Dneska jsem byl s kamarádama na cestě kolem ČR. Před polednem mi ukončila cestu jedna milá paní, která čučela všude kolem jen ne před sebe. Motorka má amputovaný zadní kolo s kardanem, já naštěstí v pohodě. Takže jezděte ofatrně.
MALI přiložený následující obrázek:
Hlavně že jsi celej a ža ta milá paní měla platnou pojistku... Ten kardan musel bolet
Že Ty jsi pouštěl chodce na přechodu...?
Upravil Taborak dne 05.05.2016 18:23
No jo, pouštěl jsem paní s dítětem na přechodu, ještě jsem mrknul do zrcátka jak je to auto za mnou daleko, říkám pohoda, zastavim, chvíli stojim a pak už jen neskutečná mrda, takže motorka letěla dopředu a já s ní, jen mě to vyhodilo nohy nahoru a pak už jsem se válel. Nikomu se naštěstí nic ńestalo.
Voe ta pani s velkým Pí.. se asi trochu kochala . To kdybys jel se mnou tak se ti to nestalo . A neboj to staré železo ještě polepíme a potom to prodáš jako vůni . Hlavně že si v pohodě
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Hlavně že seš celej, ty voee, to bych byl nasranej. To mi připomíná jak těmhle situacím předcházet, co proto udělat, přerušovač brzd. světla, trochu cirkus, ale třeba by si paní všimla, třeba by jí to zablikání brzdovky přitáhlo oči, co vy na to?? Používáte to někdo?
To je fakt hnus...
To vypadá že je vyrvanej celej kardan z převodovky, ten olej je asi z ní co?
Blbý...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ta louže je benzín, protože jsme 10 km před tankovali a měl jsem plnou bandu - teklo to přepadem. Převodovka se zdá být OK a kardan v ní drží. Odnesl to konec kardanu (příruba s tisícihranem), kterej je prasklej jak se vytrhla celá rozvodovka - ta to má taky za sebou a nohavice kardanu taky. Kolo vypadá OK. Něco málo pobraly i kufry. Měl jsem kliku, že jsem celej. Nemám ani škrábnutí, jen trochu cejtim krk, jak mi šla hlava dozadu
To Marta: To je mi jasný, že by se to hodilo jako zdroj náhradních dílů, pár doplňků tam je a myslim, že Kašákovi by se hodila celá převodovka
Jak se k tomu postaví pojišťovna uvidíme, ale vzhledem k tomu, že už mám svý zkušenosti, tak se určitě o**** nenechám.
Upravil MALI dne 05.05.2016 20:12