Tož pivo, to je dobrá věc... My tady na znojemsku máme HOSTAN a
Ale totálně supr škopek dělají v Dalešicích - tam jak se natáčely Postřižiny.
Ti to snad ani nedávají do flašek, bo by se to zkazilo, jak tam není ta chemia, ale jako vážě doporučuju!!
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
myslím že to bude asi ono..je to rok zpět co jsem byl s kámošema na chatě na Oslávce a kámoš dovezl kotel guláše z divočáka a tuším 15 litrový soudek nějaký 14 piva právě z dalešic..po cestě už proběhl nějaký ten lahváč a slivovice a tam se taky hodně panákovalo..říkal jsem si že těch 15 litrů piva pro nás 4 nemůže stačit a že by to chtělo zajet ještě pro lahvové..co pak v noci, že .. bečka se dopijela ještě druhý den..fakt jako čistokrevný plnotuk..
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Thomasson napsal:
Tož pivo, to je dobrá věc... My tady na znojemsku máme HOSTAN a
Ale totálně supr škopek dělají v Dalešicích - tam jak se natáčely Postřižiny.
Ti to snad ani nedávají do flašek, bo by se to zkazilo, jak tam není ta chemia, ale jako vážě doporučuju!!
HOSTAN je mazec porvé jsem ho ochutnal tak pred 5 lety na srazu pohadka a 20 jich tam do mě za večír padlo jooo pívo mám rád. a co je tky bomba tak 12cka krakonoš a vsechny svijany krom 10tky ta mi moc nejede
jinak samo gambáč ale plzen ta mi fakt moc nejede a hlavně se poní vždycky pos.....ru
slonci napsal:
Svijany, to je pochutnáníčko a výborný je i wozka - nealko.
Velebnosti jdu blejt než svijany,to radši Pardubickej Pernštejn.Jinak nej pivo je : BRÁNÍK,STAROPRAMEN,PLZEŇ a GAMBÁČ... toť.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tak v téhle diskuzi se neshodne nikdo nevěřím tomu protože ten se pos... po tomhle a ten zas po tem ale většino jsou pro nás piva nejlepší co dlouhodobě pijeme tzn. já byl zvyklej na Poličku 11° (velice chutná i dnes) a teď když su 5 let v Ostravě a byli jsme na exkurzi v Ostravaru a namotal mi tam borec Ostravar strong....já šel málem do vývrtky jak jsem střihal ušima...výborné...a doporučuju opravdu se zúčastnit dnů otevřených dvěří v pivovarech a porovnat si to jak to natočí někde v hospodě..neskutečný rozdíl!!!! a ještě Radegast 12°...též pohlazení po bachůrku ....inak super téma
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Pánové a co říkáte na Starobrno Medium? To je pošušňáníčko Jinak asi nejlepší sodovka na cestách, pro mě, Radegast Birell... Jen dávám za pravdu, že v tomhle se asi opravdu nikdy neshodnem Fakt sqelý téma
PeDR napsal:
Plznička nebo Budvárek je taky matroš. Škoda, že člověk nemůže ochutnat všechno.
No, více méně může, ale na následky budeš dlouho vzpomínat
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Thomasson napsal:
Tož pivo, to je dobrá věc... My tady na znojemsku máme HOSTAN a
Ale totálně supr škopek dělají v Dalešicích - tam jak se natáčely Postřižiny.
Ti to snad ani nedávají do flašek, bo by se to zkazilo, jak tam není ta chemia, ale jako vážě doporučuju!!
HOSTAN je mazec porvé jsem ho ochutnal tak pred 5 lety na srazu pohadka a 20 jich tam do mě za večír padlo jooo pívo mám rád. a co je tky bomba tak 12cka krakonoš a vsechny svijany krom 10tky ta mi moc nejede
jinak samo gambáč ale plzen ta mi fakt moc nejede a hlavně se poní vždycky pos.....ru
Krakonoš je dobrý zabiják. Pěkně jsem na něj chytil. Je to snad nejalkoholičtější pivo co se tváří jako obyč. Dáš tam 5 kousků a máš jí jako z praku. To se ti po Plzni něstane
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Thomasson napsal:
Tož pivo, to je dobrá věc... My tady na znojemsku máme HOSTAN a
Ale totálně supr škopek dělají v Dalešicích - tam jak se natáčely Postřižiny.
Ti to snad ani nedávají do flašek, bo by se to zkazilo, jak tam není ta chemia, ale jako vážě doporučuju!!
HOSTAN je mazec porvé jsem ho ochutnal tak pred 5 lety na srazu pohadka a 20 jich tam do mě za večír padlo jooo pívo mám rád. a co je tky bomba tak 12cka krakonoš a vsechny svijany krom 10tky ta mi moc nejede
jinak samo gambáč ale plzen ta mi fakt moc nejede a hlavně se poní vždycky pos.....ru
Krakonoš je dobrý zabiják. Pěkně jsem na něj chytil. Je to snad nejalkoholičtější pivo co se tváří jako obyč. Dáš tam 5 kousků a máš jí jako z praku. To se ti po Plzni něstane
S Krakonošem máš recht,jezdím do Trutnova na kérky a parkrát jsem ho kusil a makal na mě zle
A když jsem ještě býval na intru v Aeru,tak jsme chodili s klukama na pivo v petce a pili jsme pivo Ahoj,nebylo marný... je fakt,že mi bylo 16,17 roků,od tý doby se hodně změnilo
A největší žumpa jsou Krušovice
Upravil Kubrt dne 19.01.2009 13:56
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Thomasson napsal:
Tož pivo, to je dobrá věc... My tady na znojemsku máme HOSTAN a
Ale totálně supr škopek dělají v Dalešicích - tam jak se natáčely Postřižiny.
Ti to snad ani nedávají do flašek, bo by se to zkazilo, jak tam není ta chemia, ale jako vážě doporučuju!!
HOSTAN je mazec porvé jsem ho ochutnal tak pred 5 lety na srazu pohadka a 20 jich tam do mě za večír padlo jooo pívo mám rád. a co je tky bomba tak 12cka krakonoš a vsechny svijany krom 10tky ta mi moc nejede
jinak samo gambáč ale plzen ta mi fakt moc nejede a hlavně se poní vždycky pos.....ru
Krakonoš je dobrý zabiják. Pěkně jsem na něj chytil. Je to snad nejalkoholičtější pivo co se tváří jako obyč. Dáš tam 5 kousků a máš jí jako z praku. To se ti po Plzni něstane
S Krakonošem máš recht,jezdím do Trutnova na kérky a parkrát jsem ho kusil a makal na mě zle
A když jsem ještě býval na intru v Aeru,tak jsme chodili s klukama na pivo v petce a pili jsme pivo Ahoj,nebylo marný... je fakt,že mi bylo 16,17 roků,od tý doby se hodně změnilo
A největší žumpa jsou Krušovice
A po Krušovicích všechny pražské piva. Dá li se tomu tak říkat. Zlatej Kozel proti Smíchovu aj. Ale někomu to může chutnat. Inu,co tlama, to názor
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kluci, Krušovice nejsou špatný Ale jak říkáte, co tlama, to názor
Ať hlavně každé šlope to, co mu chutná
Upravil Thomasson dne 19.01.2009 15:00
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Konečně pořádný téma. Možná i novej návrh na anketku. Já sem osobně přesvědčenej jako zapřísáhlej pivař, že pivo je dobrý tam kde ho uměj udělat a maj pořádnou výtoč. Dělal sem ve Vršovicích a tam je na rohu Petrohradský zaplivaná putyka až hamba, ale Staropramen, kterej jinak fakt nemusim tam maj jako křen. Co se týče dalších piv, jsem pro Plzeň 12. Gambrinus od tý doby co to vařej všude možně už začíná stát za vyliž, Budvar je sladkej jak cecek, Krušovice sou hnus, Kozel celkem ujde, Svijany se daj pít a vostatní nepiju, jenom když jsem někde v tom kraji. Na závěr musim říct, že nejhorší pivo co sem kdy pil byl Jihlavskej Ježek, doufám, že už to nevyráběj, byl sem tam před 15ti lety na brigádě a ani po 10 dnech se to nedalo přepít.
Ještě Břeclavský pivo, ani nevim jak se jmenovalo to byl taky pěknej hnus ale na Ježka to nemělo.
Sejdou se Pražák, Ostravák, Brňák a Plzeňák v hospodě. Pražák si objedná Staropramen, Ostravák Ostravar, Brňák Starobrno a Plzeňák kofolu. Když se na Plzeňáka všichni tázavě otočí, co si to jako objednává, povídá jim:
"No když Vy si nedáte pivo, tak já přece taky ne..."
Jinak pocházím ze Dvora Králové nad Labem. V Trutnově vaří Krakonoše. Kdo má rád hořký pivo, nenajde lepší než je právě Krákora.
Loni v létě jsem byl s kamarádem z vojny - Šlapanické týpek - ve Třeboni a tam na exkurzi v místním pivovaru Regent. To co jim leží ve sklepě se nedá srovnat s tím, co potom čepují po hospodách. Lahůdka. Škoda, že mi bylo ještě šoufl z minulého večera. Oni totiž tihle Moraváci odmítli pravidlo, že nad chlastem se nedá zvítězit. Tak tedy alespoň remizovali...
Chci tím ale říci, že moc záleží na tom, jak se pivo točí a čím se tlakuje. Spousta rádoby hospodských točí studenou, třikrát ohřátou a čtyřikrát schlazenou břečku a říkají tomu pivo. To potom dokážou zmrvit i sebelepší mok...
Upravil radosek dne 19.01.2009 15:40
Konečně pořádný téma
já tuze rád strakonický: Nektar, Dudák
Ted u nás v knajpě začali točit Kozla a taky sem mu náramně přišel na chuť
samozřejmě plzeňská 12, ale ta je spíš , když se něco slaví ( třeba po, ut, st, čt, pa, so, ne..,)
hlavně, že je pivo ftlamě