres masinu...pak z toho udelam set se sajdou reknu ze je to evoluce abych zamaskoval ze jsem starej kozel a bude!
Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
pavelgsxrv napsal:
Já bych nejraději tu sajdu přendal ke R 1200 GS (DOHC) a to by byla teprv jízda
No, to by teda byla... Prosím Tě - pokud to je naschvál, tak OK, ale pokud je to překlep, nestálo by za to opravit název vlákna? Teda pokud někdo nepořádá MŠE kvůli sajdám...?
pavelgsxrv napsal:
Já bych nejraději tu sajdu přendal ke R 1200 GS (DOHC) a to by byla teprv jízda
No, to by teda byla... Prosím Tě - pokud to je naschvál, tak OK, ale pokud je to překlep, nestálo by za to opravit název vlákna? Teda pokud někdo nepořádá MŠE kvůli sajdám...?
Díky psal jsem to z chytrého telefonu a ten si to poupravil . Ted už je to tak jak sem to myslel a doufám že to nezesměšnilo a neurazilo těch pár pobožných nebo nějakého moto faráře ...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Já bych chtěl do budoucna sajdu připojit k mé R100GS. Nejrači bych sajdu z dnepra nebo urala,jen nevím,jestli je nějaká možnost legalizace. U velorexu by to jit mělo.
Mel jsem sajdu u jawa 250/353. Pak mi to prislo slaby a poridil jsem jawu 350/354 kterou mam doted. Kdyz jsem na to mel jeste cas, tak jsem kazdy rok najel docela kilaky. Zajimavy svezeni. Taky zajimavych par krizovych situaci kdyz s tim clovek jeste poradne neumi.
Já o sajdě uvažuju už delší dobu k mojí Jawě 350. Kdyby se někdo chtěl nějaké slušné nejlíp Velorex 562 zbavit tak mu rád pomůžu. Chci začít jezdit se šestiletým prckem. :-)
Sajdu jsem chtěl, pak přišly důležitější věci, ale nebránil bych se jí, to ne. Nicméně můj první zážitek z řízení jawy 250 se sajdou totálně zválcoval moje představy a považuji za zázrak, že jsem se vrátil živý.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Já mám 350 se sajdou. Zdědil jsem ji po dědovi a to byl cestovatel..sice nejezdil až tak daleko ale v pohodě s babčou a dvouma capartama v sajdě jezdil do Tater, k Balatonu a snad někam k moři..Jezdil ještě v 84 letech..jóóó s dědou byla sranda
per aspera ad astra
Rendazase napsal:
Já o sajdě uvažuju už delší dobu k mojí Jawě 350. Kdyby se někdo chtěl nějaké slušné nejlíp Velorex 562 zbavit tak mu rád pomůžu. Chci začít jezdit se šestiletým prckem. :-)
Rendazase napsal:
A co mas za tripade?
Mám Jawu 632. Je to rám 638 a motor z 634. Takovej mezitip když Jawa neměla co prodávat :-) Pak mám ještě Panelku 250ku, ale k tý si myslím by to bylo už dost slabý.
Upravil Rendazase dne 22.04.2016 16:48
Tak já stavim 350/639 se sajdou 562. Původně jsem koupil docela zachovalou motku a chtěl k tomu zrenovovat jen sajdu, ale nakonec jsem to do šroubku rozebral a dávám znovu dohromady. Chvíli jsem měl krásnou 638ku s 562kou, ale tu jsem prodal. Sajda je úplně jiný svezení, ale je to strašná sranda
Upravil MALI dne 22.04.2016 20:25
namork1 napsal:
Připojovali jste někdo sajdu přímo k R1100GS? Zajímají mě přímé zkušenosti, jaké jsou možnosti, jaký zvolit typ vozíku, finanční náklady apod. Děkuji
Zavolej nebo zajed do Car servisu ke Žlábkům tam o tom něco určitě vědí .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...