Co mne právě fakt nasralo
Dneska v8:30 v Praze 4 na Lhotce
Srazí **** zasraný jedoucí na bílém BMW GS boxer, mladou holku na přechodu pro chodce a ujede aniž by zastavil. Celou značku nevím , ale rz začínala 5H. Doufám že ho najdou a rozbijou mu držku. Když ho najdu já tak to rozhodně udělám **** jeden. Holka 25 let zlomena noha poranění hlavy.
Až té někde potkám tak si pro mluvíme ****i
Upravil Ferrycz dne 14.06.2016 10:59
ČZ 150/1952 R1100RT/ 2000 K1200 GT/2006 R1200RT/2011 R1200c/1998
Jasny záchranka a policajti byli přivolání na místo daleko neujede Praha je plná kamer
ferrycz napsal:
Jasny záchranka a policajti byli přivolání na místo daleko neujede Praha je plná kamer
a co si z ty moto jeste pamatujes?
mmch nevyhlasime na webu tady patrani? A nepomuzeme nejak ty holce?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
huz jsem psal Milosovi a nahodi to!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ferrycz napsal:
a co si z ty moto jeste pamatujes?
mmch nevyhlasime na webu tady patrani? A nepomuzeme nejak ty holce?
Hiksi, tohle výborný nápad! Myslím pomoct nějak té dívčině (pátrání samozřejmě taky). Cokoli, co ji údělá radost, by bylo fajn. Vycházím z toho, že toho šmejda dopátrají a odškodné si vyřídí s ním.
Má to jen jedno úskalí - jak ji nakontaktovat?
Takových ukur.venců jezdí hromada tenhle je vyjimečnej akorát tím,že byl viděn při činu někým z fóra.Ale dobře,žes to zveřejnil ...ikdyž málo info....
Aby pak nebyl bit každej hradeckej s bílým GS To by pak mohl dostat na hubu i Vevis
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No moc toho už nevím , vždycky jsem si myslel ze vím jak si v takový situaci zachovat chladnou hlavu, ale prostě té to dostane, tu rz vím jenom proto ze mne par vteřin před tím předjížděl před přechodem potom už vidíš letět holku na zem a o kretena se nestaráš. Nějak ti to prostě přepne a resíš oběť ne pachatele
Mr GS napsal:
Takových ukur.venců jezdí hromada tenhle je vyjimečnej akorát tím,že byl viděn při činu někým z fóra.Ale dobře,žes to zveřejnil ...ikdyž málo info....
Aby pak nebyl bit každej hradeckej s bílým GS To by pak mohl dostat na hubu i Vevis
ferrycz napsal:
No moc toho už nevím , vždycky jsem si myslel ze vím jak si v takový situaci zachovat chladnou hlavu, ale prostě té to dostane, tu rz vím jenom proto ze mne par vteřin před tím předjížděl před přechodem potom už vidíš letět holku na zem a o kretena se nestaráš. Nějak ti to prostě přepne a resíš oběť ne pachatele
Tak aspoň jaký GS to bylo,to bys mohl vědět ne?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ferrycz napsal:
A nemáš nějaký zápis z té nehody, kvůli kontaktu na tu dívčí? Něčím ji pomoct by bylo fakt fajn.
Mr GS napsal:
Jenže já nemám GS,ale G/S a to je rozdíl!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To je snad vtip ne!!! dobrej ****....pochopil bych ještě chvilkovej zkrat, ale to by se musel po 50 metrech otočit a řešit to.......ale takhle je to svinstvo!!!
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá