VB odchází z EU.
přál jsem si odchod, jsem spokojený, doufám, že se EU chytne za nos a přehodí výhybku z cesty do prdele a světlých zítřků někam zpátky k myšlenkám EHS.
Jak to vidíte vy?
červenej Elf
Já byl pro Brexit
No od rána ve veřejnoprávních rádiích slyším jen jaká je to hrůza a v kontextu pak pomalu přirovnání všech volících pro odchod k fašistům, náckům, xenofobům atd. Intelektuální elita je zhrozena, rozčarována výsledkem atd. Všichni "normální" lidé si myslí, že to co se stalo je pomalu začátek třetí světové atd.
Doufám v to, že se EU chytí za nos a zařadí zpátečku ve svých pokusech o integraci a kecání do všeho. Osobně si ale myslím, že EU na chvíli sundá nohu z plynu, pak Británii zařízne a všem potenciálně uvažujícím o Exitu bude předhazovat jaká to byla krávovina odejít.
Upravil geofre dne 24.06.2016 08:25
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Myslim ze v EU se nikdo neponauci. Budou se snazit GB pomstit aby vsem ukazali ze se nevyplati opoustet EU.
A taky si myslim ze nebudou premyslet ve stylu "Co delame spatne ze nas chteji zeme opoustet?" ale "co jsme udelali spatne ze jsme to referendum dovolili?" A jako kazdy totalitni zrizeni se budou snazit v lidech vyvolat strach s tim ze EU je jediny co jim muze pomoct. Bud ve stylu "potrebujeme vic evropy" a nebo budou bosou nohou drazdit Putina. Nejsem moc optimista, staci se divat na CT jakym zpusobem ty informace podava. To si hned clovek mysli ze se ocitl v perestrojce. Carpe diem
To je zacatek konce evropske unie,myslim ze je to jen dobre.Pisou ze Tusk predpoklada,ze odchod bude trvat az 7 let,uz jen toto hovori za vse,jaka je to nepruzna neschopna nikym nevolena instituce.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
EU je projekt naprosto šílený, na druhou stranu rozdrobená Evropa smyls nedává. Jednotlivé evropské pidistátečky nemohopu mít naprosto žádný vliv na dění ve světě.
A nás rusák chápe pořád jako svou državu.
A Britové se opětovně projevili jako sobečtí ****ové. Stejně jako v roce 1938. Pevně věřím, že se jim to vrátí, třeba v osamostatnění Skotska.
.... nestane se nic zasadniho. Vsechny "vymozenosti" jako zona volneho obchodu, pohybu osob a podobne nesouvisi primo s EU. Akorat Britove budou mit banany a okurky zahnuty, jak jim bude libo a vysavace, ktery treba vyrvou parkety z podlahy, pokud takove budou chtit....
Ja mam vetsi obavy z reakce Reichu a Francouzu (ti maji ted sice vlastnich starosti vic nez dost) a z dalsiho utahovani sroubu tomu zbytku.
Upravil Bubak dne 24.06.2016 08:53
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
.... nestane se nic zasadniho. Vsechny "vymozenosti" jako zona volneho obchodu, pohybu osob a podobne nesouvisi primo s EU. Akorat Britove budou mit banany a okurky zahnuty, jak jim bude libo a vysavace, ktery treba vyrvou parkety z podlahy, pokud takove budou chtit....
Vidím to taky tak.
...songs from the wood make you feel much better...
Centrální plánovači Evropy a všichni jejich přicmrndové se nás budou snažit přesvědčit, že to byla chyba. Úřednický impotentní moloch nespokojeně chrochtá.. Tady jde o evropská korýtka.
Já jsem pro spojenectví s Donaldem Trumpem.
Já jsem naopak proti vystoupení UK z EU. Za mě to docela dobře vystihl John Oliver. YouTube Video
Vůbec netvrdím, že EU je v tomhle stavu akceptovatelná v dlouhodobém horizontu, ale budoucnost je dle mého v globalizaci a integraci jako celku. A EU byl dobrý nápad jak to nastartovat ikdyž se kapánek zvrhnul.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Byl jsem příznivcem brexitu. Ne že bych z něj měl radost, opravdu myslím, že v jednotě je síla, ale šílenosti, které beztrestně a totalitářsky provádí EU si koledují o to, aby to někdo udělal. Bude to vzorem pro další země pro vytvoření nátlaku na reorganizaci a re-transformac EU v něco, čím byla kdysi. A když se to nepovede, EU se prostě rozpadne a vzápětí začnou vznikat jiná, zpočátku menší společenství, očištěná a postavená na zdravějších základech.
Nejsem odborník, ekonom, analytik ani prognostik, ale nemyslím, že odchod GB z EU bude globální nebo evropskou tragédií. Určitě to prinese problémy, na začátku to asi rozkolísí finance atd., ale pak se začne pracovat, budou probíhat jednání, budou se uzavírat nové dohody, vše se uklidní a nakonec to - doufám - bude přínosem pro všechny. Nevyčítejme to ale Velké Británii, skutečnou příčinou a viníkem brexitu je EU...
Já jsem rád že se vyjádřili, že si nenechají kálet na hlavu. Mám obavy co udělají Sověti, když se to stane precedensem, rozpadne se původní jádro a zůstanou jen přizdi...
Co se stane je ve hvězdách. Ale übersociální politikou se řítíme doprdele. Takhle už to dál nejde.
EU vyhovuje bohatym aby boli este bohatsimi a chudobnejsi chudobnejsimi.rozkazuju ako maju byt zakrivene uhorky a banany,aky dom mozes postavit-naco obycajny clovek v zivote nebude mat,ale ked prides v zime do nejakej statnej institucie,tak kuria naplno a okna maju pootvarane.tu im zjavne minanie energii nevadi.ved o nas rozhoduje 1000 tupych hlav v Bruseli a kazda hlava ma min dvoch poradcov a tie prazdne hlavy beru 15000€ mesacne.je to banda ****ov.
Smysl má obchodní a celní unie, smysl má dohoda o pracovní síle, pohybu, smysl má součinost ozbrojených i civilních složek, ale nevidím smysl ve federaci a sovětizaci různorodých národů. Navíc již z principu si nemůžu a nikdy nebudou všichni rovni. Takže Svaz evropských republik je blbost. Pokud tedy tomu nevládne jeden národ a zbytek neotročí.
Držel jsem Britům palce a VYŠLO TO.
V našem pradávném referendu jsem hlůasoval proti vstupu, protože jsem tak nějak odhadoval, kam to povede. A nemýlil jsem se, ač mě to netěší.
Škoda, že mě tenkrát skoro nikdo nevěřil a měli mě za troubu bez jásavého očekávání pečených holubů zdarma.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nejradši mám názory,že by bylo nejlepší vystoupit z EU.A ještě lepší názor je,že by velké firmy meli být zase české.To by se panečku třeba škodovce dařilo.Dávala by práci více lidem než dnes a asi i aut by vyráběla víc.A pravděpodobně by se všechna prodala v bohatém Česku.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
„Kolébka demokracie, kolébka kapitalismu, Velká Británie, která už dvakrát zachránila Evropu v posledních 200 letech, jednou od Napoleona, podruhé od Hitlera, tak teď potřetí začíná zachraňovat Evropu od jistého monstra, za které já považuji bruselskou elitu,“ řekl Klaus.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."