Ve výrobním programu BMW Motorrad je pro modelový rok 2017 připraveno mnoho změn a modernizací. Tyto nové modely lze u prodejců BMW Motorrad objednávat od srpna 2016. Nový speciální model BMW R 1200 GS Adventure „Triple Black“.
**** drát. prodám bílé GS ADV s najetými 5000 km. ten triple black je neuvěřitelně pěknej, viděl jsem GS v tomhle provedení a kdyby bylo k mání neváhal bych ani chvilku místo toho sedlat mražák v bílé barvě. nebo pračku. ach jo.... nevím o hezčím barevném provedení.
Honza87 napsal:
Kdo ma zajem, mam tady vyprodej vsech modelu 2016. Ceny jsou bomba.
To je sice fajn. Komunikace byla vždy výborná, ale teď to docela vázne. A nprodej teď trošku vázne.
Rozdíl mezi dvoutaktem a čtyřtaktem? Dva válce říkám vám.
abych to vysvetlil. Tata lezi v nemocnici. Tak mne ty posledni dny dost vzaly.
Jinak te to bude lepsi.
7 secrets to build muscles fast - www.lifeoptimizer...
Ahojte, idem si objednat GSA triple black so vsetkymi packetmi + alarm, keyless, kufre, navi a akrap. Chcem sa vas spytat na skusenosti s asistentom radenia, ci naozaj aj setri prevodovku alebo je to len o bezspojkovom radeni? Pretoze ked uz ju budem brat nech to ma to, co to ma mat. Jazdim len cesty, mimo vobec. Dik.
Mám asistenta na modelu 2015 a můžu říct že to stojí za to je to zábavné! Ohledně zda to opravdu šetří převodovku to nevím. Myslím, že se to ukáže až časem...
Jinak co můžu poradit, nebral bych ten keyless. Je to další věc co se může pokazit a teď jsem se bavil náhodou s jedním, co ho to vypeklo a neodjel.Já jsem ho nechtěl z toho důvodu že není nad to když sedneš na motorku a zastrčíš klíč
oliv napsal:
Ahojte, idem si objednat GSA triple black so vsetkymi packetmi + alarm, keyless, kufre, navi a akrap. Chcem sa vas spytat na skusenosti s asistentom radenia, ci naozaj aj setri prevodovku alebo je to len o bezspojkovom radeni? Pretoze ked uz ju budem brat nech to ma to, co to ma mat. Jazdim len cesty, mimo vobec. Dik.
oliv napsal:
Ahoj, vřele doporučuji .
Nevěřil jsem jak to parádně funguje a je to návykové.
R.
oliv napsal:
Keyless - no nevím, jestli to jde objednat s klasickou spínačkou, udělal bych to, ten klíč furt někde hledám
Akrapovič - to je na vkusu každého soudruha ale podle mně na cestovním enduru poslouchat orchestr nemusím, i tak je te zvuk pěkný
Quickshifter - na dvojku a trojku normálně spojkuju, protože když to tak kopneš tak motorka nadskočí, vyzkoušej sám, od trojky nahoru a zpátky už to funguje pěkně, údajně třeba na S1000XR, nejspíš kvůli jinému motoru, to funguje krásně.
Ale poslední dobou jsem se přistihnul, že radši, hlavně nahoru, jedu se spojkou. Podle mého to funguje tím líp, čím víc je otáček, když jedeš plynule a snažíš se o plynulou jízdu, třeba se spolujezdkyní, je to spíš na škodu.
Triple black palec hore, je to krásná motorka, už ji dodávají?
Nevím jak na 1200, ale na S1000XR to funguje naprosto úžasně. Silně návyková věc, kde člověk jen drží plný buk a sází kvalty...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Quickshifter jsem na motorku nechtěl. Nakonec jsem bral loni na podzim skladovku, kde už byl (a vyndat nešel). Málem jsem to kvůli tomu nekoupil a taky jsem to nejdřív moc nepoužíval.
Zprvu jsem ho začal používat při jízdě ve dvou - při správném plynu a otáčkách to dokáže neuvěřitelně vyhladit okamžik řazení.
Pak jsem přidal užití občas při podřazování, dneska jak kdy, spíš podle nálady a stylu jízdy, ale jak píšou kluci - je to sakra návykové, zvlášť když se chceš trošku rychleji povozit.
Jo a prodejci jsem se omluvil protože měl pravdu, je to super věc.
Upravil seli dne 21.10.2016 11:56
oliv napsal:
Keyless - no nevím, jestli to jde objednat s klasickou spínačkou, udělal bych to, ten klíč furt někde hledám
Akrapovič - to je na vkusu každého soudruha ale podle mně na cestovním enduru poslouchat orchestr nemusím, i tak je te zvuk pěkný
Quickshifter - na dvojku a trojku normálně spojkuju, protože když to tak kopneš tak motorka nadskočí, vyzkoušej sám, od trojky nahoru a zpátky už to funguje pěkně, údajně třeba na S1000XR, nejspíš kvůli jinému motoru, to funguje krásně.
Ale poslední dobou jsem se přistihnul, že radši, hlavně nahoru, jedu se spojkou. Podle mého to funguje tím líp, čím víc je otáček, když jedeš plynule a snažíš se o plynulou jízdu, třeba se spolujezdkyní, je to spíš na škodu.
Triple black palec hore, je to krásná motorka, už ji dodávají?
Dodávají , jezdíme od 7.10.
RostaGS přiložený následující obrázek:
No fasa, tak co fčul? S tým, že Keyless môže robiť problém som ani nepremýšľal. Ono Keyles sa mi viaže s alarmom lebo aj ten som tam chcel a predajca mi povedal, že alarm bez keylesu nic moc. No a nad asistentom som začal uvažovať až po prečítaní tohto fóra, tak teraz musím popremýšľať,
nakoľko mi ide čisto len o to či asistentom predĺžim životnosť spojky alebo prevodovky oproti radeniu bez asistenta so spojkou. Moto v tom čo chcem stojí na pulte 24.000 ecek no a pokiaľ by som si odpustil alarm, keyeles a asistent tak je 900,-ecek doma.
oliv napsal:
No fasa, tak co fčul? S tým, že Keyless môže robiť problém som ani nepremýšľal. Ono Keyles sa mi viaže s alarmom lebo aj ten som tam chcel a predajca mi povedal, že alarm bez keylesu nic moc. No a nad asistentom som začal uvažovať až po prečítaní tohto fóra, tak teraz musím popremýšľať,
nakoľko mi ide čisto len o to či asistentom predĺžim životnosť spojky alebo prevodovky oproti radeniu bez asistenta so spojkou. Moto v tom čo chcem stojí na pulte 24.000 ecek no a pokiaľ by som si odpustil alarm, keyeles a asistent tak je 900,-ecek doma.
Tak to u Vás máte nějaké drahé , já teď kupoval full výbava triple black adv i s kuframa za cca 21tis.
R.