Tak sem z toho blázen, protože teď sem zajel domu, zkusil sem to a vona ta mrcha svítí. Instaluju tam přídavný světla a odpojil sem včera ten konektor do hlavních světel, abych našel kde je přívod na tlumený a na dálkový, odtud mi povede proud přes vypínač k relátkům, kterej bude dávat impuls na sepnutí relátek od baterky do přídavných světel. Včera mi prostě tlumený nesvítilo a dneska k tomu přídu a de, tak mi to někdo rozumně vysvětlete. Ale hlavně, že de.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
dělá si z tebe prdel. ale hlavní aby svítila pořád a neblblo to.jaký mašta světla já mam spadeno na mlha+xenon od TT.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
dělá si z tebe prdel. ale hlavní aby svítila pořád a neblblo to.jaký mašta světla já mam spadeno na mlha+xenon od TT.
Přemejšlel sem taky o xenonu, ale moh by bejt problém s poldama, tak se se rozhod pro jednu mlhovku a jednu dálku od Helly a bude pěkně ladit s hlavníma
s poldama proč? TT to má homologovane s tím není problém. jen to musí bejt zapojeno jak má být. ale to se řeší v jinejch vláknech a tématech. jinak ty světla jsou pěkný budou tam pasovat jak prdel na hrnec.
servisak napsal:
s poldama proč? TT to má homologovane s tím není problém. jen to musí bejt zapojeno jak má být. ale to se řeší v jinejch vláknech a tématech. jinak ty světla jsou pěkný budou tam pasovat jak prdel na hrnec.
Ty xenony musí bejt i s automatickým seřizováním podle zátěže, aby si neoslňoval jako to máš u aut, to TT má?
ne to nemá ale stejně dálku vypneš když jede proti auto. a u aut je to podle mě kuli světlum tlumeným nevím nejsem odborník ale určitě by TT neprodavalo něco co nesmí do provozu. co psal TomášTT tak TT spolupracuje s tovarnou
servisak napsal:
Ty xenony musí bejt i s automatickým seřizováním podle zátěže, aby si neoslňoval jako to máš u aut, to TT má?
to musí být jen když je xenon i tlumenej, mám to na autě tak vím
tady je to jako dálka a tu vypínáš
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
servisak napsal:
Přemejšlel sem taky o xenonu, ale moh by bejt problém s poldama, tak se se rozhod pro jednu mlhovku a jednu dálku od Helly a bude pěkně ladit s hlavníma
máš odkaz odkuď jsi to kupoval?
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
servisak napsal:
máš odkaz odkuď jsi to kupoval?
Tady to máš, hledal sem hledal, až sem našel tyhle a bylo rozhodnuto a hlavně to bude kvalitní, cena je ňákejch 700,- za kus http://www.hella....tegorie=40BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
A není lepší mít 2 mlhovky??Přeci jenom když pojedeš třeba v mlze nebo v šeru a budeš svítit jednou mlhovkou tak to i na motorce bude vypadat blbě a kdyby ti svítily 2 mlhovky tak podle mě budeš i líp vidět než jen s jednou ne?????Navíc tu dálku využiješ stejně jen za tmy si myslím.Jestli se pletu tak mě někdo opravte nebo přesvědčte že je lepší jedna mlhovka a jedna dálka.
BMW R 1200 GS Adventure
Tomino napsal:
A není lepší mít 2 mlhovky??Přeci jenom když pojedeš třeba v mlze nebo v šeru a budeš svítit jednou mlhovkou tak to i na motorce bude vypadat blbě a kdyby ti svítily 2 mlhovky tak podle mě budeš i líp vidět než jen s jednou ne?????Navíc tu dálku využiješ stejně jen za tmy si myslím.Jestli se pletu tak mě někdo opravte nebo přesvědčte že je lepší jedna mlhovka a jedna dálka.
Ono se to tady taky řešilo a myslím si že ze zákona nesmíš bejt na moto dvě mlhovky nevím jestli je to tak ,chtělo by to nějakého odborníka kdo se v tom vyzná.
to muže ale co ti řeknou třeba na stk nebo nějakej aktivní příslušník PČr. nevím lepší je to mít tak jak má a bejt v klidku. ja jdu do xenon +mlha od TT ... servis a diagnostika BMW Motorrad